donderdag, 28 maart 2019

Gezichtsroller en Gua Sha van Rose Quartz

Geschreven door 
Dit is dé beauty hype vanuit het traditionele Chinese schoonheidsritueel! Dit is dé beauty hype vanuit het traditionele Chinese schoonheidsritueel!

De Rose Quartz (rozenkwarts) gezichtsroller en Gua Sha massage steen worden al eeuwenlang gebruikt bij Chinese schoonheidsrituelen en zijn ook hier een ware hype in beauty land!

Rimpels verminderen met een massage steen, de huid verbeteren door over je gezicht te rollen en als je dan ook gelijk je wallen kunt verminderen... Klinkt als dé ideale beauty tool!

Wat is de werking van een Rozenkwarts steen?

Rozenkwarts wordt al eeuwenlang gebruikt als steen van de liefde en heeft een rustgevende werking. Qua gezondheid draagt de steen bij zowel spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek. Een prachtige roze steen met een kalmerend effect op allerlei aspecten. De Rose Quartz wordt veel bij zich gedragen als een mooi sieraad, verborgen in de broekzak of wordt op een plek in huis neergelegd. Er zijn dus diverse manieren hoe je een rozenkwarts kunt gebruiken. Zo ook in de gezichtsverzorging!

Naast dat Rozenkwarts de steen van de onvoorwaardelijke liefde is, heeft deze ook een verjongend effect op de huid vanwege het hoge gehalte siliciumdioxide dat de steen bevat. Een ware beauty hype zijn de Rose Quartz gezichtsrollers en de Gua Sha massage steen.

rozenkwarts gezichtsroller

Gezichtsmassage met de Rose Quartz Roller

Vind jij een gezichtsmassage ook altijd zo heerlijk ontspannend, maar iets te duur om wekelijks naar de schoonheidsspecialist te gaan? Wat dacht je ervan om de Rose Quartz gezichtsroller aan je dagelijkse gezichtsverzorging toe te voegen? Iedere ochtend en avond een paar minuutjes met de quartz roller over je gezicht om je gezichtsspieren en de huid te ontspannen.

Naast de ontspannende werking heeft het gebruik van de Rose Quartz roller nog veel meer positieve invloeden op de huid. Gebaseerd op de eeuwenoude Chinese schoonheidsrituelen zal de Quartz Roller je helpen bij:

  • Het verminderen van rimpels en fijne lijntjes
  • Het verbeteren van de elasticiteit van de huid
  • Het afvoeren van gifstoffen en de lymfedrainage te bevorderen
  • Het verbeteren van de bloedsomloop
  • Het ontspannen van de gezichtsspieren en de huid
  • Het verminderen van wallen en donkere kringen rondom de ogen

Dat klinkt goed, vind je ook niet?

Hoe werkt de Rose Quartz Roller?

De Rose Quartz roller gebruik je tijdens je skin care routine. Voor een optimaal resultaat gebruik je de gezichtsroller in de ochtend én de avond nadat je je verzorgende producten hebt aangebracht. Wie de Rose Quartz Roller van LimberLux besteld krijgt de Quartz roller in een mooie opbergdoos geleverd waarbij je een duidelijke beschrijving aan de binnenkant vindt. Hier staat door middel van een handig plaatje precies aangegeven hoe je de roller op het gezicht moet gebruiken en in welke richting je moet rollen.

gezichtroller gebruik

De Rose Quartz roller bevat een grote en een kleine roller. De kleine roller gebruik je vooral onder het oog en de grote roller op de rest van het gezicht. Voor een extra verkoelend effect kun je de Rose Quartz roller van tevoren eerst in de koelkast leggen, maar dit hoeft niet per se.

Rose Quartz Roller 1
Rose Quartz Roller 2
Rose Quartz Roller 3
Rose Quartz Roller 4

Na gebruik maak je de gezichtsroller schoon met water en bij een onzuivere huid gebruik je een milde zeep.

Kun je wonderen verwachten?

Een goede gezichtsverzorging is altijd belangrijk. Als je daar dagelijks een gezichtsmassage aan toevoegt kan dit wel degelijk verschil maken. Het is niet zo dat je na 1 keer de Rose Quartz roller gebruikt te hebben een wereld van verschil ziet. Dat gebeurt eerder als je dit consequent opneemt in je beauty ritueel.

Wat wel je wel na 1 keer gebruik ervaart is de ontspanning van de huid en de spieren van het gezicht. Althans, dat is mijn ervaring! Ik vind het zeer ontspannend en kalmerend werken en alleen daarom zou ik het aanraden.

Gua Sha Massage Steen

De Gua Sha massage steen is naast de rose quartz gezichtsroller de nieuwste beauty hype uit China.

Gua Sha is een oude medische behandeling welke nog steeds beoefend wordt in de traditionele Chinese geneeskunde. Gua Sha technieken worden voor honderden verschillende symptomen gebruikt. Het "schrapen" van de huid met een glad geslepen steen zou dus vele klachten kunnen verhelpen. Een professionele Gua Sha behandeling kan best wel intens zijn en zou ik dan ook door eerder door een Gua Sha therapeut laten doen.

De Gua Sha massage steen voor thuisgebruik is minder intens dan de professionele behandeling en kun je zeker toevoegen aan je beauty routine. De glad geslepen rozenkwarts steen is ideaal om de doorbloeding van het gezicht te stimuleren, helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren en zorgt ervoor dat de spieren in het gezicht ontspannen.

Klinkt als hetzelfde effect van de Quartz Roller toch?

Ja, dat klopt. Alleen kun je met de Gua Sha massage steen meer druk uitoefenen op bepaalde punten en deze ook gebruiken op andere delen van het lichaam zoals op de rug en benen.

Hoe werkt de Gua Sha massage steen?

De Gua Sha massage steen gebruik je tijdens je skin care routine. Voor een optimaal resultaat gebruik je de Gua Sha in de ochtend én de avond nadat je je verzorgende producten hebt aangebracht. De Gua Sha van LimberLux wordt samen met de Rose Quartz roller in een mooie combidoos geleverd waarbij je een duidelijke beschrijving aan de binnenkant vindt. Hier staat door middel van een handig plaatje precies aangegeven hoe je de Gua Sha op het gezicht, de rug en de benen moet gebruiken en in welke richting je moet masseren.

Rose Quartz Gua Sha 1
Rose Quartz Gua Sha 2

Na gebruik maak je de Gua Sha steen schoon met water en bij een onzuivere huid gebruik je een milde zeep.

Kun je wonderen verwachten?

Een dagelijkse gezichtsmassage kan wel degelijk verschil uitmaken voor een betere doorbloeding en om de gezichtsspieren te ontspannen. Ook zou de Gua Sha kunnen helpen bij hoofdpijn. Dat is voor mij een interessant onderwerp. Nadat ik de steen een aantal keer op mijn slapen heb gebruikt voel ik ergens iets meer verlichting in mijn hoofd. Dit klinkt misschien een beetje vaag, want mijn hoofdpijn is niet verdwenen, maar ik denk wel dat dit verlichting kan geven bij langer gebruik van de Gua Sha steen.

rose quartz roller set

De Rose Quartz Roller en Gua Sha kopen

Tegenwoordig zijn er diverse Rose Quartz rollers en Gua Sha stenen verkrijgbaar. Ik zie ze ook wel voor kleine prijsjes op internet voorbijkomen, maar hier zou ik toch voorzichtig mee zijn. Als je voor een mooie gezichtsroller en massage steen van rozenkwarts gaat, wil je natuurlijk wel een écht exemplaar van rose quartz kopen en geen fake one!

De Rose Quartz Roller en Gua Sha Steen die ik hier aan je heb laten zien zijn voor 100% gemaakt van rozenkwarts en kun je heel gemakkelijk online bestellen.

gezichtsroller rozenkwarts

Een fijne beauty tool die je helpt om je huid er stralender uit te laten zien! Dat willen we allemaal, toch?

"Less Stress, More Facials!"

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •