zondag, 28 december 2014

Meest bekeken blogposts

Geschreven door 
Blog terugblik 2014 Blog terugblik 2014

Dazzling Beauty's meest bekeken blogposts van 2014 Nog een paar dagen en dan is het alweer oud & nieuw! Wat is het jaar hard voorbij gegaan! Tijd om even wat terug te blikken. In dit artikel blik ik terug op de meest bekeken blogposts van Dazzling Beauty uit 2014.

Blog terugblik 2014

Blog Dazzling Beauty

Deze blogpost is nummer 64 en de laatste die dit jaar online is gekomen, dus voor 2014 tel ik 64 artikelen! Het jaar begon een beetje stroef qua artikelen posten, dit kwam door persoonlijk omstandigheden. Maar daarna had ik al gauw weer de smaak te pakken! Van 2 posts per week ben ik de afgelopen 2 maanden naar 3 posts per week gegaan. Én ik zit ook voor 2015 weer vol inspiratie en ideeën! Maar voor nu gaan we eerst even terugblikken naar 2014, ik heb de 12 meest gelezen blogposts voor je op een rijtje gezet. Kijk je hieronder mee?

Haartrends Herfst-Winter 2014-2015

Haartrends doen het altijd goed op mijn blog. Voor mijn werkzaamheden als kapster moet ik dan natuurlijk altijd goed op de hoogte blijven en dat deel ik graag met mijn lezers! Het artikel vind je HIER.

Mijn kapsels

Zelf had ik het idee dat ik niet zo vaak verander van kapsel, maar toen ik wat foto's van de afgelopen 5 jaar ging bekijken bleek dat toch ietsjes anders te zijn! Bekijk HIER het artikel.

Hoe maak je een 4-vlecht

Mijn haartutorials kun je heir op de blog én op het Youtube kanaal van Dazzling Beauty bekijken. De meest bekeken how-to op de blog is de 4-vlecht en deze vind je HIER.

Haarscheidingen

In dit artikel laat ik verschillende scheidingen in het haar zien. Ik vond het zelf ook leuk om te zien hoe de verschillende haarscheidingen bij mij stonden! Het artikel vind je HIER.

Kapsels van het Nederlands Elftal

Dit artikel verscheen tijdens het WK dit jaar. Ik vond het leuk om de kapsels van de mannen eens goed te bekijken. HIER kun je het artikel vinden.

Dazzling Beauty Leukste Kapsalon Verkiezing!

Dit jaar was Dazzling Beauty genomineerd voor de Leukste Kapsalon Verkiezing van de regio Westland. Mijn eenmanszaakje is tussen alle grote salons geëindigt op de 8e plaats. Ik vind het een mooie prestatie! Het artikel vind je HIER.

Haartrends Voorjaar-Zomer 2014

Hier is de andere haartrends post die dit jaar goed is bezocht! Bekijk het artikel HIER.

Modetrends voor de Lente

Een afwijkend artikel tussen de beauty artikelen :-). HIER vind je de post.

Live the Life you Love

Dit is de tekst die ik op mijn hand/arm heb laten tatoeëren dit jaar en heb daar een artikel over gemaakt. Ben je benieuwd? Bekijk dan HIER mijn persoonlijke verhaal erachter.

Beauty Vlog Cambodja

In November 2013 ben ik in Cambodja op vakantie geweest, een echte aanrader trouwens! In het buitenland ben ik altijd op zoek naar beauty en ook in dit land heb ik een korte vlog daarover gemaakt. Het artikel vind je HIER.

Gezichtsmasker uit Cambodja

Ook heb ik in Cambodja een heerlijk gezichtsmasker gekocht en heb deze gereviewd op de blog. HIER kun je het artikel vinden.

PIMP Event

Begin dit jaar heb ik kennis mogen maken met het nieuwe haarmerk PIMP, ik was uitgenodigt voor de lancering tijdens het PIMP event. Een verslag hiervan vind je HIER.

Wat ik leuk vind om te zien, is dat vooral de haar gerelateerde blogposts het heel goed doen! Op Dazzling Beauty plaats ik vooral artikelen die met haar en make-up te maken hebben. Daarnaast komt er af en toe ook een artikel uit het item Dazzling Beauty op reis aan bod en soms een wat persoonlijkere post.

Nu ben ik benieuwd of er suggesties zijn voor onderwerpen! Dus, waar zou jij graag wat meer van willen zien op Dazzling Beauty? Laat het achter bij de reacties!

Be Dazzled!!

Ik wil iedereen graag bedanken voor het lezen en volgen van Dazzling Beauty! Op naar 2015!!!

xoxo Tessa

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Plaatsen waar ik ben geweest

    +
    -
    X