dinsdag, 01 oktober 2013

Haaradvies voor de koudere dagen

Geschreven door 
Verzorg je haar goed in de Winter! Verzorg je haar goed in de Winter!

De gure wind waait om je oren. Je hebt je haar in een staart geknoopt en bent op de fiets onderweg naar school of je werk. Als je daar aankomt zie je dat de wind heeft gewonnen: je haar zit nonchalant. Het vochtige weer heeft ervoor gezorgd dat je haren krullen en er is een plukje losgeschoten. Dit zie je natuurlijk vaker; alleen nu mag het! De trend voor ‘messy’ haar mag het komende seizoen gezien worden. Ren dus niet naar de WC om voor de spiegel je haar glad te strijken. Dit is de natuur en daarom mag het. Uiteraard zorg je er wel voor dat je make-up vlekkeloos is, want mascara onder of boven je ogen is natuurlijk minder prettig.

Haarverzorging voor de Winter

Ook deze herfst is het weer tijd om je haar goed te verzorgen. De schade die de zomer heeft achtergelaten wil je aanpakken. Denk aan het knippen van dode punten, maar ook het voeden van je haar, vooral als het uitgedroogd is. Met een voedend masker ben je op de goede weg. Dit dringt diep in je haar en zal daarom de elasticiteit vergroten.

Lang haar met lok

De vochtbalans moet je mogelijk ook herstellen, zowel het zomerse weer als jouw levensritme kunnen deze ontregeld hebben. Deze herstel je met een goede conditioner, welke je na het wassen uitspoelt. Verschillende haarverzorgingsproducten die je haar verzorgen in de winter vindt je op haarshop.nl. Afhankelijk van waar jij de zomer hebt doorgebracht kunnen er zelfs giftige stoffen in je haar zitten. Denk aan chloor of zout, waardoor je haar droog en levenloos oogt. Hiervoor zijn speciale revitaliserende shampoos verkrijgbaar, deze maken je haar weer gezond en glanzend.

Ga jij voor mooi, glanzend en gezond haar deze winter?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Plaatsen waar ik ben geweest

    +
    -
    X