donderdag, 25 november 2021

Foute Kerstballen 2021

Geschreven door 
De leukste foute kerstballen van 2021! De leukste foute kerstballen van 2021!

Welke foute, gekke, mooie en/of bijzondere kerstballen hang jij dit jaar in de kerstboom erbij?

Feestelijk, fout, komisch, kitscherig of juist kunstzinnig...
Dit jaar heb ik weer veel mooie en bijzondere kerstballen gespot. En dan heb ik het niet over de traditionele kersthangers, maar de kerstornamenten die net even anders zijn. Noem ze fout, gek of bijzonder, ook de foute kerstballen worden met het jaar steeds mooier!

Uiteraard heb ik voor dit jaar ook weer de leukste kerstballen in diverse thema's inclusief een pieken parade voor je op een rij gezet.

51x Foute Kerstballen

Voor het zesde jaar op rij heb ik de leukste foute, gekke en meest bijzondere kerstballen voor je geselecteerd. En nog nooit eerder heb ik zo veel leuke "foute " kerstballen voor je op een rij gezet! Het zijn er maar liefst 51!! En dan te bedenken dat ik er nog een paar heb geskipt

Ieder jaar vind ik het weer een feestje om dit inspiratie artikel te mogen maken en op zoek te gaan naar de leukste, foute en meest bijzondere kerstballen. De keuze in grappige kersthangers dit jaar is weer reuze en ik sta te popelen om ze met je te delen!

Kerstballen zijn er in allerlei soorten en maten, letterlijk en figuurlijk ;-). Qua kleuren en thema's kun je tegenwoordig echt alle kanten op. Je kunt je kerstboom zo uniek maken als je zelf maar wilt. Heb je nog dozen vol met traditionele kerstballen? Deze hoef je zeker niet weg te gooien, want je kunt ze heel goed combineren met hier en daar een foute kerstbal én retro kerstballen zijn weer helemaal terug van weggeweest! Dus haal die stoffige doos maar weer van zolder! Of shop lekker nieuwe (oude) retro kerstballen.

De meeste kerstballen van voorgaande jaren zijn ook nog steeds toppers en dus ook nog verkrijgbaar, hetzelfde of net even in een nieuw jasje gestoken. Daarom heb ik dit jaar weer een nieuw thema erbij bedacht. Van travel the world kersthangers, lekkere food kerstballen tot aan een Hollands Glorie thema in de kerstboom.

Travel The World Kerstballen | Thema Reizen

Kerstballen met een travel tintje. Ik ben gek op reizen, dus vind het dan ook heerlijk om ieder jaar weer meer mooie, grappige reisachtige kerstballen te spotten. Van tropische sferen tot aan het verre oosten. Ga je met het vliegtuig, maak je een cruise of neem je de camper?

foute kerstballen travel 1

foute kerstballen travel 2

Hollandse Kerstballen

Hollandse kerstballen? JA!!! Hoe leuk zijn deze in de kerstboom? Mooie kerstballen met Delfts Blauw in allerlei verschillende vormen zoals klompjes, grachtenpanden, molens, een theepot en theekopje, traditionele ronden ballen en wat dacht je van een Delfts Blauw Nijntje piek?

foute kerstballen holland

Kerstballen in de vorm van eten en drinken

Ieder jaar komen er weer nieuwe lekkere kerstballen bij in de vorm van eten en drinken. We kennen allemaal de sushi kerstbal, de pizzapunt kersthanger en het flesje wijn of biertje voor in de boom. Dit jaar kun je daar een kroket bij hangen, een stuk gember (hoe hilarisch), een fles tomatenketchup of een beschuit met muisjes. En wat dacht je van een complete kalkoen op een schaal?

foute kerstballen eten 1

foute kerstballen eten 2

Kerstbal WC Rol en Pot

Een kerstbal in de vorm van een WC rol en WC pot? Ja hoor, ook deze kerstballen bestaan!! Deze kerstballen doen hun benaming als foute kerstballen echt eer aan ;-))!

foute kerstballen wc

Pieken Parade | Foute Kerst

Wat is een foute kerstboom zonder bijpassende piek? 

foute pieken

Eigenlijk is dit maar een kleine selectie van de vele foute kerstballen die dit jaar verkrijgbaar zijn. Ben je op zoek naar een ander thema? Dan vind je hier bij dit ruime assortiment vast de juiste kerstbal voor jou!

Wil je meer foute kerstballen inspiratie zien? Bekijk dan ook deze artikelen (de meeste kerstballen of soortgelijke zijn ook dit jaar weer verkrijgbaar):

Be Dazzled!!

Meer in deze categorie: « Foute Kerstballen 2020

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •