vrijdag, 22 december 2023

Last Minute Kerstkapsel in 30 seconden! | Voor alle haartypes!

Geschreven door 
Een last minute kapsel voor alle haartypes in 30 seconden!! Een last minute kapsel voor alle haartypes in 30 seconden!!

Ben je nog op zoek naar een makkelijk, snel én feestelijk kerstkapsel? Deze haarstijl staat iedereen en is geschikt voor zowel halflang en lang haar, dun haar en dik haar.

Makkelijke kerstkapsels

Je komt altijd tijd te kort in de decembermaand... Herkenbaar? Ik kan me voorstellen dat je dan eigenlijk ook geen zin hebt om te veel tijd te hoeven besteden aan je kerstkapsel.

Dazzling Beauty geeft ieder jaar weer volop inspiratie met makkelijke kerstkapsels. Feestelijke kapsels en party looks die je makkelijk en snel bij jezelf kunt maken!

last minute kerstkapsels

Het laatste kerstkapsel voor dit jaar sluit ik af met een 30 seconden party look. Om meer volume en body aan mijn dunne haar te geven maak ik gebruik van een nep chignon. Dit is simpel gezegd een knotje haar op een klem. Super handig, want dan hoef je met je eigen haar niet meer een ingewikkelde knot te maken die er chique uitziet. Geen moeilijke opsteek technieken in dit kapsel dus, maar wel een paar handige haartips die je kunt gebruiken om jouw kerstkapsel te rocken dit jaar!!

Benieuwd? Check de haartutorial hieronder!

Vind je dit soort haartutorials super leuk en handig om te bekijken? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty by Tessa zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste haartips en tricks!

Check hier mij nephaar shoplog!

Nog meer makkelijke en snelle kerstkapsels!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •