Vlogs & Events

zaterdag, 22 april 2017

Lifestyle Lab & Meer | Day In The Life

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

In deze Day In The Life Vlog neem ik je mee naar het Lifestyle Lab persevent in Amsterdam, laat ik je de inhoud van de goodiebag zien én ga ik 's avonds met Dobby naar de hondentraining. Enjoy!!

maandag, 06 maart 2017

Food of 2017 | De Proefparade

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Mijn eerste food event is een feit! Op zondag 26 Februari '17 vond het Food Event van De Proefparade plaats in het Hilton Hotel in Rotterdam.

Nog niet eerder was ik naar een food event geweest, maar na uitgenodigd te zijn door Mr. Goodiebag werd ik wel nieuwsgierig. Zeker omdat ik de laatste maanden wat meer bezig ben met voeding en er ook meer van dit soort onderwerpen op Dazzling Beauty zullen verschijnen. Dus, op naar het event!

maandag, 27 februari 2017

Concert Waylon | Day In The Life Vlog

Geschreven door
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

Concert Waylon in het Paard van Troje, een beschadigde keuken én nieuwe hondenvrienden!

Na mijn eerste Day In The Life Vlog volgt al snel mijn tweede vlog! Kijk je mee?

zondag, 19 februari 2017

Mijn Eerste Vlog

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Welkom bij mijn eerste Day In The Life Vlog!

Mijn eerste vlog waarbij ik ook naar buiten ga met mijn camera. Awkward? Ja, soms wel een beetje ;-). In dit artikel kun je mijn eerste vlog bekijken!

vrijdag, 01 april 2016

Dutch Comic Con 2016

Geschreven door
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Het laatste weekend van Maart '16 vond de tweede editie van Dutch Comic Con plaats. Waar vele zich bezig hielden met de Paasdagen, was er ook een grote groep mensen die zich verplaatsten naar de Jaarbeurs in Utrecht om dit spectaculaire event bij te wonen.

Wat men misschien niet zo snel van mij zou verwachten, is dat ik toch stiekem wel een fan ben van superhelden, denk hierbij aan Spiderman, Batman, Deadpool, The Avengers enzovoorts. Maar ook films en tv-series die zich vooral niet in the real world afspelen. Ik ben een groot fan van Game of Thrones en The Walking Dead en vergeet niet de films van Harry Potter en Lord of the Rings, ook deze heb ik met passie gekeken. En zo zou ik nog wel meer op kunnen noemen, tijd dus om een kijkje te nemen op Dutch Comic Con!

vrijdag, 03 januari 2014

Nieuwjaarsduik Scheveningen 2014 vlog

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Het eerste artikel van 2014 is een vlog. Ik vond het een goed begin om 2014 te starten met een verfrissende nieuwjaarsduik!

Ondanks dat ik dicht bij Monster en 's-Gravenzande woon, waar ook ieder jaar een nieuwjaarsduik wordt georganiseerd, vind ik het net een tikkeltje leuker om dit in Scheveningen te doen. Scheveningen is voor mij ook vrij dichtbij ;). De duik hier begon om 12.00 uur. Per plaats verschilt dit soms. Het was voor mij de tweede keer dat ik dit heb gedaan. En ik kan me nog goed heugen dat ik het 2 jaar geleden echt, maar dan ook echt heel koud vond. Dus nog slaperig en een beetje brak met goede moed op naar Scheveningen.

Ik had mijn camera meegnomen ( en ja deze kan ook tegen kou en water) en heb van begin tot eind gefilmd. Ben je benieuwd? Kijk dan hieronder mee!!

 

vrijdag, 19 april 2013

Impressie Pressday @ MaisonPR

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Op woensdagochtend 17 April '13 ben ik naar de pressday van MaisonPR in Amsterdam geweest.

Dit vind ik altijd ontzettend leuke events. Op zo'n dag worden er nieuwe collecties van verschillende merken gepresenteerd. Er was ontzettend veel te zien; van koffers, fashion tot aan beauty! Er waren een paar items waar ik zeer van onder de indruk was. Ik heb hier dan ook veel van foto's gemaakt. In dit artikel vindt je dus een impressie van mijn dag bij MaisonPR. Kijk je hieronder mee?

 

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Plaatsen waar ik ben geweest

    +
    -
    X