Vlogs & Events

Wowww! Dazzling Beauty by Tessa heeft een feestje te vieren! 10 jaar geleden schreef ik mijn bedrijf in bij de Kamer van Koophandel en dat vieren we met een toffe winactie!

Heerlijk de zomer tegemoet met fijne nieuwe producten en collecties van MAC Cosmetics, Weleda en Moroccanoil! Ik heb weer een aantal leuke beauty nieuwtjes en weetjes voor je, gespot tijdens een beautyday event!

donderdag, 22 augustus 2013

Essence & Catrice Event

Geschreven door
Beoordeel dit item
(24 stemmen)

Nieuwe make-up & Essence Gel Nails @ Home

Deze week ben ik weer naar een leuk event geweest. Dit keer was het het persevent van Essence & Catrice! Dit zijn twee super leuke budget make-up merken, die de meesten van jullie wel kennen. Op uitnodiging ben ik naar de colourfull lunchsessie geweest. Er werd een presentatie gegeven van alle nieuwe make-upjes van Essence en van Catrice, vervolgens werd er een heerlijke lunch aangeboden en konden we alle make-up uitproberen en swatchen. Daarna kregen we een workshop van de Essence Gel Nails at Home! Hier zal ik binnenkort een apart artikel over plaatsen. Ook zullen er verschillende reviews op de site verschijnen over een aantal make-up producten. Welke dat zijn weet ik nog niet precies, maar je mag natuurlijk altijd een suggestie doen onderaan dit artikel bij de reacties! Ben je benieuwd naar deze dag én de nieuwe make-up van Essence en Catrice? Kijk dan hieronder mee naar de filmpjes...

 

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Plaatsen waar ik ben geweest

    +
    -
    X