maandag, 03 oktober 2016

My Dazzling Life | Diary September 2016

Geschreven door 
My Dazzling Life - September '16! My Dazzling Life - September '16!

Elke maand neem ik je mee in een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life September 2016! September was de maand van wederom veel werken, dry-needling, nieuw haar en familiedagen. Nieuwsgierig wat September mij bracht? Kijk en lees dan mee!

Spiegelreflex versus telefoon camera

Nou, je raadt het misschien al. De foto's van de maand september zijn niet van de allerbeste kwaliteit... Zeker nu ik in het bezit ben van een spiegelreflexcamera ;-). Maar ja, om gewoon alledaagse foto's te maken sleep ik niet continue mijn cameratas mee. De foto's van deze diary zijn er niet veel, omdat de meeste gewoon niet vertoonbaar zijn. Hahahaha!! Ik heb er toch een paar in dit artikel geplaatst om toch een beetje een beeld te kunnen laten zien.

Overvolle kappersagenda

Daar ben ik weer met mijn volle kappersagenda. In mijn vorige diary heb je kunnen zien en lezen dat ik op reis ben geweest. Na een vakantie betekend het voor mij een inhaalslag op werkgebied. Die haren groeien van iedereen wel door ;-). Even een paar tandjes erbij en gaan met die banaan. Vaak duurt die after-vakantie-drukte een week of twee, dus dat is ook weer voorbij. Nu kunnen we naar de kerstdrukte toe gaan werken. Kerst....?

Nieuw haar

Yes, ik heb deze maand ook nieuw haar gekregen!! Eindelijk lange, volle lokken :-)). Op de foto hieronder zie je mijn haar voordat de extensions erin zaten en het eindresultaat. Wat een verschil hè? Inmiddels heb ik er nog een stukje van af laten knippen, want vond het iets te lang. Voelde me net barbie -->> NOT GOOD. Ook draag ik het nu vaak met krullen of maak ik verschillende creaties met vlechten. Bekijk hier de 7-daagse vlecht tutorial!

extensions

De extensions heb ik bij de afro winkel in Den Haag gekocht. Ik vind het altijd leuk om hier wat rond te neuzen.

afro winkel

Familiedagen

Twee familiedagen op één dag is eigenlijk wel een beetje erg veel, maar dan heb je alles ook gelijk wel weer gehad ;-). De eerste die dag was met mijn familie van mijn moeders kant. Erg leuk, want verschillende familieleden hadden we al jaren niet meer gezien.

Meidenavond

We proberen elke maand een meidenavondje te houden, wat niet altijd lukt i.v.m. alle drukke agenda's, maar dit keer zijn we gezellig uit eten geweest bij Beachclub Royal in Hoek van Holland! Het eten was heerlijk, maar je begrijpt dat deze foto's niet zo best gelukt zijn ;-).

eten royal

Foute Party Q-Music

Op twee minuutjes fietsen vanaf huis vond er een Foute Party van Q-Music plaats! Daar ben ik natuurlijk geweest!! Samen met een vriendin zijn we los gegaan op alle foute nummers, heerlijk!!! De Foute Party vond plaats in het Carlton Hotel in Naaldwijk, het had een beetje een Rozenboom (GTST) gehalte van 10 jaar geleden ;-). Fouter kan niet! Check ook hoe laag het plafond was :-))) Met alleen een bloemenkrans om ons nek waren we gelukkig niet de enige die niet echt heel erg verkleed waren, maar volgende keer moeten we ons daar iets beter op voorbereiden!

foute party

Dry-needling

Vorige maand ben ik begonnen met dry-needling en ook deze maand moest ik drie keer langs komen voor een behandeling. Ik kan je vertellen dat het absoluut geen pretje is, maar als het gaat helpen voor mijn hoofdpijnklachten dan heb ik dat er zeker voor over!

Hoe was jouw maand September?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •