donderdag, 02 mei 2019

DutBle Goodiebox

Geschreven door 
Mijn DutBle Welcome Box!! Mijn DutBle Welcome Box!!

De DutBle Goodiebox. Wat is het? Eerlijk gezegd had ik er zelf nog niet eerder van gehoord totdat ik werd gevraagd of ik de Welkomst DutBle Box zou willen ontvangen. Je begrijpt dat ik dát natuurlijk niet heb afgeslagen, want ik was best wel nieuwsgierig geworden naar deze box en het gehele concept wat hierachter zit.

Wat is de DutBle Box?

De DutBle Box is een 3-maandelijkse goodiebox met toffe items om uit te proberen. Waarschijnlijk klinkt zo'n box je al bekend in de oren, het is zeker niet de allereerste goodiebox die er bestaat, maar DutBle heeft wel een ander soort concept bedacht.

dutble box

Wanneer je lid wordt kost het je € 8,95 per maand en ontvang je de eerste box bijna geheel gratis, je betaald alleen de € 5,- verzendkosten inclusief de maandelijkse lidmaatschapskosten die al meetellen voor je volgende box. In principe kost je eerste goodiebox € 5,-. Dit is zeker niet veel als je bedenkt dat iedere box een minimale waarde van € 100,- aan items bevat. Gemiddeld betaal je voor je 3-maandelijkse box dus € 26,85 en kun je op elk moment kosteloos opzeggen.

Maar er is meer...

Achter DutBle schuilt een complete community gecreëerd door waar je kunt connecten met andere blenders (leden van DutBle), gebruik kunt maken van de marktplaats waar je toffe items voor lagere prijzen kunt scoren én ook nog eens geld kunt verdienen als men zich via jouw link registreert voor de Premium & Goodiebox Club. Dit is mijn link en ik zou het natuurlijk tof vinden als je deze gebruikt! ;-)

Voor wie is zo'n DutBle Box interessant?

Bloggers, vloggers en instagrammers kunnen met de items uit de box nieuwe content maken en nieuwe producten ontdekken, maar ook meedoen met campagnes en voordeliger aan toffe producten komen via de marktplaats.

Ben je geen blogger, vlogger of intagrammer? Ook dan is de DutBle Box super leuk om te ontvangen! Op deze manier trakteer je jezelf door elke 3 maanden een box met toffe items te ontvangen!

Hoe werkt de DutBle Box?

Nadat je je hebt aangemeld voor de DutBle box kun je in je profiel heel wat vragen beantwoorden zoals wat bijvoorbeeld je voorkeuren zijn qua kleuren, maten en interesses. Op deze manier wordt jouw box zo goed mogelijk op jouw voorkeuren afgestemd.

Zo heb ik na het invullen dat mijn voorkeur uitgaat naar zilverkleurige sieraden ook daadwerkelijk 3 zilverkleurige sieraden ontvangen in mijn welkomst box.

Benieuwd wat er precies in mijn goodiebox zat?

DutBle Welkomst Box

In mijn DutBle welkomst box zaten maar liefst 7 items. Er zaten 3 verpakkingen in van Perditi, een merk waar ik zelf nog niet bekend mee was. Door deze 3 items stijgt de waarde van deze welkomst box al naar minimaal € 200,-!! Daarnaast bevat de box een Scrunchie van MEA.S ter waarde van € 9,95, een paar zilverkleurige oorbellen (waarvan ik het merk niet kan achterhalen, dus ook geen prijs weet), een zakje Urban Fruit ter waarde van € 1,49 en een proefje van de geur Nomade van Chloé.

Wauw, best wel een grote waarde aan toffe items dacht ik zo!!

Dutble Box 2
Dutble Box 3
Dutble Box 7
Dutble Box 5
Dutble Box 6
Dutble Box 4

Persoonlijk vind ik de items stuk voor stuk allemaal erg leuk. Ik vind vooral het horloge en de panter ring van Perditi erg tof! Dit zou ik in eerste instantie zelf niet zo snel uitkiezen, maar juist door zo'n box ontdek ik dat ik dit juist heel erg leuk vind! De andere items ga ik ook zeker gebruiken. Zelfs de snoepjes zijn geschikt binnen mijn FODMaP dieet!

Voor mij is de DutBle box een zeer geslaagde box en ik ben best wel benieuwd wat er in een vervolg box zit!

Heb ik jou ook nieuwsgierig en enthousiast weten te maken? Wellicht is de DutBle Box ook iets voor jou!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •