zondag, 16 december 2012

Shoplog Berlijn en Den Haag

Geschreven door 

Beauty shoppen in Berlijn & Den Haag

Vandaag heb ik voor jullie een filmpje met alle beauty spullentjes die ik verzamelt heb in de steden Berlijn en Den Haag! Waarom ik deze 2 steden heb samen gevoegd? In Berlijn heb ik namelijk niet echt geshopt! Eigenlijk helemaal niet, ik kwam deze beauty dingen bij toeval tegen! Een paar weken geleden zijn we een paar dagen op vakantie geweest naar Berlijn, wat is dit een indrukwekkende en mooie stad! Ik raad Berlijn zeker aan om een keer naar toe te gaan! En natuurlijk kan je hier ook heel erg goed shoppen! In Den Haag kom ik regelmatig, ik woon hier namelijk heel dichtbij. En ik vind het altijd leuk om zo af en toe eens naar Den Haag te gaan om Beauty stuff te spotten én te shoppen! Dit keer ben ik ook weer een aantal leuk dingen tegen gekomen.

In het filmpje kunnen je de shoplog bekijken. Veel kijk plezier!

Beauty shoppen in Berlijn

In het filmpje had ik het over het grote warenhuis: Kaufhaus Des Westens, afgekort heet dit KaDeWe en niet KaWeDe zoals ik in het filmpje zei. Hier moet je zeker naar toe gaan als je een keer in Berlijn bent!

De winkel waar ik de make-upkwast en de nagelvijl heb gekocht heet Pylones. Hier kun je de website vinden! Hier moet je echt even op kijken. Gewoon te leuk!

Beauty shoppen in Den Haag

De winkels waar ik geweest ben in Den Haag zijn over het algemeen wel de bekende winkels:

  • Claire´s
  • H&M
  • Sephora ( filiaal in de V&D)
  • Lush

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •