dinsdag, 02 april 2013

Dazzling Beauty op Social Media

Geschreven door 
Dazzling Beauty op social media Dazzling Beauty op social media

Dazzling Beauty by Tessa is zeer actief op social media. Ik denk dat bijna iedereen wel iets doet op social media gebied. De één heeft een facebook account, de ander heeft weer een twitter account of allebei. Er zijn veel verschillende kanalen beschikbaar op social media gebied. In dit artikel laat ik jullie kennis maken met de social media kanalen van Dazzling Beauty. Misschien volg je me al bijvoorbeeld via twitter, maar er is nog meer leuks!

Dazzling Beauty op social media

Tessa op Twitter @dazzlingbytessa

Naast linkjes naar mijn site en blogpagina, verschijnen er ook persoonlijke tweets op mijn twitter account. Dus wil je me iets beter leren kennen en up to date blijven van Dazzling Beauty? Klik dan op volgen!

Dazzling Beauty by Tessa Facebook Pagina

Dazzling Beauty by Tessa heeft een eigen facebook pagina! Hier worden dagelijks nieuwe posts op gezet. Ook verschijnen hier regelmatig foto's en teksten waar ik door geïnspireerd raak. Denk hierbij aan haar- en make-up creaties en aan leuke boeiende spreuken. Dit vindt je alleen op de facebook pagina. Like if you Like!!

Dazzling Beauty op Bloglovin

Zodra er een nieuw artikel op het beautyblog verschijnt, haalt bloglovin automatisch de nieuwe update binnen. Dit is een hele handige site als je meerdere blogs wilt volgen. Op deze manier heb je al je favoriete blogs op een rijtje.

Dazzling Beauty op Youtube

Jaja, ook Dazzling Beauty by Tessa heeft een Youtube kanaal! Hier zijn filmpjes te vinden die door mij zijn gemaakt. Zo vindt je hier onder andere shoplogs, een kijkje achter de schermen, beautyproducten, maar ook haartrends en andere gave haarshows. Kortom eigenlijk van alles wat met beauty te maken heeft! Je kunt je op dit kanaal abonneren. Op deze manier blijf je continue op de hoogte van de nieuwste filmpjes die geplaatst worden. Vaak zijn de filmpjes al eerste te zien op youtube.

Tessa Grootscholten op LinkedIn

Dit kanaal is meer een zakelijk iets. Hier worden ook dagelijks de nieuwste updates gepost. Dit kanaal is meer een CV van mij en Dazzling Beauty by Tessa.

Dit zijn de social media kanalen waar ik actief bezig ben. Stiekem kijk ik bij iedere nieuwe volger, liker, abonnee en/of connectie naar het profiel. Ik vind het namelijk leuk om te zien wie mijn lezers zijn! Ik kan meestal niet alle berichtjes beantwoorden, maar ik lees wel altijd alles! Dus blijf gerust reacties achter laten op wat voor kanaal dan ook! I Like!

Aan de statistieken van de site zie ik dat er ontzettend veel lezers bij zijn gekomen. leuk! Ook ben ik zeer benieuwd wie mijn lezers zijn op de site! Laat gerust een reactie achter, zodat ik jullie beter kan leren kennen en voor wie ik schrijf!

Via de site kun je ook de social media pagina's van Dazzling Beauty vinden. De linkjes staan rechts bovenin.

Like, Follow, Subscribe & Connect!

Be Dazzled!!

Meer in deze categorie: ASMR Filmpje Beauty Stuff »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •