Review

woensdag, 09 maart 2016

Sampar Dry Cleansing Make-up Remover

Geschreven door

SAMPAR Dry Cleansing make-up remover is de eerste schuimende make-up remover die het gezicht, de ogen en de lippen reinigt zonder dat je het hoeft na te spoelen met water. Een super snelle make-up reiniger die onzuiverheden, verontreinigende stoffen en zelfs waterproof make-up absorbeert in slechts 2 minuten! Dat klinkt perfect!

In dit artikel vertel ik je wat meer over de make-up remover van SAMPAR en test ik het product uit. Lees je mee?

vrijdag, 27 november 2015

Zarqa Face 3 stappen review

Geschreven door

Zarqa Face 3 stappen plan voor een verzorgende en stralende huid!

Een mooie gave en stralende huid willen we allemaal wel, toch? Meestal is er altijd wel een oneffenheid of iets storends te vinden op onze gezichtshuid, denk hierbij aan een puistje, een pukkeltje, een vale kleur of andere (ergere) vormen van huidaandoeningen.
Elke dag wordt het gezicht blootgesteld aan externe factoren die de huid kunnen schaden. Goede verzorging en bescherming van de huid is dan ook van het grootste belang om deze gezond én stralend te houden.

Zarqa heeft een 3 stappen plan om de huid optimaal te verzorgen. Het bestaat uit een Face Peeling, een Face Mask en een Face Cream.
En laat ik nu zelf ook veel last hebben van een gevoelige huid en regelmatig puistjes en andere oneffenheden. Tijd om dit stappen plan eens uit te testen!

In dit artikel vind je een eerste indruk/review en product informatie over 3 Zarqa Face producten. Kijk je mee?

vrijdag, 20 november 2015

Himalaya biologische tandpasta

Geschreven door

Biologische producten zien we tegenwoordig steeds meer verschijnen in de winkels, denk hierbij aan biologische etenswaren en cosmetica. Maar een biologische tandpasta? Daar had ik zelf nog niet eerder van gehoord. Tijdens een event kwam ik in aanraking met de biologische tandpasta van Himalaya. Een natuurlijke tandpasta die zorgt voor een gezond tandvlees, sterke tanden en een goede mondhygiëne. Interessant, vind je niet?

In dit artikel laat ik je kennismaken met de biologische tandpasta Organique Neem & Pomegranate Toothpaste van Himalaya.

vrijdag, 06 november 2015

Treets Traditions Review

Geschreven door

Treets Traditions | Ontdek de kracht van verzorgende tradities

Treets is een natuurlijk verzorgings merk. Je kent het misschien wel van de Treets Hittepit. Sinds Oktober dit jaar heeft Treets een nieuw uniek concept op de markt gebracht bestaande uit 5 verschillende productlijnen, genaamd Treets Traditions. Het verschil tussen de lijnen van Treets Traditions is terug te vinden in (de naam zegt het al) tradities, herkomst (verschillende werelddelen), de samenstelling en de functie van de lijn en producten. De 5 lijnen zijn gebasserd op bewezen kennis uit het verleden, aangepast aan de wensen van nu.

De 5 verschillende productlijnen van Treets Traditions zijn Energising Secrets, Relaxing Chakra's, Revitalising Ceremonies, Nourishing Spirits en Healing in Harmony.

Alle Treets Traditions zijn kwalitatief hoogwaardige producten met een hoog aantal natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van SLS, SLES, parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën en zijn verrijkt met heerlijke luxe parfums. Met Treets Traditions gaan we wereldwijd terug naar de basis naar de natuurlijke wondermiddeltjes van oma waarop deze nieuwe lijn gebaseerd is. Kijk je mee?

woensdag, 11 december 2013

Rio Rosa Mosqueta Review

Geschreven door

Rio Rosa Mosqueta producten in de test!

Eerlijk gezegd had ik nog niet eerder van Rio Rosa Mosqueta gehoord. Maar….. wauw wat een fijn merk is dit! Ik heb een aantal weken de olie en dag- en nachtcrème uitgeprobeerd. Nou ja uitgeprobeerd….. Ik heb het hele potje crème opgemaakt. Zo’n fijn product vind ik dit. Ik zal je eerst iets meer vertellen over deze producten.

zaterdag, 18 mei 2013

Lush Aqua Marina Review

Geschreven door

Een smeerbaar goedje met zeewier, dat is de Aqua Marina van Lush!

Zoals jullie misschien wel weten heb ik snel last van een droge en gevoelige huid. Om die reden test ik dan ook graag verzorgingsproducten die geschikt zijn voor dit huidtype. In dit artikel laat ik een review zien van een gezichtsreiniger van één van mijn favoriete merken: Lush. Kijk hieronder mee naar de review van de Aqua Marina van Lush!

donderdag, 16 mei 2013

Decubal Review & Winactie!

Geschreven door

Decubal Producten Review + Winactie! (afgelopen)

Ook in de zomer oppassen voor een droge huid!

Een droge huid associëren we vaak met de snijdende kou van de winter, maar ook die zonuren op het strand en de verfrissende duik in het zwembad en in zee zijn een aanslag op je huid. Decubal heeft in het assortiment hele fijne verzorgingsproducten voor de droge huid. In dit artikel vind je een review van drie Decubal producten.

Update: er een aantal producten vernieuwd én verbeterd. Kijk je hieronder mee?

donderdag, 28 maart 2013

Lush Vanilla Puff Powder

Geschreven door

Vanilla Puff Dusting Powder van Lush is een leuk product. Het is een lichaamspoeder. We kennen allemaal wel de bodylotions en de body butter, maar een body powder? Ik kende wel talkpoeder..... Laatst was ik in Den Haag bij de Lush winkel. Ik ben echt fan van Lush. Ze hebben hele fijne én leuke producten. Zo kwam ik dus deze Vanilla Puff Powder tegen.

vrijdag, 21 september 2012

Rituals Deep Relaxation

Geschreven door

Rituals, Deep Relaxation, Tao Rituals

`Tao is an ancient Chinese life philosophy. Peace and serenity come when we restore the balance by focusing on our inner world. Rituals created a range of products to experience the art of deep relaxation.´

Breng lichaam en geest in balans met de 4 stappen van Tao Rituals!

dinsdag, 28 februari 2012

Review Honingcrème

Geschreven door

Honingcrème in de test!

De laatste tijd is mijn huid erg gevoelig, zeker nu in de winter. Ik heb veel verschillende dag- en nachtcrèmes geprobeerd, speciaal voor de gevoelige en/of geïrriteerde huid. De ene créme hielp wat beter dan de andere, maar het was het allemaal net niet. Totdat ik op aanraden van mijn natuurgeneeskundige deze honingcrème ben gaan gebruiken. Dit is een crème op natuur basis. Zelf gebruik ik hem als dag- en nachtcrème. Mijn huid voelt nu heerlijk soepel en zacht aan en is veel rustiger geworden. Deze honingcrème is zeer geschikt als de huid net iets extra´s nodig heeft!

Pagina 2 van 2
DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Plaatsen waar ik ben geweest

    +
    -
    X