Review

vrijdag, 20 november 2015

Himalaya biologische tandpasta

Geschreven door

Biologische producten zien we tegenwoordig steeds meer verschijnen in de winkels, denk hierbij aan biologische etenswaren en cosmetica. Maar een biologische tandpasta? Daar had ik zelf nog niet eerder van gehoord. Tijdens een event kwam ik in aanraking met de biologische tandpasta van Himalaya. Een natuurlijke tandpasta die zorgt voor een gezond tandvlees, sterke tanden en een goede mondhygiëne. Interessant, vind je niet?

In dit artikel laat ik je kennismaken met de biologische tandpasta Organique Neem & Pomegranate Toothpaste van Himalaya.

vrijdag, 06 november 2015

Treets Traditions Review

Geschreven door

Treets Traditions | Ontdek de kracht van verzorgende tradities

Treets is een natuurlijk verzorgings merk. Je kent het misschien wel van de Treets Hittepit. Sinds Oktober dit jaar heeft Treets een nieuw uniek concept op de markt gebracht bestaande uit 5 verschillende productlijnen, genaamd Treets Traditions. Het verschil tussen de lijnen van Treets Traditions is terug te vinden in (de naam zegt het al) tradities, herkomst (verschillende werelddelen), de samenstelling en de functie van de lijn en producten. De 5 lijnen zijn gebasserd op bewezen kennis uit het verleden, aangepast aan de wensen van nu.

De 5 verschillende productlijnen van Treets Traditions zijn Energising Secrets, Relaxing Chakra's, Revitalising Ceremonies, Nourishing Spirits en Healing in Harmony.

Alle Treets Traditions zijn kwalitatief hoogwaardige producten met een hoog aantal natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van SLS, SLES, parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën en zijn verrijkt met heerlijke luxe parfums. Met Treets Traditions gaan we wereldwijd terug naar de basis naar de natuurlijke wondermiddeltjes van oma waarop deze nieuwe lijn gebaseerd is. Kijk je mee?

woensdag, 11 december 2013

Rio Rosa Mosqueta Review

Geschreven door

Rio Rosa Mosqueta producten in de test!

Eerlijk gezegd had ik nog niet eerder van Rio Rosa Mosqueta gehoord. Maar….. wauw wat een fijn merk is dit! Ik heb een aantal weken de olie en dag- en nachtcrème uitgeprobeerd. Nou ja uitgeprobeerd….. Ik heb het hele potje crème opgemaakt. Zo’n fijn product vind ik dit. Ik zal je eerst iets meer vertellen over deze producten.

zaterdag, 18 mei 2013

Lush Aqua Marina Review

Geschreven door

Een smeerbaar goedje met zeewier, dat is de Aqua Marina van Lush!

Zoals jullie misschien wel weten heb ik snel last van een droge en gevoelige huid. Om die reden test ik dan ook graag verzorgingsproducten die geschikt zijn voor dit huidtype. In dit artikel laat ik een review zien van een gezichtsreiniger van één van mijn favoriete merken: Lush. Kijk hieronder mee naar de review van de Aqua Marina van Lush!

 

donderdag, 16 mei 2013

Decubal Review & Winactie!

Geschreven door

Decubal Producten Review + Winactie! (afgelopen)

Ook in de zomer oppassen voor een droge huid!

Een droge huid associëren we vaak met de snijdende kou van de winter, maar ook die zonuren op het strand en de verfrissende duik in het zwembad en in zee zijn een aanslag op je huid. Decubal heeft in het assortiment hele fijne verzorgingsproducten voor de droge huid. In dit artikel vind je een review van drie Decubal producten.

Update: er een aantal producten vernieuwd én verbeterd. Kijk je hieronder mee?

donderdag, 28 maart 2013

Lush Vanilla Puff Powder

Geschreven door

Vanilla Puff Dusting Powder van Lush is een leuk product. Het is een lichaamspoeder. We kennen allemaal wel de bodylotions en de body butter, maar een body powder? Ik kende wel talkpoeder..... Laatst was ik in Den Haag bij de Lush winkel. Ik ben echt fan van Lush. Ze hebben hele fijne én leuke producten. Zo kwam ik dus deze Vanilla Puff Powder tegen. Ik las de verpakking:

"Heerlijk zoete geur met een spannende twist. Neem wat poeder in je hand, wrijf over je lichaam en je ruikt naar je favoriete toetje!"

Oke, ik was gelijk enthousiast!

Dit product is ook zeer geschikt als je absoluut niet van een bodylotion of body butter houdt. Want een lichaamspoeder heeft namelijk geen intrektijd. Handig! Tijd om hem te proberen.

 

vrijdag, 21 september 2012

Rituals Deep Relaxation

Geschreven door

 Rituals, Deep Relaxation, Tao Rituals

`Tao is an ancient Chinese life philosophy. Peace and serenity come when we restore the balance by focusing on our inner world. Rituals created a range of products to experience the art of deep relaxation.´

Breng lichaam en geest in balans met de 4 stappen van Tao Rituals!

 

dinsdag, 28 februari 2012

Review Honingcrème

Geschreven door

Honingcrème in de test!

De laatste tijd is mijn huid erg gevoelig, zeker nu in de winter. Ik heb veel verschillende dag- en nachtcrèmes geprobeerd, speciaal voor de gevoelige en/of geïrriteerde huid. De ene créme hielp wat beter dan de andere, maar het was het allemaal net niet. Totdat ik op aanraden van mijn natuurgeneeskundige deze honingcrème ben gaan gebruiken. Dit is een crème op natuur basis. Zelf gebruik ik hem als dag- en nachtcrème. Mijn huid voelt nu heerlijk soepel en zacht aan en is veel rustiger geworden. Deze honingcrème is zeer geschikt als de huid net iets extra´s nodig heeft!

Pagina 2 van 2
DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Plaatsen waar ik ben geweest

    +
    -
    X