zondag, 15 november 2020

Foute Kerstballen 2020

Geschreven door 
De leukste foute kerstballen van 2020! De leukste foute kerstballen van 2020!

Welke foute, bijzondere en/of gekke kerstballen hang jij er dit jaar in de kerstboom bij?

Ook dit jaar is er weer een ruime keuze tussen heerlijk foute, kitscherige en over de top kerstballen! Dit jaar mag de kerstbal met het mondkapje natuurlijk niet ontbreken in je kerstboom ;-). Maak er ondanks alles ook dit jaar iets moois van met de feestdagen door je kerstboom extra feestelijk én komisch te maken. Ook dit jaar heb ik weer de leukste kerstballen in diverse thema's voor je op een rij gezet.

40 x Foute Kerstballen

Voor het vijfde jaar op rij heb ik de leukste foute, gekke en meest bijzondere kerstballen voor je op een rij gezet!

Ieder jaar vind ik het weer een feestje om dit inspiratie artikel te mogen maken en op zoek te gaan naar de leukste, foute en meest bijzondere kerstballen. Ook dit jaar is de keuze weer reuze en ik sta te popelen om ze met je te delen!

Kerstballen zijn er in allerlei soorten en maten, letterlijk en figuurlijk ;-). Qua kleuren en thema's kun je tegenwoordig echt alle kanten op. Je kunt je kerstboom zo uniek maken als je zelf maar wilt. Heb je nog dozen vol met traditionele kerstballen? Deze hoef je zeker niet weg te gooien, want je kunt ze heel goed combineren met hier en daar een foute kerstbal. Of ga je dit jaar voor een compleet foute kerstboom? Wellicht zorgt het voor extra vrolijkheid tijdens deze toch wel iets wat andere kerst vanwege de pandemie.

Hoewel de meeste foute kerstballen van vorig jaar ook nog steeds toppers zijn, heb ik voor 2020 weer een aantal nieuwe foute exemplaren voor je opgezocht.

Van kunst & kitsch, het mondkapje tot aan fashionista kerstballen en de lekkerste etenswaren voor in de kerstboom!

Dieren kerstballen

Ben je ook zo'n fan van dieren? Wilde dieren, huisdieren of dieren met een mondkapje op! Maak er een vrolijke beestenboel van in je kerstboom met deze dieren kerstballen!

Foute Kerstballen Dieren 1
Foute Kerstballen Dieren 2
Foute Kerstballen Dieren 3
Foute Kerstballen Dieren 5
Foute Kerstballen Dieren 6
Foute Kesrtballen Dieren 4

Bijzondere kunst kerstballen

Een nieuw kerstballen thema dit jaar is kunst! Hoe mooi en bijzonder is het meisje met de parel of ga op de thee met een mooie thee set van Vincent van Gogh!

Foute Kerstballen Kunst 1
Foute Kerstballen Kunst 2
Foute Kerstballen Kunst 3
Foute Kerstballen Kunst 4
Foute Kerstballen Kunst 5
Foute Kerstballen Kunst 6
Foute Kerstballen Kunst 7
Foute Kerstballen Kunst 8

Fashion kerstballen

Fashionista's opgelet! Welke pump en tas hang jij dit jaar als kerstbal in de kerstboom? Of ga je voor het fashion kerstballen trio?

Foute Kerstballen Fashion 1
Foute Kerstballen Fashion 2
Foute Kerstballen Fashion 3
Foute Kerstballen Fashion 4
Foute Kerstballen Fashion 5
Foute Kerstballen Fashion 6

Food kerstballen

Food kerstballen doen het altijd goed in de kerstboom ;-)! Oftewel kerstballen in de vorm van eten, die je natuurlijk niet echt kunt opeten, maar je kunt er wel verlekkerd naar kijken als je favoriete hapje of snack in de boom schittert.

Foute Kerstballen Food 1
Foute Kerstballen Food 2
Foute Kerstballen Food 3
Foute Kerstballen Food 4
Foute Kerstballen Food 5
Foute Kerstballen Food 6
Foute Kerstballen Food 7
Foute Kerstballen Food 8

Travel kerstballen

Ben je net als ik ook zo gek op reizen? Helaas was reizen het afgelopen jaar lastig en zelfs een no-go vanwege het coronavirus... Ik weet zeker dat er weer tijden zullen aankomen dat we wel weer kunnen gaan reizen en de wereld kunnen ontdekken. Om toch een beetje in reis sferen te komen kun je natuurlijk een aantal leuke travel kerstballen in je kerstboom ophangen!

Foute Kerstballen Reizen 1
Foute Kerstballen Reizen 2
Foute Kerstballen Reizen
Foute Kerstballen Reizen 4

Wat is jouw hobby? Kerstballen

Deze kerstballen zijn ook super leuk om cadeau te geven aan iemand. Houdt iemand van fotograferen of van juist van een potje gamen of golven? Uiteraard zijn er voor vele verschillende hobby's bijpassende kerstballen te vinden!

Foute Kerstballen Hobbys 1
Foute Kerstballen Hobbys 4
Foute Kerstballen Hobbys 5
Foute Kesrtballen Hobbys 3

Drank kerstballen

Net als de food kerstballen doen ook de drank kerstballen het zeer goed in de kerstboom! Maak je boom extra feestelijk met een fles champagne of je favoriete drankje!

Foute Kerstballen Drank 1
Foute Kerstballen Drank 2
Foute Kerstballen Drank 3
Foute Kerstballen Drank 4

Eigenlijk is dit maar een kleine selectie van de vele foute kerstballen die dit jaar verkrijgbaar zijn. Ben je op zoek naar een ander thema? Dan vind je hier bij dit ruime assortiment vast de juiste kerstbal voor jou!

Wil je meer foute kerstballen inspiratie zien? Bekijk dan ook deze artikelen (de meeste kerstballen of soortgelijke zijn ook dit jaar weer verkrijgbaar):

Merry XMAS & Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •