vrijdag, 13 mei 2016

De Tuinen Magnesium Olie Review

Geschreven door 
Magnesium Olie voor overbelaste spieren! Magnesium Olie voor overbelaste spieren!

Magnesium olie om je stijve en/of zwaarbelaste spieren te laten ontspannen? Hier had ik nog niet eerder van gehoord totdat De Tuinen deze magnesium olie presenteerde tijdens een event.

Naast andere producten die werden gepresenteerd was de magnesium olie van De Tuinen het product die het meest mijn interesse trok. Hier had ik wel oren naar en werd nieuwsgierig. Alleen eerst nog even wachten totdat ik het echt nodig zou hebben en dát gebeurde een paar weken terug.

In dit artikel kom je wat meer te weten over de magnesium olie van De Tuinen inclusief mijn ervaring met dit product. Lees je mee?

Wat doet de Magnesium Olie van De Tuinen?

De Tuinen Magnesium Olie verzorgt stijve en zwaarbelaste spieren en stimuleert de doorbloeding. De magnesium olie wordt snel opgenomen door de huid en herstelt het magnesiumgehalte daar waar het nodig is. De spieren in de rug, nek, schouders en kuiten ontspannen en een vermoeid gevoel verdwijnt.

De Tuinen Magnesium Olie garandeert een sneller herstel na een zware work-out!

De Tuinen Magnesium Olie Review

De magnesium olie moet dus veel goeds beloven! Het heeft (gelukkig) even geduurd voordat ik deze magnesium olie kon testen. Normaal gesproken heb ik niet zo heel erg snel last van spierpijn of overbelaste spieren, tot een paar weken geleden...
Tijdens een potje tennis schoot er ineens een pijnscheut door mijn bovenbeen. Waarschijnlijk had ik een iets vreemde beweging gemaakt wat mijn spieren niet zo op prijs stelden. Het duidde op een overbelaste spier. Dat kwam echt op het verkeerde moment, want de voorjaarscompetitie was net van start gegaan. Door gaan met tennissen met die pijnlijke spier in mijn bovenbeen leek me niet zo heel erg slim, dus had even geen idee wat te doen.

Ineens zag ik het flesje magnesium olie voor me. Het werd dus de hoogste tijd om deze olie eens uit te testen!

Toch blijf ik het vreemd vinden om iets op je huid te smeren wat dan zou moeten werken voor je spieren die veel dieper zitten.

Gebruiksaanwijzing: De te behandelen spieren 2 tot 3 keer per dag in masseren tot het gewenste resultaat bereikt is. Vermijd contact met open wondjes en de ogen. Na gebruik handen wassen.

Vooral de eerste paar dagen heb ik trouw 2 à 3 mijn bovenbeen ingesmeerd met de magnesium olie van De Tuinen en merkte eigenlijk gelijk dat het scherpe pijn randje eraf ging. Na een week deed de spier een stuk minder zeer en voelde het veel soepeler aan.
Ook smeerde ik de magnesium olie op mijn bovenbeen vlak voordat de eerstevolgende tenniswedstrijd zich aandiende. Als extra steun heb ik deze dag ook een stevig rekverband gedragen, want een uur of 5 tennissen met een overbelaste spier... Maar alles ging gelukkig prima! Mijn been/spier bleef soepel aanvoelen ondanks dat ik 2 pittige wedstrijden heb moeten spelen.
Een paar dagen daarna was mijn been zo goed als hersteld.

Conclusie: Zonder het gebruik van de magnesium olie had het herstel van mijn overbelaste spier waarschijnlijk een stuk langer geduurd. Op het moment van testen was ik niet de enigste in huis met overbelaste spieren. Mijn medetester had behoorlijk spierpijn in zijn benen vanwege het voetballen. Ook hij was enthousiast over de magnesium olie en merkte duidelijk snel resultaat.

Naast dat de olie voor ons beide goed heeft gewerkt is de magnesium olie van De Tuinen zo goed als geurloos. Er hangt na gebruik dus gelukkig geen overheersende geur om je heen zoals tijgerbalsem dat bijvoorbeeld kan doen.

Extra tip: Na het insmeren kun je het beste even een minuut of 5 wachten voordat je je broek o.i.d. aandoet, anders kan het best een beetje plakken.

Magnesium Olie van De Tuinen kopen

De magnesium olie (150 ml) van De Tuinen kost € 15,99 en is verkrijgbaar in de filialen van De Tuinen/Holland & Barrett. Ook is de magnesium olie via de webwinkel van De Tuinen verkrijgbaar.

De magnesium olie van De Tuinen is ongeparfumeerd en bevat geen SLS (Sodium Lauryl Sulfaat), parabenen, microplastics, kleurstoffen of minerale oliën en is niet getest op dieren.

Heb jij snel last van overbelaste spieren? Heb je de magnesium olie al eens geprobeerd?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •