Review

woensdag, 06 december 2017

Glitter Lips

Geschreven door
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

Glitter Lips is dé perfecte party musthave op het gebied van lip producten!

Waarom? Glitter Lips blijft tot wel 8 uur op de lippen zitten zonder dat je je druk hoeft te maken dat de glitters zich all over the place bevinden.

Eerlijk gezegd was ik een klein beetje sceptisch, totdat ik de Glitter Lips uittestte!

Fortune Favours The Brave, een prachtig budget make-up oogschaduw palette van Make-up Revolution London by BritishBeautyBlogger.

In dit artikel laat ik je de prachtige kleuren uit dit palette zien door middel van swatches. Kijk je mee?

woensdag, 22 maart 2017

W7 Mighty Mattes Palette

Geschreven door
Beoordeel dit item
(8 stemmen)

W7 heeft een mooi oogschaduw palette met alleen maar matte tinten, het Mighty Mattes Palette.

Matte tinten in je make-up look zijn hot, dus ook op de ogen! In dit artikel laat ik je een stap voor stap foto tutorial zien van hoe je een mooie make-up look kunt maken met het Mighty Mattes Palette van W7.

Laatst heb ik de Shimmer Highlighter Undress Your Skin van MUA Make-up Academy aan mijn make-up stash toegevoegd. Ondanks dat ik juist mijn make-up stash heb geminimaliseerd moest ik dit pareltje gewoon aan mijn stash toevoegen.

In dit artikel laat ik deze Shimmer Highlighter van MUA graag aan je zien. Kijk je mee?

De lipgloss Yves Saint Laurent Gloss Volupté in de kleur Rose Orfèvre 19 is een nieuw pareltje in mijn make-up stash!

Deze lipgloss is het allereerste product dat ik van het merk Yves Saint Laurent heb aangeschaft. Het is absoluut geen budget merk, Yves Saint Laurent behoort tot de High End merken.

In dit artikel laat ik je dus mijn nieuwste make-up aanwinst zien, de Gloss Volupté van Yves Saint Laurent. Kijk je mee?

woensdag, 09 maart 2016

Sampar Dry Cleansing Make-up Remover

Geschreven door

SAMPAR Dry Cleansing make-up remover is de eerste schuimende make-up remover die het gezicht, de ogen en de lippen reinigt zonder dat je het hoeft na te spoelen met water. Een super snelle make-up reiniger die onzuiverheden, verontreinigende stoffen en zelfs waterproof make-up absorbeert in slechts 2 minuten! Dat klinkt perfect!

In dit artikel vertel ik je wat meer over de make-up remover van SAMPAR en test ik het product uit. Lees je mee?

woensdag, 17 februari 2016

Anastasia Brow Definer Review

Geschreven door

Anastasia Brow Definer voor perfecte wenkbrauwen!

De Brow Definer is een nieuw product in de wenkbrauwmake-up lijn van wenkbrauw goeroe Anastasia. Het is een wenkbrauwpotlood die op drie verschillende manieren gebruikt kan worden en zorgt voor de perfecte wenkbrauw voor elke vrouw!

De wenkbrauw is één van de belangrijkste punten in het gezicht die voor de uitstraling zorgt. Een goed wenkbrauwproduct is dan ook geen overbodige luxe. In dit artikel laat ik je de Brow Definer van Anastasia zien, hoe het product werkt en met before en after foto's. Kijk je mee?

woensdag, 03 februari 2016

Boozyshop 17-delige Kwastenset Review

Geschreven door

Make-up Kwasten van Boozy Cosmetics in de test!

Goede make-up kwasten zijn een musthave om een mooie make-up look aan te brengen. Alleen aan de sponsapplicator die in de oogschaduwdoosjes bijgeleverd zit heb je eigenlijk niet genoeg, een mooie uitgebreide make-up kwasten set is dus geen overbodige luxe.

Tegenwoordig is er best wel veel keuze qua make-up kwasten, ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen, maar ook in verschillende prijsklasses.

Ben je op zoek naar een volledige make-up kwasten set, maar wil je niet gelijk honderden euro's kwijt zijn? Misschien is de complete kwasten set van Boozy Cosmetics, eigen merk van Boozyshop.nl, dan wel iets voor jou! In dit artikel vind je mijn review van de 17-delige make-up kwasten set van Boozy Cosmetics.

Beoordeel dit item
(6 stemmen)

I Heart Make-up - I Heart Chocolate Palette in de test!

Tegenwoordig zijn er steeds meer fijne budget make-up merken in Nederland verkrijgbaar, zo ook het make-up merk I Heart Make-up. Tijdens het I Love Beauty event kwam ik een stand tegen met producten van dit make-up merk waar ik al een tijdje nieuwsgierig naar was. Ik kon het dan ook niet laten om een oogschaduw palette hiervan mee te nemen. Mijn keuze viel op het I Heart Chocolate Palette.

In dit artikel vindt je een review inclusief make-up tutorial van het Make-up Revolution I Heart Make-up - I Heart Chocolate Palette. Kijk je mee?

woensdag, 20 januari 2016

Oriflame Bronzing Pearls Review

Geschreven door

Een mooie bronzer die de huid een zongekuste gloed geeft, voor een lichte glans en een gezonde uitstraling zorgt willen we allemaal wel! Oriflame heeft een bronzer in de vorm van poederparels die hiervoor kunnen zorgen.

Tijdens het I Love Beauty event kwam ik een stand van Oriflame tegen waar ze de Giordani Gold Bronzing Pearls verkochten. Om te zien zijn de poederparels in het doosje al een lust voor het oog en kon me er daarom ook niet van weerhouden om een mooi doosje bronzing pearls aan te schaffen. In dit artikel vindt je mijn review van de Giordani Gold Bronzing Pearls van Oriflame in de kleur Natural Bronze. Kijk je mee?

woensdag, 14 oktober 2015

Make-up Revolution London Review & Look

Geschreven door
Beoordeel dit item
(6 stemmen)

Het budget make-up merk Make-up Revolution London is een echte must-have! Goed nieuws; het is tegenwoordig ook in Nederland verkrijgbaar!

Nu de Herfst is begonnen, de blaadjes zich in prachtige Herfst kleuren transformeren en de dikke truien weer uit de kast gehaald moeten worden is het de hoogste tijd om een Herfst make-up look te maken. Deze ooglook maak ik met het Make-up Revolution London Redemption Palette Iconic 1.

Dit mooie budget make-up palette bevat warme Herfstachtige kleuren, uiteraard is dit palette ook geschikt om te gebruiken in andere seizoenen. Misschien ben je nog niet echt bekend met het merk Make-up Revolution London. Dat kan kloppen, want nog niet zo lang is dit budget merk ook verkrijgbaar in Nederland. Ik kocht dit palette bij een Etos filiaal in Den Haag, helaas is het niet bij ieder filiaal te koop. Gelukkig kun je dit palette ook online kopen bij Make-up Musthaves.

In dit artikel vind je een review en een 7 stappen make-up tutorial met het Redemption Palette Iconic 1 van Make-up Revolution. Kijk je mee?

Beoordeel dit item
(6 stemmen)

Mattifying Infallible Foundation van L'Oréal. Yes! Ik heb mijn foundation match gevonden! En wel de 24H Matte Perfection.

Voor een mooie egale huid ben ik al een aardig tijdje op zoek naar de perfecte foundation die ook de gehele dag mooi op zijn plek blijft zitten, niet gaat glimmen, geen masker effect geeft en mijn rode wangen genoeg bedekt. Én hij moet betaalbaar zijn!

 

maandag, 13 april 2015

Catrice Cuticle Tattoos

Geschreven door
Beoordeel dit item
(6 stemmen)

Catrice komt regelmatig met nieuwe Limited Edition uit en ik neem altijd een kijkje in de winkels als er weer zo'n nieuwe Limited Edtion collectie aan make-upjes in de winkels ligt.

Doll's Collection by Catrice. Fashion Doll meets Sixties. Jetset glamour, zwart-wit contrasten en de invloeden van pop-art. Deze collectie neemt je mee naar de jaren 60 en Twiggy. Met haar grote ogen, eyeliner en lange wimpers met veel mascara was ze hét idool van een hele generatie. Deze Limited Edtion collectie beschikt over zachte poeder oogschaduw in 3 pastel tinten, een extra brede eyeliner om de ultieme sixties wing mee te maken, een glamour doll mascara en doll lashes om de grote poppenogen mee te maken, een koepelvormige blush in abrikooskleur, nagellak in 4 mooie Lente kleuren én cuticle tattoos! Op dit moment is de "Doll's Colection" te vinden bij Kruidvat en Trekpleister.

 

vrijdag, 16 januari 2015

Infallible Lipstick L'Oréal Review

Geschreven door
Beoordeel dit item
(6 stemmen)

L'Oréal heeft een serie longlasting lipsticks in hun assortiment zitten, namelijk de Infallible lipsticks. Deze langhoudende lipsticks zouden 24 uur lang hun perfecte kleur behouden en comfort. Tijd om deze dus eens uit testen!

 

zondag, 30 november 2014

Catrice Eyebrow Filler Review

Geschreven door
Beoordeel dit item
(6 stemmen)

Pas liep ik wat rond te snuffelen bij de Catrice make-up in een groot Kruidvat filiaal. Bij deze Kruidvat is er een extra schap van Catrice aanwezig, dus er is lekker veel keuze qua make-upjes van dit leuke budget merk. Mijn oog viel op de Eyebrow Filler van Catrice. Ik had deze nog niet eerder gezien, dus was er best wel benieuwd naar. Zelf heb ik van nature een lichte kleur wenkbrauw en teken ze dan ook altijd bij, tenzij ik ze geverfd heb. Dus ik heb dit product gekocht en heb het getest. Ben je benieuwd naar mijn review?

 

zondag, 09 november 2014

L'Oréal Infallible Nagellak Review

Geschreven door
Beoordeel dit item
(6 stemmen)

L’Oréal Paris Infallible nagellak is de nieuwste nagellak innovatie van L ‘Oréal Paris. Een paar weken terug zag ik deze nagellak in de winkels liggen én het trok eigenlijk gelijk mijn aandacht. Er stond namelijk bij dat dit een langhoudende nagellak is die wel tot 12 dagen moet blijven zitten. Zoals je misschien wel weet ben ik kapster van beroep, bij mij blijft nagellak meestal maar 1 a 2 dagen mooi zitten. Dus ik was heel benieuwd naar dit product.

 

woensdag, 29 oktober 2014

Essence Smokey Eyes - Review

Geschreven door
Beoordeel dit item
(6 stemmen)

Essence - How To Make Smokey Eyes Make-up Box is een nieuw make-up doosje van Essence wat te vinden is bij een aantal winkels van Kruidvat en Trekpleister. Helaas niet bij alle winkels, alleen de winkels met een extra Essence schap. Denk hierbij aan de wat grotere filialen. Ik heb een Kruidvat winkel gevonden bij mij in de buurt (Wateringen) die dus een extra Essence schap hebben! Joepi!! En terwijl ik lekker aan het rondneuzen was viel mijn oog op dit oogschaduw doosje.

 

donderdag, 06 juni 2013

CC-Cream van L'Oréal Review

Geschreven door
Beoordeel dit item
(5 stemmen)

Een CC-Cream van L'Oréal, wat is dat nu weer? De BB-Creams zijn nu wel bij de meeste vrouwen bekend, maar een CC-Cream?

L'Oréal heeft nu een CC-Cream op de markt gebracht. Eigenlijk werkt het een beetje hetzelfde als een BB-Cream; het corrigeert, camoufleerd, hydrateerd, beschermd enz. Zelf heb ik al een aantal verschillende BB-Creams uitgeprobeerd, ik ben hele goede tegen gekomen, maar ook minder goede. Ik vind het belangrijk dat zo'n cream goed dekt. Met name op mijn rode wangen. En daar is de CC-Cream!! Toen ik daar van hoorde was ik gelijk al geïnteresseerd in dit product. Er zijn twee versies uitgebracht, één voor de rode huid en één voor een vermoeide/grauwe uitziende huid. Ik ga dus voor de CC-Cream voor de rode huid. In dit artikel zie je mijn review van de CC-Cream van L'Oréal Anti-Redness. Kijk je hieronder mee?

 

woensdag, 15 mei 2013

Turquoise Mascara

Geschreven door
Beoordeel dit item
(4 stemmen)

Het is weer eens wat anders turquoise mascara. Durf jij het op je wimpers te dragen?

Mascara's zijn er in allerlei verschillende kleuren, maar we gebruiken voornamelijk de kleuren zwart en bruin. Maar als je de make-up trends voor de Lente/Zomer 2013 bekijkt, dan zie je dat er vooral veel kleur op de ogen gebruikt mogen worden. En dat zijn felle kleurtjes op de oogleden, maar ook felle kleurtjes op de wimpers!

In dit artikel laat ik een mascara zien in de kleur turquoise van het make-up merk Stargazer. Stargazer is een budget merk waar altijd wel van dit soort make-up producten te vinden zijn. Stargazer staat altijd op de kappersbeurs die jaarlijks gehouden wordt. En dan kan ik het niet laten om even te shoppen in de stand van Stargazer. Kijk je hieronder mee?

 

woensdag, 08 mei 2013

BB-cream Rimmel Review

Geschreven door
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

De BB-cream van Rimmel in de test!

BB-Creams zijn niet meer weg te denken in Beautyland! Bijna ieder cosmetica merk heeft wel een bb-cream in de collectie. Bij de meeste kun je uit een paar kleurtjes kiezen. Dat moet ook wel, want de huidskleur is bij vele mensen anders van kleur. Toch vind ik dat er bij sommige merken weinig keuze is qua kleuren. Maar misschien komt dat nog wel. Ik heb zelf al een aantal verschillende bb-creams getest. Maar (vanwege mijn rode plekwangen) ben ik nog niet de perfecte voor tegen gekomen. In dit artikel vindt je mijn review van de bb-cream van Rimmel. Benieuwd? Kijk dan hieronder mee!

 

Pagina 1 van 2
DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Plaatsen waar ik ben geweest

    +
    -
    X