zondag, 14 januari 2018

My Dazzling Life | The Switch

Geschreven door 
My Dazzling Life - December '17! My Dazzling Life - December '17!

Elke maand vind je een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef ik je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

Hé, je hebt waarschijnlijk mijn diary van de maand december gemist aangezien we nu alweer halverwege januari zitten in het nieuwe jaar! En wat is dat met de titel van deze diary? The switch? In deze My Dazzling Life vertel ik je er alles over.

My Dazzling Life

Precies 2 jaar geleden begon ik de My Dazzling Life reeks en laat ik iedere maand trouw mijn maand belevenissen zien door middel van foto's en geschreven stukjes. Geen paniek! My Dazzling Life blijft, alleen ga ik dit in een iets andere vorm aan je laten zien. Hoe dat er precies uit komt te zien? Daar zul je nog even op moeten wachten, want daar begin ik de maand januari mee ;-)

Voor nu staat er nog steeds de december diary te wachten om te laten zien. Waarom deze zo laat op mijn blog verschijnt heeft alles te maken met onze onvergetelijke mooie roadtrip door Amerika die op 1e kerstdag van start ging.

December was een drukke maand voor Dazzling Beauty. Denk hierbij aan de kappers kerstdrukte, alle kerst blogs en vlogs én de voorbereidingen voor de vakantie en mijn carrière switch. Laten we gauw beginnen!

December feestmaand

Waarschijnlijk is iedereen alle feestdagen alweer een beetje vergeten, maar ik ga je toch even in een vogelvlucht mijn December feestmaand even laten zien.

Sinterklaas

sinterklaas

Sinterklaas vierde ik deze maand met mijn familie met een surprise avond. Mijn jongste neefje had voor mij een mooie gokmachine gemaakt speciaal in het teken voor ons bezoek aan Las Vegas!

Sneeuw

sneeuw

En toen was daar ineens een pak sneeuw. Waar het hele land gelijk ontregelt was, vond ik het prachtig! Eindelijk weer eens een mooi wit landschap. En ja, ook ik moest de weg op, want ik kon mijn kappersklanten natuurlijk niet afzeggen. Met winterbanden onder de auto scheelt het in ieder geval enorm. Aanrader dus!!

Kerstachtige High Tea @ Hotel New York

hotel new york

Dit jaar ben ik samen met mijn moeder en zussen niet naar een kerstmarkt geweest, maar besloten we om gezellig een high tea te doen in Hotel New York.

Kerstdrukte

Zoals ieder jaar heb ik het in de december maand mega druk in het kappersvak. Dit jaar zat daar nog een ander tintje aan dan alleen de kerst. Ik nam namelijk van bijna al mijn kappersklanten afscheid. Dit vanwege mijn carrière switch waar ik al eerder over heb verteld.

Eigenlijk komt het besef nu pas terwijl ik deze eerste blogpost van het nieuwe jaar aan het maken ben. Tot nu toe is er nog niets anders dan anders, druktes tot aan de kerst en vervolgens 2 weken vrij om weer aan het werk te gaan, maar daar gaat de komende week verandering in komen. Vanaf nu werk ik nog maar twee dagen in het kappersvak en ga ik verder met de online business. Spannend!!

Kerst

kerstavond

Nadat onze koffers gepakt waren vierden we Kerstavond bij mijn ouders met een avond kerst "ontbijt". Onze dieren, konijn Flappie en hond Dobby, mochten ook mee, want zij bleven hier tijdens onze reis logeren.

vliegen

Op 1e kerstdag zaten we al om 5 uur 's ochtends in de auto op weg naar de luchthaven van Düsseldorf. Op deze dag begon onze reis naar Amerika! 1e kerstdag hebben wij dus vooral in het vliegtuig doorgebracht.

ghost town

Wat we op 2e kerstdag deden? Nou, heel voor de hand liggend... Toen bezochten we een Ghost Town ;-)

Oud & Nieuw

las vegas oud en nieuw

Het nieuwe jaar hebben wij ingeluidt in Las Vegas!!

Dat waren de feestdagen in een vogelvlucht. Nu ga ik wat uitgebreider aan je laten zien hoe mijn laatste week van 2017 er precies uitzag.

Tussen kerst en oud & nieuw

Ondanks dat ik deze week met een soort van keelontsteking te maken had, ben ik toch aardig actief geweest! Deze week deden we maar liefst 4 verschillende hikes door prachtige natuur gebieden, bezochten we een aantal mooie natuur parken waaronder de Grand Canyon, reden deze week zo'n 1500 kilometer en heb ik minimaal 7 hamburgers gegeten. Op oudejaarsdag kwamen we aan in Las Vegas en nuttigden we onze lunch in het Heart Attack Restaurant ;-).

Op mijn reisblog Dazzling Travels komen hier uiteraard nog een heleboel blogposts over, want geloof me ik heb meer dan 1000 foto's gemaakt... Maar voor nu laat ik hieronder alvast wat mooie plaatjes zien om een eerste indruk te geven!

joshua tree hike

Eén van de hikes in Joshua Tree National Park

red rock state park

Red Rock State Park

grand canyon

De Grand Canyon, wat een uitzicht!

zion

Zion National Park

heart attack restaurant

Iedereen was verplicht om zo'n ziekenhuis schort aan te trekken in het Heart Attack Restaurant in Las Vegas ;-)

Dat was mijn maand december. Hoe is jouw december feestmaand verlopen?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •