woensdag, 11 maart 2015

Make-up Trends 2015 Lente

Geschreven door 
Make-up trends 2015 Lente Make-up trends 2015 Lente

Op welke make-up trends zullen we ons deze Lente weer gaan uitleven? De eerste voorjaarszon laat zich zo af en toe gelukkig weer zien en iedereen begint al aardig in de Lente mood te komen. Dus het wordt de hoogste tijd om de make-up trends voor de Lente 2015 met je te delen!

Wat zijn de komende make-up trends?

Bepaalde trends blijven meestal wel een paar jaar hangen door ze net weer even in een ander jasje te steken zoals bijvoorbeeld de rode lippen en de winged eyeliner. Voor de komende Lente zet ik de make-up trends voor je op een rij.

Zwarte eyeliner

De zwarte eyeliner zien we al een tijdje in het modebeeld verschijnen. Ook voor de komende Lente mag hij weer gemaakt worden met of zonder wing. Ook kun je er voor kiezen om onder het oog ook een lijntje te zetten. Verder wordt de overige make-up met deze eyeliner rustig gehouden. Felle lippen mogen dan weer wel, maar hoeft niet.

mascara 4

Vlammende lippen

Felle lipstick in vlammende kleuren! Denk hierbij aan rood, oranje-rood, oranje en donkere bessen kleuren. Tip: Gebruikk voor deze look een kwalitatief goede lipstick, want je wil natuurlijk wel dat je lipstick de hele dag op de juiste plek blijft zitten ;-).

Bruine oogschaduw

Bruine oogschaduw mag deze Lente. Zelf ben ik hier niet zo heel erg fan van, maar als je mooie bruintinten gebruikt zoals taupe, brons en eventueel een vleugje goud, dan kan deze look heel mooi staan. Pas op dat je geen vermoeide uitstraling creëert!!

oogschaduw bruin

Felle kleuren op de ogen

Colorblock op de ogen! Een felle kleur oogschaduw of eyeliner gebuiken als eyecatcher mag deze Lente! Denk hierbij aan bijvoorbeeld fel roze, blauw of oranje. Overdrijf hier niet mee, maak er geen regenboog van op je oog ;-).

oogschaduw oranje

No make-up

De no make-up look zie je bijna ieder jaar weer terug komen. Deze trendlook is heel fijn als je 's ochtends geen tijd hebt om je op te maken. Bij een no make-up look is het wel mooi als je een nude-roze lipstick en blush opbrengt en een dun laagje mascara.

Smokey eyes

Ook de smokey eyes gaan we deze Lente zien. Deze look is perfect voor een Spring Party!

Paarse oogschaduw

Yeahhh! Paarse oogschaduw, mijn favoriet, mag gedragen worden komend seizoen! Of je nu voor een subtiele paarse kleur gaat of voor een heftige paarse kleur, het mag allebei!

oogschaduw paars

Sunkissed skin

Voor een sunkissed skin look gebruik je een beetje bronzer op de uitstekende punten van het gezicht, zoals de wangen, neus, kin en voorhoofd. Op deze manier lijkt het net of je al lekker een beetje gebruind ben door de voorjaarszon.

Twiggy eyes

Veel zwarte mascara waarbij de wimpers een beetje gaan spinnenpoten. Dat is de Twiggy look! Heb je van jezelf geen lange wimpers, dan kun je altijd voor nepwimpers gaan.

Persoonlijk houd ik zelf wat meer van een aangezette make-up look, de no make-up valt voor mij dus af. De eyeliner daarintegen was ik al fan van inclusief de paarse oogschaduw! Ook ga ik proberen om iets meer mee te doen met de vlammende lippen trend. Ik vind het altijd onwijs classy staan als een vrouw een mooie donkere lipstick draagt, dus dat ga ik ook maar eens meer doen.

Wat vind jij van de aankomende make-up trends?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Plaatsen waar ik ben geweest

    +
    -
    X