Review

donderdag, 26 september 2019

Vitamine C Hyaluronzuur Serum | LimberLux

Geschreven door

Een Vitamine C serum voor de huid is een zeer populair verzorgingsproduct. Voeg daar hyaluronzuur aan toe en je hebt een krachtig power serum voor het gezicht waar je huid van gaat stralen! Met dat doel voor ogen heeft LimberLux weer een prachtig product op de markt gebracht.

donderdag, 12 september 2019

Onderhuidse puist en aloe vera

Geschreven door

Zo'n dikke onderhuidse puist die tevoorschijn komt als een dikke rode bult en ook nog eens erg pijnlijk kan zijn... En dan heeft dat ding ook nog eens bedacht om zich in het gezicht te vestigen...

Gelukkig heb ik hier niet zo heel veel last meer van, maar dit keer... Op mijn kin had ik er een extra kin bij! Ik besloot om mijn aloe vera plant erbij te pakken om deze onderhuidse puist op mijn kin te behandelen.

Wowww! Dazzling Beauty by Tessa heeft een feestje te vieren! 10 jaar geleden schreef ik mijn bedrijf in bij de Kamer van Koophandel en dat vieren we met een toffe winactie!

donderdag, 11 juli 2019

Shampoo Bar | Wat is het?

Geschreven door

Je haar wassen met een shampoo bar is upcoming! Waarom? Het is duurzaam, goed voor het milieu én je haar. Interessant, vind je ook niet?

Game of Thrones en Urban Decay samen is wat mij betreft de beste collab ever! Cosmetica merk Urban Decay is in de wereld van GoT gedoken en heeft een aantal mooie collectors items op het gebied van make-up uitgebracht waaronder het oogschaduw palette die ik je in dit artikel ga laten zien, inclusief The Throne!!

donderdag, 16 mei 2019

BAE Make-up Concealer by Hema

Geschreven door

BAE Make-up, Before Anything Else!

Wellicht is het je niet ontgaan dat Hema een nieuwe make-up lijn in het beauty assortiment heeft. B.A.E is een geheel nieuw label, betaalbaar én vegan!

Het eerste product wat ik heb getest is de BAE No More Spots Concealer. Mijn eerste is al op, dus dat houdt in dat ik razend enthousiast ben! Ik denk dat ik weer een nieuw make-up pareltje heb gevonden.

donderdag, 02 mei 2019

DutBle Goodiebox

Geschreven door

De DutBle Goodiebox. Wat is het? Eerlijk gezegd had ik er zelf nog niet eerder van gehoord totdat ik werd gevraagd of ik de Welkomst DutBle Box zou willen ontvangen. Je begrijpt dat ik dát natuurlijk niet heb afgeslagen, want ik was best wel nieuwsgierig geworden naar deze box en het gehele concept wat hierachter zit.

zaterdag, 20 april 2019

Sensai Gezichtsverzorging

Geschreven door

Een Sensai skin? Ja, dat wil ik wel! Na de conclusie dat ik te maken heb met een vochtarme huid heb ik me eens goed laten adviseren welke producten qua gezichtsverzorging geschikt zouden zijn voor mijn huid. Sensai Skincare, een Japanse huidverzorgingslijn met het onderscheidende ingrediënt Koishimaru Zijde. Een merk waar ik nog niet eerder van had gehoord, maar waar ik eigenlijk gelijk enthousiast over ben geworden!

donderdag, 28 maart 2019

Gezichtsroller en Gua Sha van Rose Quartz

Geschreven door

De Rose Quartz (rozenkwarts) gezichtsroller en Gua Sha massage steen worden al eeuwenlang gebruikt bij Chinese schoonheidsrituelen en zijn ook hier een ware hype in beauty land!

Rimpels verminderen met een massage steen, de huid verbeteren door over je gezicht te rollen en als je dan ook gelijk je wallen kunt verminderen... Klinkt als dé ideale beauty tool!

woensdag, 21 november 2018

Lady Speed Stick versus Secret

Geschreven door

De Lady Speed Stick en de Secret deodorant zijn in beautyland niet geheel onbekend. Waar vele beautyliefhebbers voorheen hun voorraad van deze geliefde producten bij moesten vullen vanuit de Verenigde Staten, zijn deze producten nu gelukkig ook gemakkelijk verkrijgbaar in Nederland.

Wat is het verschil eigenlijk tussen de Lady Speed Stick en Secret? In dit artikel heb ik de Lady Speed Stick Invisible Dry Powder Fresh en de Secret Invisible Solid Powder Fresh tegenover elkaar gezet en test ik ze uitgebreid voor je uit!

zaterdag, 15 september 2018

Dazzles & Fails #3 | Zomer Favorieten

Geschreven door

Dazzles & Fails Zomer Editie!

In deze terugkomende serie laat ik je mijn favoriete producten zien, producten die ik heb opgemaakt (dus waarschijnlijk zijn dit ook favorieten) én vertel ik je wat voor mij echte fails zijn.

Dazzles & Fails in allerlei onderwerpen zoals beauty, business, reizen en lifestyle!

Huidverzorging is een belangrijk onderdeel in je dagelijkse routine, zeker als je te maken hebt met een droge en/of gevoelige huid. De huid is ons grootste orgaan en beschermt het gehele lichaam tegen invloeden van buitenaf. Het is dus zeer belangrijk om goed voor je huid te zorgen.

In dit artikel laat ik je kennis maken met 3 verschillende huidverzorgingsproducten voor de droge en/of gevoelige huid.

zaterdag, 26 mei 2018

Zenova Zonbescherming van de Action

Geschreven door

Wist je dat Action dit jaar een productlijn zonbescherming op de markt heeft gebracht? Het nieuwe eigen merk Zenova bestaat uit maar liefst 11 zonnebrandproducten met verschillende SPF factors en aftersun producten.

We weten inmiddels allemaal dat we onze huid goed in de zon moeten beschermen en zelf ben ik altijd op zoek naar het product dat voor mij het beste werkt. In dit artikel vertel ik je wat meer over de Zenova zonnebrandproducten en test ik ze uit.

Dazzles & Fails Winter Editie!

In deze terugkomende serie laat ik je mijn favoriete producten zien, producten die ik heb opgemaakt (dus waarschijnlijk zijn dit ook favorieten) én vertel ik je wat voor mij echte fails zijn.

Dazzles & Fails in allerlei onderwerpen zoals beauty, reizen en lifestyle!

zaterdag, 30 september 2017

Dazzles & Fails #1

Geschreven door

Welkom bij de allereerste Dazzles & Fails! In deze terugkomende serie laat ik je mijn favoriete producten zien, producten die ik heb opgemaakt (dus waarschijnlijk zijn dit ook favorieten) én vertel ik je wat voor mij echte fails zijn.

Dazzles & Fails in allerlei onderwerpen zoals beauty, reizen en lifestyle!

woensdag, 12 juli 2017

Goede zonbescherming | Annecy Cosmetics

Geschreven door

Iedereen weet ondertussen wel dat het heel erg belangrijk is dat je je huid goed beschermd als deze blootgesteld wordt aan de zon. Er zijn tegenwoordig zoveel verschilende zonnebrand producten verkrijgbaar van diverse merken in uiteenlopende prijsklasses. Maar wat is nu een goede zonbescherming?

Qua zonnebrand producten ben ik best wel kritisch, omdat ik er eerlijk gezegd niet zo'n fan van ben. Mijn grootste ergernis is eigenlijk dat het plakt. Daarnaast moet het natuurlijk een goede bescherming bieden en zeker geen witte waas achterlaten...

In dit artikel test ik 3 verschillende zonnebrand producten uit van Annecy Cosmetics en vertel ik je wat meer over dit natuurlijke merk.

woensdag, 23 november 2016

Decubal huidverzorging | droge gevoelige huid

Geschreven door

Decubal is van oorsprong een Scandinavisch merk en is gespecialiseerd in het verzorgen van een droge en gevoelige huid. Decubal is een huidverzorgingsmerk zonder poespas, geen ingewikkelde producten, maar producten met eerlijke formules met een hoog percentage lipiden en verzorgende oliën zonder toevoeging van parfum en parabenen. Decubal is dus perfect voor de verzorging van de droge en gevoelige huid.

Nu het weer is omgeslagen en de temperatuur buiten daalt zul je merken dat je huid wat extra verzorging nodig heeft. Mijn huid reageerde daar een paar weken geleden vrij heftig op met als resultaat een zeer droge en gevoelige huid. Tijd dus om mijn huid wat extra te gaan verzorgen!

In dit artikel test ik een aantal huidverzorgingsproducten uit van het merk Decubal. Lees je mee?

Met de Root Blur Colour Blending Concealer van John Frieda is je uitgroei verleden tijd en kun je gemakkelijk je uitgroei bijwerken zonder verf te gebruiken!

Je kent het wel; na een paar weken begin je al een uitgroei te zien in je pas geverfde haar. Zeker als de kleurverschillen groot zijn wordt een uitgroei redelijk snel zichtbaar. Om je bezoek aan de kapper iets langer uit te stellen, zijn er tegenwoordig een aantal producten op de markt gebracht waarmee je je uitgroei zonder verf snel kunt bijwerken. In dit artikel test ik de Root Blur Colour Blending Concealer van John Frieda uit. Kijk je mee naar mijn bevindingen en het resultaat?

zaterdag, 05 november 2016

Big Dazzling Test Oktober 2016 | Reviews

Geschreven door

Elke maand komt er een nieuwe Big Dazzling Test online met van alles en nog wat dat ik heb getest en/of uitgeprobeerd in de afgelopen maand. In de Big Dazzling Test komen alle categoriën aan bod zoals beauty, haar, make-up, DIY, lifestyle én reizen! Het zijn mini reviews van producten, activiteiten, een winkel of restaurant, noem maar op.

Ben je benieuwd wat ik in de maand oktober allemaal heb getest en uitgeprobeerd? Kijk dan mee in dit artikel!

vrijdag, 30 september 2016

Big Dazzling Test September 2016 | Reviews

Geschreven door

Er is een nieuwe serie geboren op mijn blog en YouTube kanaal genaamd: Big Dazzling Test!

Elke maand komt er een nieuwe Big Dazzling Test online met van alles en nog wat dat ik heb getest en/of uitgeprobeerd in de afgelopen maand. In de Big Dazzling Test komen alle categoriën aan bod zoals beauty, haar, make-up, DIY, lifestyle én reizen! Het zijn mini reviews van producten, activiteiten, een winkel of restaurant, noem maar op.

Ben je benieuwd naar de allereerste Big Dazzling Test? Kijk dan mee verderop in dit artikel!

Pagina 1 van 2
DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Plaatsen waar ik ben geweest

    +
    -
    X