Print deze pagina
zaterdag, 09 september 2017

Zelf je haar verven | Hoe doe je dat?

Geschreven door 
Zelf je uitgroei verven doe je zo! Zelf je uitgroei verven doe je zo!

Kun je zelf je haar verven? Zo ja, hoe doe je dat dan? En is het makkelijk?

Op deze vragen ga ik je in dit artikel antwoord geven door middel van een haartutorial. Ik ga je namelijk laten zien hoe ik zelf altijd mijn eigen haar (uitgroei) verf. Kijk je mee?

Zelf je uitgroei verven | DIY

Zelf je uitgroei verven... Kun je dat zelf? Ja, dat zou je eventueel zelf kunnen doen. Ik doe dat ook altijd zelf, maar dan moet ik er wel even bij zeggen dat ik al ruim 17 jaar werkzaam ben in het kappersvak.

Omdat ik weet dat er veel mensen zijn die nou eenmaal zelf hun haar willen verven heb ik een DIY haartutorial gemaakt waarin ik laat zien hoe ik zelf altijd mijn eigen uitgroei bijwerk. Ook laat ik je zien welke producten ik daarvoor gebruik en geef ik je wat handige tips en tricks zodat je ook echt alle uitgroei mee verft en niet een paar haren zult vergeten ;-)!

Want zeg nou zelf... Je wilt natuurlijk geen half geverft hoofd met plekjes uitgroei, toch?

Zoals je straks in het filmpje hieronder kunt zien, kom je eerst een disclaimer tegen. Hierin leg ik ook precies uit wanneer je je haar eventueel wel zelf kunt verven en waarom je misschien beter naar de kapper kunt gaan.

Het filmpje is puur om te inspireren, dus kijk hieronder mee!

Handige haarverf producten

Hieronder vind je een aantal basisproducten die je nodig hebt voor het zelf verven van het haar. Met een klik op het product wordt je doorverwezen naar de desbtreffende webshop waar je het product eventueel kunt aanschaffen.

Verf jij je uitgroei ook altijd zelf of ga je naar een professional?

Be Dazzled!!

#affiliatedisclaimer

Nieuwste van Tessa Grootscholten

Gerelateerde items (op tag)

1 Reactie