vrijdag, 01 december 2017

My Dazzling Life | Diary November '17

Geschreven door 
My Dazzling Life - November '17! My Dazzling Life - November '17!

Elke maand vind je een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef ik je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life November 2017! De maand November stond vooral in het teken van mijn Carrière Switch! Ik nam een weekje vrij van het kappersvak om voorbereidingen te treffen voor mijn business, kwam ik al behoorlijk in kerstsferen en is het nog steeds de vraag of we een visum krijgen voor de USA... Ben je nieuwsgierig hoe mijn maand November was, kijk en lees dan gauw mee!

November 2017 | Diary

Het aftellen naar de Kerst en Oud & Nieuw is begonnen!! Maar eigenlijk stond November bij mij ook al in het teken van de feestdagen ;-). Voordat we met de December feestmaand van start gaan, neem ik je nog even mee terug naar November.

Kerst bij de Intratuin in `s Gravenzande

De kerstshow in de Intratuin in `s Gravenzande was voorheen altijd een must go om lekker rond te struinen tussen alle kerstartikelen. Helaas lijkt het elk jaar weer iets kleiner te worden. Hoewel er nog genoeg kerstspulletjes te vinden zijn en je er heel leuk kunt slagen ben je er tegenwoordig snel doorheen.

Uiteraard nam ik ook dit jaar een kijkje!

intratuin sgravenzande

Mijn Carrièrre Switch

Begin deze maand kwam het eerste artikel online over mijn carrière switch. Natuurlijk kwam dit voor mij niet uit de lucht vallen, want ik ben hier al vanaf maart ongeveer mee bezig. Nu zo'n beetje al mijn kappersklanten over de eerste schok heen zijn ;-), besloot ik om dit ook te delen om mijn blog en het de wijde wereld in te gooien. Waarom? Nou omdat het alles met mijn blog te maken heeft!

carriere switch

Als je hier meer over wilt weten, dan kun je het eerste artikel over Mijn Carrière Switch even bekijken.

Een weekje vrij van het kappersvak

Tijdens deze week vrij was ik eigenlijk niet echt vrij. Wel was ik vrij van het kappersvak, dus ik had voor deze week geen klanten aangenomen.

Deze week had ik vooral nodig om voorbereidingen te treffen voor mijn carrière switch. Zo heb ik een paar uur rond de tafel gezeten met de websitebouwer, volgde ik een masterclass in Amsterdam en heb ik geprobeerd om zoveel mogelijk voor te werken met mijn blog.

Dat voorwerken is vooral voor de December maand altijd erg belangrijk, omdat dit voor het kappersvak de drukste maand van het jaar is. Lees: 6 dagen per week werken. Nou je begrijpt misschien wel dat ik na het werk niet zoveel fut meer heb om mooie artikelen te maken. Niet dat ik nu alle artikelen al heb klaarstaan voor deze hele maand, maar ik heb wel alvast al het foto en filmmateriaal geschoten.

Masterclass in Amsterdam

Zoals ik al vertelde ben ik naar een masterclass in Amsterdam geweest. Dit was een masterclass van Bloggers At Work en werd gegeven door Dianne Meijer in The Hoxton Hotel. Wat een super leuke locatie is dat!

masterclass

De masterclass was reuze interessant en heeft voor mij weer wat punten op de i gezet of misschien eerder de punten aangegeven die ik op de i moet gaan zetten ;-).

2 dagen op rij naar Amsterdam

De dag na de masterclass zaten wij al vroeg in de auto om weer naar Amsterdam te gaan. Dit keer hadden we een afspraak bij het Amerikaanse Consulaat voor een visumaanvraag. Normaal gesproken kun je heel eenvoudig een visum online regelen als je van plan bent om op vakantie naar Amerika te gaan, maar voor ons werd dit helaas afgewezen. Waarom? Dat heeft te maken met onze reis eerder dit jaar naar Iran. We moeten ons een soort van verantwoorden waarom we in Iran zijn geweest.

Het vervelende was dat onze pasfoto's niet juist waren, dus werd ons geadviseerd om een nieuwe afspraak te maken en dan de juiste pasfoto's mee te nemen. Je begrijpt dat dit een beetje... Nou ja, niets aan te doen, we hebben dus weer een nieuwe afspraak gemaakt én we hebben nieuwe pasfoto's laten maken.

amsterdam

Opera Carmina Burana

Op een zaterdag hadden we met z'n tweetjes een uitje, even quality time! We zijn naar de opera Carmina Burana geweest in Den Haag. Het orkest, de solisten en het koor hebben een prachtig stuk ten gehore gebracht. Heb je geen idee wat Carmina Burana is? Als je even googled en luistert naar een stukje O Fortuna, zal dit bij iedereen heel bekend in de oren klinken :-). Wij waren in ieder geval zeer onder de indruk en hadden zo nu en dan kippenvel momenten!

opera

Kerstshow in Duiven

In dit weekje "vrij" had ik ook een leuk dagje uit met mijn moeder gepland. We zijn gezellig samen naar de Intratuin in Duiven geweest om daar de kerstshow te bekijken. Van deze dag heb ik ook een Day In The Life vlog gemaakt. Deze komt, samen met een impressie artikel, morgen (2-12-'17) online. Uiteraard laat ik je hier ook alvast een foto zien!

intratuin duiven 3

En verder...

De dagen vliegen voorbij! Zo ben ik dit jaar wel al vroeg met het huis in kerstsferen brengen, want dat heb ik 2 dagen geleden al gedaan. Ook is het voor mij dubbel aftellen geblazen naar de kerst. Het is niet alleen dat het dan kerst is, maar dan begint ook mijn carrière switcht!! De komdende weken heb ik heel veel kappersklanten voor het laatst. Het is toch wel een klein beetje vreemd om na al die jaren te stoppen, maar ik heb aan de andere kant ook heel erg veel zin om verder te gaan en om mijn nieuwe plannen uit te werken!!

Tegenwoordig kun je mij ook volgen op Instagram Stories!

Hoe was jouw maand November?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •