donderdag, 08 augustus 2019

Komen deze make-up trends terug?

Geschreven door 
Zijn deze make-up trends nog steeds populair? Zijn deze make-up trends nog steeds populair?

Sommige make-up trends zijn tijdelijk heel populair, maar er zijn ook enkele trends die we jaar in jaar uit terug zien komen. Denk hierbij aan opvallende kleuren of juist vreemde make-up producten die in de praktijk misschien niet zo handig zijn. En wat dacht je van bepaalde make-up must-haves?

Ik heb wat research gedaan in mijn blog archief en neem je mee terug in de tijd, of zie je deze make-up trends en producten nog steeds?

Gekleurde Mascara | Make-up Trends

De gekleurde mascara make-up trend zie je eigenlijk ieder jaar wel weer een keer terugkomen. Het ene moment is dit de blauwe mascara of juist een opvallende felle kleur.

Google even op roze mascara en het eerst wat je ziet is mijn oog met fel gekleurde roze wimpers. Ditzelfde geldt ook voor turquoise mascara ;-).

Jaren geleden kocht ik 2 mascara's, een roze en een turquoise, van het merk Stargazer. Wie kent dat nog? Eén van de make-up trends voor de lente/zomer 2013 waren de felle kleuren in je ooglook, op zowel de oogleden als op de wimpers. In die tijd vond ik dit super leuk om uit te testen, maar of ik deze kleuren mascara daarna nog heb gedragen? Nope, ik heb ze op een gegeven moment maar weggegooid vanwege uitdroging...

Mocht je op zoek zijn naar felgekleurde mascara's, dan heb ik goed nieuws! Deze felle mascara kleuren zijn nog steeds verkrijgbaar! Volgens mij zijn ze ook eigenlijk nooit echt weggeweest en zeker nu de felle kleuren op de ogen trend weer helemaal hip en hot is... Felle oogschaduw tinten vind ik wel leuk, maar fel gekleurde wimpers is niet helemaal mijn ding. Het geeft overigens wel een lekkere festival vibe!

Benieuwd hoe roze en turquoise mascara mij staat? Check dan even de volgende links!

Caviar Nails | Make-up Trends

Caviar Nails, klinkt chique en zo ziet het er ook wel een beetje uit, maar of het handig is? Uhm nee, verre van dat! Toen Ciaté jaren geleden met de Caviar Nails op de markt kwam was dit razend populair en zag je dan ook op menig beautyblog verschijnen. Zo ook hier op Dazzling Beauty's blog!

Helemaal blij met mijn setje caviar nails van Ciaté maakte ik hier een mooie blogpost van. Ik vond het resultaat ook echt heel erg leuk. Heb ik deze balletjes hierna nog een keer op mijn nagels aangebracht? Misschien hooguit 1 keer, want eigenlijk is het helemaal niet zo handig. Bij mij in ieder geval niet, want ik liet een heel spoor balletjes na ;-). Zeker als je werkzaam bent in het kappersvak laten die caviar balletjes redelijk snel los. Ik heb het setje nagellak nog steeds, maar misschien wordt het eens tijd om dit weg te doen.

Tegenwoordig zie je dat er van alles op de nagels wordt geplakt, dus als je de caviar nails zou aanbrengen zal niemand je gek aankijken. Het is op dit moment overigens ook nog steeds verkrijgbaar.

Benieuwd hoe dat precies werkt met die caviar balletjes op je nagels? In het volgende artikel laat ik dit uitgebreid aan je zien.

88-Palette | Make-up Trends

Wie kent het 88-palette nog? Dit was voor mij echt één van mijn eerste grote oogschaduw palettes en heb hier dan ook vele make-up looks mee gemaakt. In de periode dat dit make-up palette veel op mijn blog verscheen wist ik ook nog niet zo goed hoe je palette moest schrijven, dus vind je hier en daar nog het woord pallet terug in titels van artikelen ;-). Haha, best komisch om dat terug te zien.

Een aantal jaar terug was dit dus echt een heel populair oogschaduw palette en leek het er op dat iedere beautyblogger deze in haar stash had. Er kwamen wat varianten op het 88-palette met andere tinten en meer of minder kleuren.

Op dit moment is het 88-palette nog steeds verkrijgbaar. Zelf heb ik deze ook nog steeds. Het heeft wel iets nostalgisch ;-). Hoewel ik dit palette zelf eigenlijk niet meer gebruik, ik heb andere oogschaduw merken die nu tot mijn favorieten behoren, is dit een prima palette met een diversiteit aan kleuren.

Ben je benieuwd naar mijn eerste ooglook met het 88-palette?

Lip Sticker | Make-up Trends

Een lip sticker op je lippen in plaats van een lipstick of lipgloss. Hmmm, werkt het? Ik testte het een aantal jaar geleden al voor je uit. Het ziet er super tof en gemakkelijk uit, maar is dat het ook? Kijk mee naar mijn lip sticker review:

Best grappig om te zien dat eigenlijk alle make-up trends en producten die ik hierboven uit het Dazzling Beauty archief heb genoemd nog steeds verkrijgbaar zijn en zo nu en dan op de catwalks in het modebeeld ook weer te zien zijn.

Note: In de bovenstaande links verwijs ik je door naar oude blogposts van Dazzling Beauty. Grappig om te zien op welke manier ik een aantal jaar terug mijn artikelen maakte met veel te kleine foto's en soms wat overbelicht ;-).

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •