woensdag, 25 oktober 2017

30 X Halloween Films

Geschreven door 
Halloween Movie Night! Halloween Movie Night!

Welke film kijk jij met Halloween?

Ben je gek op bloederige horror films, hele spannende psychologische thriller (horror) films of wil je het misschien iets minder eng en gewoon een leuke Halloween achtige film bekijken?

Voor een heerlijke (spannende) Halloween movie night heb ik 30 Halloween films voor je op een rij gezet. Hoewel er veel enge films tussen staan, zit er voor ieder wel één bij die je durft te kijken ;-). Enjoy!

De 30 beste Halloween films

Zelf ben ik gek op films en mijn voorkeur gaat dan ook als eerste uit naar een spannende enge film. Halloween is voor mij dan ook de ideale gelegenheid om eens lekker een griezelige film te bekijken. Hoewel ik dat het gehele jaar door wel doe hoor ;-).

Té bloederig spattende horror films gaan mij iets te ver, maar meer omdat het dan te ongeloofwaardig overkomt (het wordt te nep). Ik hoor je denken: "Uhm, maar hoe geloofwaardig zijn horror films dan met zombies bijvoorbeeld?" Tja, dat is een goeie! Het ligt er gewoon heel erg aan of de film goed in elkaar zit en denk daarbij dan ook aan de special effects. Zo ben ik bijvoorbeeld een groot fan van The Walking Dead (is geen film, maar een serie), het zit gewoon goed in elkaar!

Qua films vind ik The Blair Witch Project nog steeds een topper, maar ook The Ring en Paranormal Activity zijn mijn favorieten. Yep, zo door de jaren heen heb ik best wel veel films bekeken kan ik je wel zeggen.

Hieronder vind je mijn samengestelde top 30 lijst van beste films voor Halloween die je een keer gekeken moet hebben. Ze zijn niet allemaal eng hoor! Als The Exorcist en Carrie je véél te ver gaan, dan kun je altijd nog voor Casper of Monsters Inc. gaan ;-)!

halloween movie list

Wat is jouw ultieme Halloween film? Of kun je dit rijtje nog met andere films aanvullen?

Happy Halloween & Be (Creepy) Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •