Review

woensdag, 15 mei 2013

Turquoise Mascara

Geschreven door
Beoordeel dit item
(10 stemmen)

Het is weer eens wat anders turquoise mascara. Durf jij het op je wimpers te dragen?

Mascara's zijn er in allerlei verschillende kleuren, maar we gebruiken voornamelijk de kleuren zwart en bruin. Maar als je de make-up trends voor de Lente/Zomer 2013 bekijkt, dan zie je dat er vooral veel kleur op de ogen gebruikt mogen worden. En dat zijn felle kleurtjes op de oogleden, maar ook felle kleurtjes op de wimpers!

In dit artikel laat ik een mascara zien in de kleur turquoise van het make-up merk Stargazer. Stargazer is een budget merk waar altijd wel van dit soort make-up producten te vinden zijn. Stargazer staat altijd op de kappersbeurs die jaarlijks gehouden wordt. En dan kan ik het niet laten om even te shoppen in de stand van Stargazer. Kijk je hieronder mee?

 

woensdag, 08 mei 2013

BB-cream Rimmel Review

Geschreven door
Beoordeel dit item
(5 stemmen)

De BB-cream van Rimmel in de test!

BB-Creams zijn niet meer weg te denken in Beautyland! Bijna ieder cosmetica merk heeft wel een bb-cream in de collectie. Bij de meeste kun je uit een paar kleurtjes kiezen. Dat moet ook wel, want de huidskleur is bij vele mensen anders van kleur. Toch vind ik dat er bij sommige merken weinig keuze is qua kleuren. Maar misschien komt dat nog wel. Ik heb zelf al een aantal verschillende bb-creams getest. Maar (vanwege mijn rode plekwangen) ben ik nog niet de perfecte voor tegen gekomen. In dit artikel vindt je mijn review van de bb-cream van Rimmel. Benieuwd? Kijk dan hieronder mee!

 

vrijdag, 05 april 2013

Gosh Bronzing Shimmer Powder

Geschreven door
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Gosh is een leuk budget merk dat verkrijgbaar is bij het Kruidvat. Gosh heeft allerlei verschillende make-up producten waaronder de bronzing shimmer powder. Ik vond de verschillende kleurtjes met kleine de glimmertjes in het doosje er mooi uitzien, dus besloot ik om deze uit te testen. In dit artikel vindt je een review van de shimmer bronzing powder van Gosh.

 

woensdag, 03 april 2013

BB-CREAM Action Review

Geschreven door
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

BB-cream van de Action, is dit een koopje of is het zonde van het geld?

BB-creams zijn niet meer weg te denken in beautyland. Zelf heb ik al een aantal verschillende bb-creams getest, maar ik ben nog steeds niet de perfecte bb-cream tegen gekomen. BB-creams zijn er in verschillende prijsklasses. Van budget, middelmatig tot aan zeer prijzig! Laatst was ik bij de Action. En wat zag ik daar staan? Ja, een bb-cream. Ik denk dat dit de goedkoopste bb-cream is die je kan vinden. Als ik het goed heb kost deze bb-cream € 3,99. Koopje dus, of is het goedkoop is duurkoop?

In dit artikel kun je mijn review lezen van de bb-cream van de Action. Kijk je hieronder mee?

 

dinsdag, 26 maart 2013

Golden Rose Terracotta Stardust

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Golden Rose is een fijn make-up merk. Je kunt de producten van Golden Rose niet vinden bij de gewone drogisterij. Golden Rose wordt veelal gebruikt door schoonheidsspecialisten, visagisten, kappers, exclusieve zaken e.d. Dit zijn dan vaak ook de verkooppunten van Golden Rose. Ik bezoek regelmatig beurzen waar Golden Rose ook met een stand aanwezig is. Zo kwam ik dit product tegen, Terracotta Stardust.

 

zondag, 24 maart 2013

Roze Mascara

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Mascara's zijn er in allerlei verschillende kleuren, maar we gebruiken voornamelijk de kleuren zwart en bruin. Maar als je de make-up trends voor de Lente/Zomer 2013 bekijkt, dan zie je dat er vooral veel kleur op de ogen gebruikt mogen worden. En dat zijn felle kleurtjes op de oogleden, maar ook felle kleurtjes op de wimpers!

Laatst was ik op een beurs in België en heb ik twee mascara's van Stargazer meegenomen in de kleuren turquoise en roze. In dit artikel laat ik de roze mascara zien. Deze heb ik getest. Het resultaat? Tja.... Kijk hieronder maar mee.

 

vrijdag, 08 maart 2013

BB-CREAM GOSH (review)

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Een BB-cream van Gosh. Benieuwd? Ik test hem voor je uit!

BB-creams zijn bijna niet meer weg te denken in de cosmetica branche. Vele merken hebben BB-cream in het assortiment. En er komen nog steeds nieuwe bij.

BB-cream kenmerkt zichzelf als een alles-in-één gezichts cosmetica product. Het verzorgt, beschermt, werkt vochtinbrengend, maakt de huid egaler en er zit een SPF factor in. Dat lijkt mij een ideaal product. BB-creams zijn er van verschillende merken én in verschillende prijsklassen. Er zijn BB-creams van onder de tien euro, maar je kunt er ook een paar tientjes aan uitgeven. En werken ze allemaal evengoed? Dat is voor veel mensen weer verschillend. Het ligt ook een beetje aan je huidtype en wat je er van verwacht. Ik heb al verschillende BB-creams geprobeerd en er zit per merk zeker wel verschil tussen de producten. In dit artikel vindt je een review van de BB-cream van Gosh.

 

maandag, 18 februari 2013

Amati Make-up

Geschreven door
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Amati Professionel Make-up is een Italiaans make-up merk.

Amati professionel Make-up wordt gekenmerkt door een combinatie van voortdurende innovaties, klasse, originaliteit, hoge kwaliteit en unieke houten verpakkingen. De make-up van Amati wordt veel gebruikt door schoonheidsspecialisten en visagisten. Het make-up assortiment heeft een ruime keuze aan prachtige producten. Van mooie kleuren oogschaduw, dazzling lipglossjes, foundations tot aan prachtige poeders en trendy kleuren nagellakjes. Én alles wat daar tussenin zit!

 

donderdag, 10 januari 2013

Review: Lip sticker

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Een lipsticker in plaats van een lipstick. O ja, het bestaat!

Laatst kwam ik dit doosje tegen in de winkel Claire´s. Ik vind dit altijd een leuk winkeltje om even binnen te lopen. Mijn oog viel al snel op dit doosje: Lip Rock. Ze waren er in 2 verschillende kleuren, in rood en zilver. Zelf heb ik alleen de rode meegenomen. Dit had ik eigenlijk nog nooit gezien en ik vond het er wel apart en cool uit zien. Dus dit moest ik gewoon een keer uitproberen. Of het wat is.......? Dat zie je hieronder!

 

woensdag, 09 januari 2013

Sephora 3-in-1 kwast review

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Laatst was ik bij de Sephora ( V&D) Den Haag een beetje tussen de make-up kwasten aan het neuzen en ineens viel mijn oog op deze kwast, of eigenlijk deze 3 kwasten. Ik dacht: `Dat is handig!´ Kijk hieronder mee naar deze kwastjes.

 

donderdag, 26 januari 2012

Lipgloss van Amati

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Lipgloss van Amati

Lipgloss is eigenlijk een echte musthave. Je kan gewoon niet zonder!

Of je nu een zware make up look hebt of juist heel nude, lipgloss maakt het plaatje compleet.

Lipgloss is er in allerlei merken en kleuren te vinden, van heel goedkoop tot duur. Maar wat is nou een goede lipgloss?

 

Pagina 2 van 2
DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Plaatsen waar ik ben geweest

    +
    -
    X