vrijdag, 15 december 2023

3x opsteken met nephaar in dun haar

Geschreven door 
3 kapsels met haarstukje met elastiek! 3 kapsels met haarstukje met elastiek!

Opsteken met meer volume in dun haar doe je op deze manier → Gebruik een haarstukje met elastiek! Hoe je dat doet laat ik aan je zien in deze haartutorial.

Een haarstukje met elastiek is ideaal voor dun haar!

In deze haartutorial maak ik 3 verschillende opsteekkapsels met een haarstukje met elastiek, oftewel een rommelige nep knot. Het is dus eigenlijk een soort elastiek met nephaar eromheen wat super handig is om meer body en volume in je kapsel te creëren.
Het is bij dit soort nephaar wel belangrijk dat het met je eigen haar goed verweven wordt zodat het niet opvalt dat je een fake messy bun in je haar hebt zitten.

opsteken met nephaar

In de video hieronder kun je bekijken welke 3 kapsels ik met hetzelfde haarstukje maak en hoe ik dat in mijn eigen haar verwerk. Mijn haar is dun en fijn van draad en is iets langer dan schouderlengte met lagen. Je kunt dit haarstukje op elk haartype en in iedere haardikte gebruiken.

Ideaal om in een handomdraai een leuk en feestelijk kapsel te maken!

Vind je dit soort haartutorials super leuk om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty by Tessa zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste haartips!

Bekijk hier mijn nephaar shoplog!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •