dinsdag, 14 januari 2020

Glutenvrije producten shoplog

Geschreven door 
Online glutenvrij shoppen! Online glutenvrij shoppen!

Over het algemeen zijn er steeds meer glutenvrije producten te vinden in de supermarkten. Ideaal als je intolerant bent voor gluten of te maken hebt met coeliakie. Jammer genoeg grijp ik de laatste tijd steeds vaker mis, dus besloot ik om online te shoppen.

Dit deed ik bij de glutenvrijewebshop.nl. Een webshop vol met glutenvrije producten. Helaas is niet alles ook geschikt voor het Low Fodmap dieet, maar er is in ieder geval genoeg keuze!

shoplog glutenvrij

Glutenvrij en Low Fodmap Dieet

Niet alle glutenvrije producten zijn ook geschikt voor het Low Fodmap dieet. Jammer, maar hé, je kunt niet alles hebben ;-). Populaire merken als Schär, Peak's Free From en Consenza hebben best een uitgebreid assortiment. Veel producten zijn glutenvrij, waarvan er ook veel lactose vrij zijn. Volg je net als ik ook het Low Fodmap dieet, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je de ingrediënten lijst nog even checkt op ander hoge fodmaps.

Zo ben ik er pas ook achter gekomen dat mijn favoriete brood van Schär niet meer geheel Low Fodmap is. Tegenwoordig bevat het brood ook honing. Honing valt in de fructose groep en is helaas hoog in de fodmaps. Gelukkig kan ik dit redelijk verdragen, dus het witte brood van Schär blijf ik gewoon eten. Tijdens de eliminatiefase mag dit dus niet.

Zo blijft het dus belangrijk om je favoriete Low Fodmap producten af en toe eens te checken of de ingrediënten zijn veranderd.

Glutenvrije producten kopen

Vlak voor Oud & Nieuw ben ik online op zoek gegaan naar glutenvrije oliebollenmix, want de supermarkten hier bij mij in de buurt vonden het afgelopen niet nodig om dit in hun assortiment op te nemen. Je zou kunnen zeggen: "Dan eet je toch geen oliebol?", maar ik had nu eenmaal mijn zinnen erop gezet dus ik moest en zou een oliebol eten met Oud & Nieuw.

Gelukkig vond ik de glutenvrije oliebollen van Peak's Free From online bij de glutenvrijewebshop.nl en besloot om gelijk maar een grotere bestelling te doen, want ik vond hier nog veel meer producten die ik in de winkels niet tegenkom.

glutenvrij van peaks free from

Ben je benieuwd of mijn oliebollen lekker waren en wat ik nog meer heb gekocht qua glutenvrije producten waarvan de meeste ook zeer geschikt zijn tijdens het Low Fodmap dieet? In de video hieronder vertel ik je er meer over én laat ik uiteraard alle producten aan je zien!

Mijn Lifestyle video's hebben onlangs een eigen plekje gekregen op YouTube en zijn te vinden op het YouTube kanaal van Dazzling Lifestyle. Vind je het leuk, interessant én handig om mijn ervaringen, recepten, tips en struggles te volgen m.b.t het Low Fodmap Dieet en PDS?

HIER kun je je geheel gratis abonneren zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van een nieuwe video!

Oh ja, en volg Dazzling Lifestyle ook op Instagram!

Be Dazzled!!

Pin it! ↓

glutenvrij producten shoplog

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.