• Home
 • Haar
 • The best of Dazzling Beauty 2019
dinsdag, 31 december 2019

The best of Dazzling Beauty 2019

Geschreven door 
Het beste van Dazzling Beauty 2019! Het beste van Dazzling Beauty 2019!

Dazzling Beauty heeft in 2019 maar liefst 96 nieuwe blogposts en 47 nieuwe video's op YouTube gepubliceerd. Wowww!! Je zou wel kunnen zeggen dat ik me aardig goed aan het upload schema heb gehouden. Met zeer goede resultaten als ik naar mijn statistieken kijk. Wat zijn de meest gelezen posts en wat zijn de best bekeken video's van Dazzling Beauty? Ik heb ze allemaal voor je op een rij gezet in The Best Of 2019!

Top 10 beste Dazzling Beauty blogposts van 2019

Wat zijn de beste blogposts van 2019 op Dazzling Beauty? Over welke onderwerpen wordt er veel gelezen? Hoewel mijn Wat is een bullet journal post al lange tijd bovenaan de lijst van best gelezen artikelen staat, schieten de hits van vele posts die in 2019 online zijn gekomen ook in rap tempo omhoog. Super leuk om te zien!!

dazzling beauty

Wat zijn nu de beste posts van 2019 die ook in het afgelopen jaar zijn gepubliceerd? Gekeken naar het aantal hits ben ik op de volgende top 10 uitgekomen. Hoewel dit niet helemaal reëel is, sommige posts gaan langer mee dan bijvoorbeeld degene van de afgelopen tijd, heb ik onder de top 10 nog een top 5 geplaatst van The Best Upcoming posts van 2019 die het in korte tijd zeer goed doen!

 1. BAE Make-up concealer by Hema
 2. Gezichtsroller en Gua Sha van Rose Quartz
 3. Haar tips bij korte springerige haartjes
 4. Haarverf zonder PPD | WECOLOUR review
 5. Opsteken met twisten
 6. Bruiloft jurkjes, kapsels & make-up tips
 7. Snel je haar in model föhnen doe je zo!
 8. 5 x je uitgroei wegwerken zonder verf
 9. Stijltang of stijlborstel?
 10. Zelf je haar in laagjes knippen

Top 5 Best Upcoming Dazzling Beauty blogposts van 2019

Hieronder vind je de top 5 van The Best Upcoming blogposts van 2019. Dit zijn artikelen die de top 10 net niet gehaald hebben. Deze posts staan nog niet zo lang online, maar zijn al behoorlijk populair!

 1. 3 x makkelijke kerstkapsels
 2. Kapsels maken met de Action haarset
 3. 5 x dun haar tips
 4. 3 x kersthapjes | Low Fodmap dieet
 5. Laagjes aan de voorkant knippen | Hoe doe je dat?

Dazzling Beauty Top 10 beste YouTube video's van 2019

Wat zijn de beste YouTube video's van Dazzling Beauty die in 2019 online zijn gekomen? Interessant om te zien dat 9 van de 10 haar gerelateerd zijn. Dat is eigenlijk ook niet zo heel vreemd. Dit jaar heb ik namelijk besloten om met mijn YouTube kanaal meer te focussen op haar. En dat is een goede keuze geweest als ik naar mijn statistieken kijk. De best bekeken video's van Dazzling Beauty in 2019 heb ik in een aparte top 5 verderop in dit artikel gezet.

dazzling beauty youtube

 1. Zelf je haar in laagjes knippen vanuit een staart (werkt het?)
 2. Haarverf zonder PPD, ammonia en parabenen | WECOLOUR
 3. My Sensai Skincare morning routine | Gezichtsverzorging
 4. Opsteken halflang en lang haar | Makkelijke kapsels
 5. Haar recht op 1 lengte knippen (stap voor stap uitgelegd)
 6. Haarkleuren | Haarkleur nummers uitgelegd
 7. Halflang haar opsteken met een twist
 8. 5 x je uitgroei wegwerken zonder verf
 9. Dit is dé haar tip bij korte springerige haartjes!
 10. Haar knippen | Recht of inknippen?

Ben jij al geabonneerd op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty? Ik zou het super vinden als je dat zou willen doen! Het is ook nog eens geheel gratis én je bent als eerste op de hoogte van de nieuwste video's!

Dazzling Beauty Top 5 best bekeken YouTube video's in 2019

In de Dazzling Beauty best bekeken top 5 YouTube video's in 2019 staan tutorials waarvan sommige al een wat langere tijd meegaan. Hoewel ook hier de haar categorie regeert, is mijn DIY kerstboom van dennenappels ieder jaar weer een grote favoriet! Super leuk om te zien, want deze video komt uit 2014 ;-).

 1. Volle staart maken met dun haar
 2. DIY haar in laagjes knippen
 3. Kerst DIY | Kerstboom van dennenappels
 4. Bloody fake wound | Nepwond maken met Grimas Derma Wax
 5. Hoe gebruik je een ronde borstel bij het föhnen van je haar?

Dat zijn een paar interessante top 10 en top 5 lijstjes van 2019. Misschien heb je op deze manier weer nieuwe posts en video's kunnen ontdekken die je in het afgelopen jaar gemist hebt. Ook voor mijzelf en de groei van Dazzling Beauty zijn deze statistieken reuze interessant om te bekijken en te analyseren.

Dazzling Beauty in 2020

Wat gaat Dazzling Beauty in 2020 allemaal doen? Ik kan je verzekeren dat er weer veel nieuwe artikelen en video's online gaan komen! De eerste ideeën voor januari staan al ingepland!

In het afgelopen jaar ben ik mij meer gaan richten op haar gerelateerde artikelen zoals haar tips, haarproblemen, haartutorials enzovoorts. Hier gaan we lekker mee door, want het blijkt wel dat hier veel vraag naar is. Én dit is voor mij ook een onderwerp waar mijn passie ligt en ik nog lang niet over uitgepraat ben! Daarnaast blijven er ook make-up artikelen voorbij komen. Denk hierbij aan reviews en tutorials. Tutorials rondom het Halloween seizoen, maar ook party en budget make-up looks. Daarnaast blijf ik af en toe ook mijn favoriete beauty producten delen, maar de focus ligt vooral op haar en make-up.

Hoe zit het dan met Travel en Lifestyle?

Wie mij al iets langer volgt weet misschien wel dat ik al meer dan een jaar bezig ben met het opzetten van een tweede website en niet zomaar één! Het reisblog hier op Dazzling Beauty zal in 2020 overgaan naar www.dazzlingtravels.nl. Yes!! Eén van mijn grote doelen voor het nieuwe jaar!

Daarnaast schrijf ik af en toe ook over mijn PDS en het Low Fodmap dieet dat onder de categorie Lifestyle valt. In de lifestyle categorie maak ik ook weleens een uitstapje naar bijvoorbeeld fashion of deel ik ieder jaar weer de leukste foute kerstballen met je. Deze onderwerpen blijven gewoon hier op Dazzling Beauty, maar zullen misschien wat meer op zichzelf gaan staan binnen de site. Ik ben hard bezig met brainstormen over een nieuwe lay-out (uiteraard worden alle fouten enzo ook gefikst zoals de reactie error) en hoe alle 'Dazzling Family Members' hun eigen plek krijgen om te kunnen shinen.

Om die reden heeft Dazzling Lifestyle sinds kort ook een eigen YouTube kanaal! Wist je dat al? Hier worden dus alle fodmap video's geplaatst en andere inspiratie voor een Dazzling Life. Super tof als je je ook op Dazzling Lifestyle by Tessa wilt abonneren!

Heb je dit artikel helemaal tot hier gelezen? Alle best of 2019 video's bekeken en blogposts gelezen?

Wauw, THNX! Dan ben je vast een paar uurtjes verder nu ;-)).

Er is nog één ding wat ik tegen je wil zeggen en dat is...

Happy New Year & Be Dazzled!!

new years eve look

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
 • Aanmelden nieuwsbrief

 •