Welkom bij Dazzling Beauty

Hi, leuk dat je wat meer over mij en Dazzling Beauty wil weten! Wie ben ik? Ik ben Tessa Grootscholten, oprichtster en eigenaresse van Dazzling Beauty by Tessa, een 30+ meisje met als levensmotto "Live the Life you Love".  Ik ben opgegroeid in de regio Westland, waar ik nu de dag nog steeds woon samen met mijn vriend en konijn Flappie.

 

Opleiding

Na de middelbare school heb ik een 3-jarige allround kappersopleiding gedaan aan de Emilie Knappert te Leiden.  Een paar jaar later mocht ik mijn diploma tot visagiste in ontvangst nemen. De visagie opleiding heb ik gevolgd bij Mieke Petiet te Amsterdam. In de afgelopen jaren tot nu toe blijf ik mijzelf bijscholen d.m.v. cursussen, workshops e.d. bij te wonen op deze vakgebieden.  

 

Hairstyliste & Visagiste

Na 10 jaar ervaring te hebben gehad in de kappersbranche vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging, een nieuwe start! Sinds Juni 2009 run ik met gedrevenheid en passie mijn eigen bedrijf onder de naam Dazzling Beauty by Tessa. Ik werk ambulant als hairstyliste en visagiste, het is mijn doel om mensen mooi, blij en gelukkig te maken. Want als je haar niet goed zit…… Ook verzorg ik bruidskapsels en bruidsmake-up om een bruidje extra te laten stralen op haar bijzondere dag.

Dazzling Beauty by Tessa

 

Beauty, Lifestyle & Travel Blog

Naast het kappersvak en de visagie run ik het blog van Dazzling Beauty. Wat ooit is begonnen als alleen een beautyblog, is het blog nu meer uitgebreid als een inspiratiebron voor een Dazzling Life! “Dazzling Beauty voor een Dazzling Life” en “Live the Life you Love” lopen als een rode draad door het blog. Dazzling Beauty is altijd op zoek naar nieuwe dingen, in de vorm van beauty, reizen, lifestyle, noem maar op. Alles voor een Dazzling Life! Er komt nog steeds een grote dosis aan beauty artikelen voorbij, maar ook reizen, diy’s, hobby’s, interieur en andere dazzling stuff zul je regelmatig voorbij zien komen. De artikelen en onderwerpen benader ik vanuit mijn persoonlijke ervaring en is altijd objectief.

 

Samenwerking

Dazzling Beauty staat open voor eventuele samenwerkingen met bedrijven en producten in de vorm van reviews, advertorials, banners, winacties enzovoorts. Wil je een samenwerking aangaan? Neem dan contact op.

Contact

  

Post

Zou je graag iets naar Dazzling Beauty willen opsturen? Dat kan!

Vul het contact formulier hierboven in.

 

Zakelijke gegevens

KVK: 27344984

BTW: NL179655711B01

 

Be Dazzled!!

Tessa 2

 

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Plaatsen waar ik ben geweest

    +
    -
    X