Review

Wowww! Dazzling Beauty by Tessa heeft een feestje te vieren! 10 jaar geleden schreef ik mijn bedrijf in bij de Kamer van Koophandel en dat vieren we met een toffe winactie!

zaterdag, 15 juni 2019

Dit is mijn dagelijkse make-up routine

Geschreven door

Het ligt er natuurlijk aan op welk moment je deze dagelijkse make-up routine van mij bekijkt, want mijn make-up routine wisselt soms nog weleens qua kleurgebruik en producten. Op dit moment (voorjaar '19) gebruik ik weer met regelmaat een paarse tint in mijn ooglook en gebruik ik wat andere basis producten. Ik laat het aan je zien door middel van een make-up tutorial waarbij ik ook uitleg waarom ik bepaalde producten gebruik.

Game of Thrones en Urban Decay samen is wat mij betreft de beste collab ever! Cosmetica merk Urban Decay is in de wereld van GoT gedoken en heeft een aantal mooie collectors items op het gebied van make-up uitgebracht waaronder het oogschaduw palette die ik je in dit artikel ga laten zien, inclusief The Throne!!

donderdag, 16 mei 2019

BAE Make-up Concealer by Hema

Geschreven door

BAE Make-up, Before Anything Else!

Wellicht is het je niet ontgaan dat Hema een nieuwe make-up lijn in het beauty assortiment heeft. B.A.E is een geheel nieuw label, betaalbaar én vegan!

Het eerste product wat ik heb getest is de BAE No More Spots Concealer. Mijn eerste is al op, dus dat houdt in dat ik razend enthousiast ben! Ik denk dat ik weer een nieuw make-up pareltje heb gevonden.

zaterdag, 15 september 2018

Dazzles & Fails #3 | Zomer Favorieten

Geschreven door

Dazzles & Fails Zomer Editie!

In deze terugkomende serie laat ik je mijn favoriete producten zien, producten die ik heb opgemaakt (dus waarschijnlijk zijn dit ook favorieten) én vertel ik je wat voor mij echte fails zijn.

Dazzles & Fails in allerlei onderwerpen zoals beauty, business, reizen en lifestyle!

zaterdag, 10 maart 2018

Lippenstift

Geschreven door

Lippenstift is een populair make-up product en is er tegenwoordig in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar. Licht, donker, mat of glanzend, het kan allemaal qua lippenstift.

Zelf draag ik zelden lippenstift, hoewel ik het wel leuk bij anderen vind staan. Tijd om daar verandering in te brengen!

Welke kleur lippenstift staat mij eigenlijk? Ik heb een paar zeer uiteenlopende kleuren uitgeprobeerd ;-). De resultaten laat ik je in dit artikel zien. Ik ben benieuwd welke kleur lippenstift jij het mooiste bij mij vindt staan.

woensdag, 06 december 2017

Glitter Lips

Geschreven door

Glitter Lips is dé perfecte party musthave op het gebied van lip producten!

Waarom? Glitter Lips blijft tot wel 8 uur op de lippen zitten zonder dat je je druk hoeft te maken dat de glitters zich all over the place bevinden.

Eerlijk gezegd was ik een klein beetje sceptisch, totdat ik de Glitter Lips uittestte!

Fortune Favours The Brave, een prachtig budget make-up oogschaduw palette van Make-up Revolution London by BritishBeautyBlogger.

In dit artikel laat ik je de prachtige kleuren uit dit palette zien door middel van swatches. Kijk je mee?

woensdag, 22 maart 2017

W7 Mighty Mattes Palette

Geschreven door

W7 heeft een mooi oogschaduw palette met alleen maar matte tinten, het Mighty Mattes Palette.

Matte tinten in je make-up look zijn hot, dus ook op de ogen! In dit artikel laat ik je een stap voor stap foto tutorial zien van hoe je een mooie make-up look kunt maken met het Mighty Mattes Palette van W7.

Laatst heb ik de Shimmer Highlighter Undress Your Skin van MUA Make-up Academy aan mijn make-up stash toegevoegd. Ondanks dat ik juist mijn make-up stash heb geminimaliseerd moest ik dit pareltje gewoon aan mijn stash toevoegen.

In dit artikel laat ik deze Shimmer Highlighter van MUA graag aan je zien. Kijk je mee?

De lipgloss Yves Saint Laurent Gloss Volupté in de kleur Rose Orfèvre 19 is een nieuw pareltje in mijn make-up stash!

Deze lipgloss is het allereerste product dat ik van het merk Yves Saint Laurent heb aangeschaft. Het is absoluut geen budget merk, Yves Saint Laurent behoort tot de High End merken.

In dit artikel laat ik je dus mijn nieuwste make-up aanwinst zien, de Gloss Volupté van Yves Saint Laurent. Kijk je mee?

woensdag, 09 maart 2016

Sampar Dry Cleansing Make-up Remover

Geschreven door

SAMPAR Dry Cleansing make-up remover is de eerste schuimende make-up remover die het gezicht, de ogen en de lippen reinigt zonder dat je het hoeft na te spoelen met water. Een super snelle make-up reiniger die onzuiverheden, verontreinigende stoffen en zelfs waterproof make-up absorbeert in slechts 2 minuten! Dat klinkt perfect!

In dit artikel vertel ik je wat meer over de make-up remover van SAMPAR en test ik het product uit. Lees je mee?

woensdag, 17 februari 2016

Anastasia Brow Definer Review

Geschreven door

Anastasia Brow Definer voor perfecte wenkbrauwen!

De Brow Definer is een nieuw product in de wenkbrauwmake-up lijn van wenkbrauw goeroe Anastasia. Het is een wenkbrauwpotlood die op drie verschillende manieren gebruikt kan worden en zorgt voor de perfecte wenkbrauw voor elke vrouw!

woensdag, 03 februari 2016

Boozyshop 17-delige Kwastenset Review

Geschreven door

Make-up Kwasten van Boozy Cosmetics in de test!

Goede make-up kwasten zijn een musthave om een mooie make-up look aan te brengen. Alleen aan de sponsapplicator die in de oogschaduwdoosjes bijgeleverd zit heb je eigenlijk niet genoeg, een mooie uitgebreide make-up kwasten set is dus geen overbodige luxe.

Tegenwoordig is er best wel veel keuze qua make-up kwasten, ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen, maar ook in verschillende prijsklasses.

Ben je op zoek naar een volledige make-up kwasten set, maar wil je niet gelijk honderden euro's kwijt zijn? Misschien is de complete kwasten set van Boozy Cosmetics, eigen merk van Boozyshop.nl, dan wel iets voor jou! In dit artikel vind je mijn review van de 17-delige make-up kwasten set van Boozy Cosmetics.

Update: De Deluxe Brush set van Boozy Cosmetics is uitgebreid naar maar liefst 24 kwasten!

I Heart Make-up | I Heart Chocolate Palette in de test!

Tegenwoordig zijn er steeds meer fijne budget make-up merken in Nederland verkrijgbaar, zo ook het make-up merk I Heart Make-up. Tijdens het I Love Beauty event kwam ik een stand tegen met producten van dit make-up merk waar ik al een tijdje nieuwsgierig naar was. Ik kon het dan ook niet laten om een oogschaduw palette hiervan mee te nemen. Mijn keuze viel op het I Heart Chocolate Palette.

In dit artikel vindt je een review inclusief make-up tutorial van het Make-up Revolution I Heart Make-up - I Heart Chocolate Palette. Kijk je mee?

woensdag, 20 januari 2016

Oriflame Bronzing Pearls Review

Geschreven door

Een mooie bronzer die de huid een zongekuste gloed geeft, voor een lichte glans en een gezonde uitstraling zorgt willen we allemaal wel! Oriflame heeft een bronzer in de vorm van poederparels die hiervoor kunnen zorgen.

Tijdens het I Love Beauty event kwam ik een stand van Oriflame tegen waar ze de Giordani Gold Bronzing Pearls verkochten. Om te zien zijn de poederparels in het doosje al een lust voor het oog en kon me er daarom ook niet van weerhouden om een mooi doosje bronzing pearls aan te schaffen. In dit artikel vindt je mijn review van de Giordani Gold Bronzing Pearls van Oriflame in de kleur Natural Bronze. Kijk je mee?

woensdag, 14 oktober 2015

Make-up Revolution London Review & Look

Geschreven door

Het budget make-up merk Make-up Revolution London is een echte must-have! Goed nieuws; het is tegenwoordig ook in Nederland verkrijgbaar!

Nu de Herfst is begonnen, de blaadjes zich in prachtige Herfst kleuren transformeren en de dikke truien weer uit de kast gehaald moeten worden is het de hoogste tijd om een Herfst make-up look te maken. Deze ooglook maak ik met het Make-up Revolution London Redemption Palette Iconic 1.

Beoordeel dit item
(25 stemmen)

Mattifying Infallible Foundation van L'Oréal. Yes! Ik heb mijn foundation match gevonden! En wel de 24H Matte Perfection.

Voor een mooie egale huid ben ik al een aardig tijdje op zoek naar de perfecte foundation die ook de gehele dag mooi op zijn plek blijft zitten, niet gaat glimmen, geen masker effect geeft en mijn rode wangen genoeg bedekt. Én hij moet betaalbaar zijn!

maandag, 13 april 2015

Catrice Cuticle Tattoos

Geschreven door
Beoordeel dit item
(25 stemmen)

Catrice komt regelmatig met nieuwe Limited Edition uit en ik neem altijd een kijkje in de winkels als er weer zo'n nieuwe Limited Edtion collectie aan make-upjes in de winkels ligt.

vrijdag, 16 januari 2015

Infallible Lipstick L'Oréal Review

Geschreven door
Beoordeel dit item
(25 stemmen)

L'Oréal heeft een serie longlasting lipsticks in hun assortiment zitten, namelijk de Infallible lipsticks. Deze langhoudende lipsticks zouden 24 uur lang hun perfecte kleur behouden en comfort. Tijd om deze dus eens uit testen!

Pagina 1 van 2
DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Plaatsen waar ik ben geweest

    +
    -
    X