donderdag, 13 juni 2019

Dad Sneakers | Heb jij ze al?

Geschreven door 
Het dragen van Dad Sneakers kent geen regels en kun je onder bijna iedere outfit dragen! Het dragen van Dad Sneakers kent geen regels en kun je onder bijna iedere outfit dragen!

Dad sneakers, ook wel de ugly of chunky sneaker genoemd, zijn een grote trend. Hoewel ze er best wat lomp uit kunnen zien, de schoen is behoorlijk aanwezig, zijn de dad sneakers op dit moment hip en hot. Een trendy mode item die bijna aan iedere outfit toegevoegd wordt.

Wat zijn dad sneakers?

Sneakers kun je altijd kopen, maar wat zijn dan nu eigenlijk dad sneakers? Wat is het verschil met de gewone sneaker?

Dad sneakers zijn sneakers die er wat groter en lomper uitzien. Geen smalle schoen om je voet, maar een sneaker met grove details en een dikkere zool. Deze grove sneakers zijn geïnspireerd op de schoenen die je vader misschien ook wel droeg zo rond de jaren '90. Snap je nu waar de naam van deze sneaker trend vandaan komt?

"You hate it or you love it!"

Tegenwoordig is deze schoenentrend in allerlei varianten verkrijgbaar. Kenmerkend is de dikke witte zool, maar tegenwoordig zie je ze ook steeds meer waarbij de zool gekleurd is. Verder is er voor ieder wat wils, dus het kan bijna niet dat er geen geschikte dad sneaker voor je te vinden is. Of je nu graag wit of een onopvallende kleur sneaker draagt of misschien juist graag uitpakt met felle kleuren en/of printjes, het is allemaal mogelijk!

dad sneakers

Daarnaast zit deze schoen ook nog eens super comfortabel. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik kies qua comfort toch liever een sneaker dan een hakje. Nu hoor ik je al denken: "Je kunt toch niet bij iedere outfit een sneaker dragen?" Dan heb ik goed nieuws voor je! Alles kan en alles mag!!

Draag je dad sneakers onder een broek, jurk of rok. Het maakt niet uit! Met sok of zonder sok. Ook dat maakt niet uit! Hoe fijn is het dat er rondom deze trend eigenlijk geen regels zijn? Je begrijpt dat er misschien wel een paar uitzonderingen zijn waarbij je je dad sneakers misschien beter in de kast kan laten staan. Onder een galajurk zou ik ze bijvoorbeeld niet dragen ;-).

Het is misschien even wennen voor je, maar ik ben voor 100% om!

Persoonlijk ben ik gek op schoenen die opvallen en heb voor deze schoenentrend voor dad sneakers gekozen met verschillende dierenprints. Hoe trendy kunnen je schoenen zijn? Dad sneakers inclusief dierenprint!!

dad sneakers sacha

Heb je nog niet zo'n goed beeld hoe je deze schoenen kunt dragen? Hieronder laat ik die van mij zien onder diverse outfits.

Hoe draag je Dad Sneakers?

Dat is heel simpel, want er zijn namelijk geen regels bij het dragen van Dad Sneakers. Het is natuurlijk maar net wat je eigen style is qua fashion. Als je het liefst alleen sneakers onder een broek wilt dragen, zo casual mogelijk, dan is dat natuurlijk helemaal prima!

outfit met dad sneakers

Wil je nog een stapje verder gaan, dan kun je ze ook gerust aantrekken onder een rok of jurkje.

outfit jurkje met sneakers

Qua kledingstijl draag ik persoonlijk altijd graag zwart en grijs met soms een uitschieter naar een kleur. Met schoenen pak ik altijd iets meer uit en je zou kunnen zeggen dat dit mijn eye-catchers zijn van mijn gehele outfit.

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •