Vlecht Cursus

Heb je altijd al willen leren vlechten of zou je je vlecht skills graag willen verbeteren?

Dan ben je hier bij de juiste vlecht cursus aangekomen!

Het haar vlechten kan op verschillende manieren. Of het nu om een gewone invlecht, een opvlecht of een visgraat vlecht gaat óf om een next level 4-strengen vlecht en infinity vlecht, alles kan en is mogelijk. Wat dacht je van een combi vlecht kapsel waarbij er meerdere soorten vlechten in 1 kapsel worden verwerkt?

Denk je dat jou dat nooit gaat lukken? Dan heb je het mis!

Ik weet zeker dat ik jou kan leren vlechten, van basis tot next level.

Tijdens deze vlecht cursus basis leer ik je in 12 weken tijd hoe je 12 verschillende vlechten kunt maken. Natuurlijk kun je hier ook langer over doen of als je het vlechten snel oppakt kun je natuurlijk ook meerdere vlechten per week leren. Je kunt dus helemaal zelf je eigen vlecht tempo bepalen!

3 Strengen Vlecht
Invlecht
Opvlecht
Vissengraat
Visgraat Ingevlochten
Waterval Vlecht
Dubbele Vlecht
Twist Vlecht
Kabelvlecht
5 Strengen Vlecht
Infinity Vlecht
Elastiekjes Vlecht

Vlechten voor beginners en gevorderden

Deze vlecht cursus is voor iedereen die wil leren vlechten.

Ben je een echte beginneling? No worries! We beginnen bij het begin en starten met het maken van de gewone vlecht met 3 strengen. Ben je al iets meer gevorderd qua vlechten? Super! Oefen de vlechten die je al kent nog even om het goed in de vingers te krijgen en ga op eigen tempo door naar de volgende vlecht.

"Maar wat nou als de 12 weken voorbij zijn en ik heb nog niet alle vlechten geoefend?"

Ook daar hoef je je geen zorgen om te maken. Deze vlecht cursus is onbeperkt beschikbaar én geheel gratis (tof als je me op een kopje koffie trakteert)! Je kunt altijd naar deze pagina terugkeren waar alle informatie die je nodig hebt beschikbaar voor je is. Alle vlecht tutorials (en nog veel meer handige haar video's) staan ook op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty. Je kunt je hier geheel gratis op abonneren zodat je de vlechtvideo's altijd nog eens kunt bekijken.

Abonneer je hier op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty!

Wat heb je nodig om te leren vlechten?

Het belangrijkste wat je nodig hebt om goed te kunnen leren vlechten is het juiste model waar je op gaat oefenen. Je kunt hiervoor een echt model uitkiezen, maar er zijn ook diverse mogelijkheden qua oefenhoofden. In de onderstaande video leg ik precies aan je uit op welk type haar je het beste kunt oefenen en laat ik de overige benodigde haartools aan je zien die je eventueel kunt gebruiken.

Kun je geen geschikt model vinden? Kies dan voor een oefenhoofd:

Overig handige haartools:

Basis vlechttechniek

In de volgende video laat ik de basis vlechttechniek aan je zien hoe je een vlecht het beste vast kunt houden.

Start met vlechten

Deze vlecht cursus is ingedeeld in 12 weken, wat betekend dat je in 12 weken tijd 12 verschillende vlechten gaat leren. Uiteraard kun je hierin je eigen tempo bepalen. Ben je een early bird? Vanaf 05-03-'20 zal er iedere donderdag om 12.00 uur een nieuwe vlecht gepubliceerd worden!

Keer iedere donderdag terug naar deze pagina om een nieuwe vlecht te leren of abonneer op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je als eerste op de hoogte bent van een nieuwe video!

Are You Ready?

Start met vlechten! Enjoy!!

Vind je deze vlecht cursus leuk en leerzaam? Hier kun je me op een kopje koffie trakteren!

Be Dazzled!!