Print deze pagina
maandag, 04 april 2016

Haartrends 2016 - Haarkleur

Geschreven door 
Haarkleur trends voor 2016! Haarkleur trends voor 2016!

De haartrends voorjaar-zomer 2016 zijn bekend, dit seizoen gaan we voor wat lichtere haarkleuren.

Dé haarkleur trend voor komend seizoen is lavendel én een combinatie van warme en koele tinten mag ook gezien worden deze zomer.

In dit artikel vertel ik je wat de haartrends zijn op het gebied van haarkleuren voor komend seizoen. Kijk je mee?

Haarkleur trend lavendel

Na het populaire granny grijs gaan we dit seizoen voor een lavendel haarkleur. In combinatie met een honingblonde tint geeft deze zacht paarse tint een super koel en zomers effect!

haartrends 2016 kleur lavendel

Haarkleur trend warme en koele kleuren

Normaal gesproken heb je of een warme haarkleur of een koele haarkleur, in deze haartrend wordt warm en koel gecombineerd. Een mooie combinatie is een diepe kopertint aan de aanzet, de punten worden afgewisseld met zilver- en lichte kopertinten.

haartrends 2016 kleur warm en koel

Haarkleur trend rooting

Bij de rooting haarkleur trend wordt een soort uitgroei gecreëerd. Geen echte uitgroei, maar een mooie gemaakte uitgroei. De aanzet wordt met een donkere koele astint ingekleurd, de haarlengtes en punten worden ingezet met warme beige- en honingtinten. Ook hier wordt de koel en warm combi trend weer toegepast!

haartrends 2016 kleur rooting

Haarkleurtrends

Voor de haarkleurtrends blijven we dit seizoen vooral in de lichtere tinten. De aanzet mag wat donkerder gekleurd zijn dan de haarlengtes en punten. Koel wordt met warm gecombineerd voor een naturel of juist een wat opvallendere look, dus voor ieder wat wils! Wel lopen de kleuren vloeiend in elkaar over, dus geen blokkleuringen, dit wordt gedaan door middel van een speciale paintingtechniek.

Voor welke haarkleur trend ga jij dit seizoen?

Be Dazzled!!

Haarshop

Nieuwste van Tessa Grootscholten

Gerelateerde items (op tag)

3 reacties