zondag, 04 september 2016

My Dazzling Life - Diary Augustus 2016

Geschreven door 
My Dazzling Life - Augustus '16! My Dazzling Life - Augustus '16!

Elke maand neem ik je mee in een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life Augustus 2016! Augustus was de maand van veel, heel veel werken, onze roadtrip, dry-needling en helaas een begrafenis. Nieuwsgierig wat Augustus mij bracht? Kijk en lees dan mee!

Werken, werken en nog eens werken

Als er een reis op de planning staat, dan betekend dat voor mij een overvolle kappersagenda. Vanwege mijn eenmanszaak is er dus niemand die mijn werk kan overnemen als ik afwezig ben. Normaal gesproken werk ik 4 dagen per week in het kappersvak en de visagie. Voor en na mijn vakantie werk ik 6 dagen per week. Dat is in die tijd altijd behoorlijk even aanpoten, maar dat geeft niet omdat het tijdelijk is.

Voor mijn blog had ik een goede planning gemaakt, zodat er tijdens mijn reis ook artikelen online zouden verschijnen. Helaas kwam daar onverwachts, vlak voor mijn vakantie, een begrafenis tussendoor. De blog heb ik op dat moment even links laten liggen, want je begrijpt dat mijn hoofd daar totaal niet naar stond. Dat betekend dat deze blogpost maar liefst 3 weken na mijn laatste blog over Phnom Penh online is gekomen. Oeps!

Ben ik dan 4 weken weggeweest? Nee, in totaal 17 dagen. Een week voor en na mijn vakantie heb ik dus niet aan mijn blog gewerkt. En tijdens mijn vakantie al helemaal niet, dit doe ik overigens nooit. Vakantie is voor mij vakantie ;-).

Ondanks dat onze vakantie/reizen over het algemeen behoorlijk actief zijn, is dit voor mij altijd een fijne periode om weer eens even helemaal op te laden. Reizen is één van mijn grootste hobby's en zorgt dus voor veel ontspanning.

Eerst nog even terug naar de eerste helft van Augustus. Naast het vele werken was er ook nog tijd voor een paar andere zaken.

Dry-needling

Een tijdje geleden heb ik op mijn blog mijn verhaal gedaan over mijn dagelijkse hoofdpijnklachten. Na een traject van een jaar in het ziekenhuis te hebben gevolgd was ik weer terug bij af. In de medische wereld was er dus niemand en geen ene behandeling die mij zou kunnen helpen. Je begrijpt dat ik behoorlijk pissed-off was... Dan maar via een andere weg iets proberen.

Bovenaan mijn lijstje stond dry-needling, dus maakte ik een afspraak. Een therapeut die al jaren gespecialiseerd is in hoofdpijnklachten. Klinkt interessant! En interessant is het zeker! Na de eerste behandeling lijken een aantal puzzelstukjes op zijn plek te vallen. Na de tweede behandeling was ik een wrak. Zo pijn dat het deed! Die pijn betekend dat het bij heel hard nodig is. Lekker vaag. Zodra ik klaar ben met deze behandelingen en resultaten ga zien/voelen, dan maak ik hier uitgebreid een artikel over. Hopelijk is dit dé oplossing voor mijn klachten.

Feestje

Twee dagen voor mijn vakantie stond er een jaarlijks feestje op de planning. Als traditie ga ik samen met een vriendin ieder jaar op vrijdagmiddag naar de feestweek in De Lier. Heerlijk even stampen als vanouds ;-).

Vakantie

Eindelijk, die laatste week leek eeuwig te duren! Op zondag 14 augustus was het dan zover, op naar Kroatië en Bosnië & Herzegovina voor een nieuw avontuur!

Uiteraard zullen er verschillende artikelen op Dazzling Travels reisblog verschijnen met veel impressies, reistips, routes en meer over onze roadtrip door deze twee mooie landen. Maar voor nu laat ik alvast een kleine selectie zien van de 2000 foto's die we hebben gemaakt. Ik hoor je denken; 2000 foto's??!! We maken altijd veel foto's, maar dit keer waren het er een stuk meer omdat ik mijn nieuwe spiegelreflexcamera had meegenomen!

Voor nu stop ik met kletsen, tijd voor wat mooie vakantiekiekjes. Kijk je mee?

Zagreb

zagreb

Roadtrip door Bosnië & Herzegovina

roadtrip bosnië

Sarajevo

sarajevo

Bobsleebaan Sarajevo

sarajevo bobslee

Mostar

mostar

Kravica watervallen

kravice

Dubrovnik

dubrovnik

Split

Split

Kastel Gomilica

kastel gomilica

Trogir

trogir

Zadar

zadar

Pag

Pag

Pag strand

Plitvice watervallen

plitvice

In grote lijnen was dit onze roadtrip door deze twee geweldige landen. Echt een aanrader! Mocht je meer willen lezen en zien van deze reis, houd Dazzling Travels dan goed in de gaten. Ook heeft Dazzling Travels een eigen Instagram en Facebook account.

Hoe was jouw maand Augustus? Ben je ook nog op vakantie geweest?

Be Dazzled!!

>

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •