zondag, 04 mei 2014

Dazzling Beauty Leukste Kapsalon Verkiezing

Geschreven door 

Dazzling Beauty by Tessa - Westland. Er zijn kapsalons die weinig last hebben van teruglopend bezoek of concurrentie in de buurt. Wat is het geheim van hun succes? Uiteraard een goede knipkunst, maar daarnaast is een gezellige sfeer sterk bepalend. Er wordt niet alleen meer een praatje gemaakt over het weer of de vakantieplannen, maar er is oprecht aandacht voor de klant.

Dazzling Beauty by Tessa bij Verkiezing van de Leukste Kapsalon! Klanten kunnen nu hun stem weer laten horen bij de derde editie van de Verkiezing van de Leukste Kapsalon van de gemeente Westland. Daarbij kan onder meer gestemd worden op Dazzling Beauty by Tessa!

Dazzling Beauty - Kapsalon van het Jaar 2014

Be Dazzled! Everyday, Everywhere, Everytime!

logo kapsalon 20141

Maatschappelijk partner Stichting Haarwensen

Voor elke stem, waarbij toestemming gegeven wordt om nieuwsbrieven te ontvangen, wordt door de organisatie van de verkiezing € 0,05 cent gedoneerd aan Stichting Haarwensen. Stichting Haarwensenschenkt pruiken, gemaakt van echt haar, aan zieke kinderen. In 2013 werd in totaal € 2.964,65 aan dit goede doel overgemaakt. Alle informatie over de verkiezing en de mogelijkheid om te stemmen op uw favoriete kapsalon is te vinden via www.kapsalonvanhetjaar.nl

Vind jij Dazzling Beauty by Tessa de Leukste (ambulante) Kapsalon van het Westland en Den Haag? Breng dan nu je stem uit!

Stem op Dazzling Beauty by Tessa!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Plaatsen waar ik ben geweest

    +
    -
    X