woensdag, 28 januari 2015

Fashion Week Amsterdam 2015

Geschreven door 
Dazzling Beauty op de Fashion Week Amsterdam 2015! Dazzling Beauty op de Fashion Week Amsterdam 2015!

Amsterdam Fashion Week met Bas Kosters en INKNI

Afgelopen vrijdag 23 Januari 2015 heb ik de Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam 2015 bezocht. Ik was nog nooit eerder naar de fashion week geweest. Via Yvonne van Fashion About Me en Schoonheidspromotie kreeg ik 2 kaartjes om de show van INKNI te bezoeken. Zelf kon zij niet op Vrijdag, dus Lucky Me!!! Uiteindelijk hebben we onverwachts ook nog de show van Bas Kosters kunnen zien!!

Dazzling Beauty naar de Fashion Week

Twee kaartjes, dus ik besloot om gezellig een vriendin mee te nemen. Bij aankomst hadden we wat oponthoud om naar binnen te mogen. Van twee kaarten hadden ze er één gemaakt..... Uiteindelijk konden we gelukkig toch nog een tweede toegangskaartje scoren en zijn we snel naar binnen gegaan. De show van INKNI zou om 20.00 uur beginnen, maar het was inmiddels al 20.30 uur. Vijf minuutjes nadat we hadden plaats genomen begon de show, dus perfect getimed! Het schijnt wel vaker te gebeuren dat een show later begint dan gepland. Voor ons kwam dat gelukkig goed uit.

Fashion Week Amsterdam 2015

Fashion Week Amsterdam 2015 show INKNI

De show van INKNI werd gehouden in het transformatorhuis, een show met mannenkleding. INKNI werd opgericht door een groep vrienden die voortdurend op zoek zijn naar de balans tussen draagbare kledingstukken en creativiteit.

A'dam Fashion Week INKNI 1

A'dam Fashion Week INKNI

INKNI is gebaseerd op eenvoud; in hun ogen is kleding eenvoudig maar net zo essentieel als de lucht, voedsel en water wat we nodig hebben. INKNI concentreert zich op het gebruik van prints en natuurlijke materialen om een jeugdige rand aan de hedendaagse kleding te brengen, modern design met traditioneel vakmanschap en een comfortabele pasvorm staan centraal.

A'dam Fashion Week '15

A'dam Fashion week '15

A'dam fashion week '15

A'dam fashion week '15

Bas Kosters

Tijdens ons drankje werd er gevraagd of we kaarten voor de show van Bas Kosters hadden en of we daar ook heen wilden. Dat lieten we ons geen twee keer zeggen! Dus hop hop, op naar de zaal Gashouder.

A'dam fashion week '15

Fashion Week 2015 show Bas Kosters

De excentrieke Bas Kosters showde zijn nieuwste collectie Permanent State of Confusion op de catwalk. De collectie bestaat uit bestaande items die gerecycled zijn. Stuk voor stuk was alles erg kleurrijk met aparte en bijzondere vormen, veel make-up en gekleurde pruiken. Heel erg gaaf om te zien. De collectie draait om reflectie; Wie ben ik? Waar sta ik voor? Waar wil ik heen? Maar ook om reflectie van de algehele modewereld. Ook het begin van de show was origineel. Tijdens het draaien van een filmpje waarop Bas Kosters zichzelf opmaakt draait hij op een pilaar rond zittend in de Lotus houding. Ook tijdens de gehele catwalk show blijft hij hier zitten met een mooi overzicht over de hele zaal.

A'dam fashion week '15

A'dam fashion week '15

A'dam fashion week '15

A'dam fashion week '15

Vervolgens loopt hij de laatste ronde mee over de catwalk compleet met bloemen en wierook.

A'dam fashion week '15

Ik heb m'n ogen uitgekeken, super tof om te zien.

Ben jij weleens naar de Fashion Week geweest?

Be Dazzled!!

Meer in deze categorie: Fashion Trends »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •