maandag, 02 december 2019

Foute Kersttrui 2019

Geschreven door 
Welke foute kersttrui draag jij dit jaar? Welke foute kersttrui draag jij dit jaar?

Met welke foute kersttrui verschijn jij dit jaar aan het kerst ontbijt en/of diner?

De ugly Christmas sweaters zijn alweer volop verkrijgbaar! Uiteraard heb ik ook dit jaar weer de leukste foute kersttruien voor je op een rij gezet!

BEKIJK HIER DE LEUKSTE FOUTE KERSTTRUIEN VAN 2021!

Foute kersttruien 2019

Update 2021: De meeste foute kersttruien die je in dit artikel tegenkomt zijn ook dit jaar weer verkrijgbaar! Sommige helaas niet.

Zoals ieder jaar zoek ik de leukste foute kersttruien voor je uit. Ben je al goed in de foute kerst mood gekomen met de foute kerstballen voor 2019? Dan is het nu tijd om over je outfit na te denken; namelijk je foute kersttrui voor dit jaar!

Wat zijn ze toch weer leuk dit jaar! Ga je voor een "traditionele" foute kersttrui of ga je dit jaar voor écht mega fout? Misschien vind je het leuk om je kersttrui een persoonlijk tintje te geven door je familie (kerst)foto erop te laten bedrukken? Jaaa, het is allemaal mogelijk dit jaar!!

En wat dacht je van twinning is winning?

Ben je niet zo van de Christmas sweater, dan is er ook nog de foute kerstjurk!

De keuze is weer reuze, dus voor welke foute kersttrui ga jij dit jaar?

Foute Kersttrui | Hema

Hema heeft dit jaar wel een hele bijzondere foute kersttrui. Personaliseer je kersttrui dit jaar met je lievelings foto of ga je dit jaar voor de rookworst of tompoes?

kersttrui 4

Foute Kersttrui | Twinning is Winning

Hoe leuk is het om samen met je lief dezelfde foute kersttrui aan te hebben met kerst? Twinning is winning! Wil je één van deze kersttruien liever alleen voor jezelf? Gelukkig zijn ze ook los van elkaar te koop.

kersttrui 1

kersttrui 2

Foute Kersttrui ook voor Oud & Nieuw

Heb je geen zin in een hele opvallende foute kersttrui dit jaar? Hoe leuk én handig is deze trui? Kun je hem ook gelijk aan met Oud & Nieuw!

kersttrui 3

Foute Kersttrui voor heren

Hoewel veel kersttruien unisex zijn, zijn er ook een aantal die meer geschikt zijn voor heren zoals deze grappige truien hieronder.

kersttrui 5

Foute Kersttrui voor dames

Uiteraard zijn sommige foute kersttruien meer girly en daarom vooral geschikt voor dames zoals deze quties hieronder.

kersttrui 6

Foute Kerstjurk

Geen foute kersttrui dit jaar? Wat dacht je van een foute kerstjurk!! Denk je dat je outfit niet fouter kan met kerst, check dan eens de items hieronder ;-).

kerstjurk

Hopelijk heb ik je ook dit jaar weer lekker kunnen inspireren met de leukste kersttruien voor dit jaar! Heb je nog wat meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook nog even de voorgaande foute kersttrui artikelen, want de meeste items zijn ook dit jaar gewoon weer verkrijgbaar.

Merry Xmas & Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •