zaterdag, 16 februari 2019

Shoplog China

Geschreven door 
Shoplog China 2019! Shoplog China 2019!

Het is weer tijd voor een shoplog!

Een China shoplog, waarbij ik geen spullen online heb besteld via Aliexpress of iets dergelijks, maar met al mijn aankopen die ik in het land zelf heb gekocht tijdens mijn 2-weekse rondreis!

Shoppen in China

Zoals je misschien wel weet, ook vanwege al die Chinese online webwinkels, kun je flink los gaan met (goedkoop) shoppen in China. Toch was ik tijdens mijn bezoek aan dit grote en fascinerende land vooral op zoek naar de beste souvenirs.

Ik ben gek op souvenirs. Zeker als ik een mooie reis aan het maken ben, wil ik het perfecte aandenken scoren om mee naar huis te kunnen nemen. Voor onze magnet wall hebben we al heel wat magneten verzameld van landen, steden en bezienswaardigheden waar we zijn geweest. Ook hebben we een stukje muur in onze woonkamer omgetoverd met maskers. De één vindt ze creepy, maar wij vinden ze geweldig!

Er is natuurlijk veel meer te koop in een land als China en toch heb ik het vooral bij souvenirs gehouden dit keer. Normaal gesproken ben ik ook altijd op zoek naar bijzondere beauty producten, maar daar had ik tijdens deze reis niet zo de behoefte naar. Misschien omdat ik in andere landen zoals Japan en tijdens mijn bezoek aan Hong Kong al behoorlijk los ben gegaan met beauty dingen.

Maar wat heb ik dan wel gekocht in China? Ik laat het allemaal aan je zien in de video hieronder!

Vind je het leuk om op de hoogte te zijn van de nieuwste video's van Dazzling Beauty? Abonneer je dan geheel gratis op mijn YouTube kanaal!

Bekijk ook mijn China Vlog!

Be Dazzled!!

Meer in deze categorie: « Mega Shoplog Amerika

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •