vrijdag, 12 december 2014

Kerst Decoratie DIY Inspiratie 2014

Geschreven door 
DIY Kerst decoraties inspiratie DIY Kerst decoraties inspiratie

Kerstmis is in zicht en misschien heb jij de kerstboom al gezet, maar zou je het huis toch nog wat meer willen versieren met leuke kerst decoraties. In dit artikel laat ik een paar DIY ideetjes zien die ik zelf heb toegepast dit jaar in mijn huis voor de feestdagen.

DIY Kerst decoratie

Ongeveer 1,5 maand geleden begonnen mijn handen al te jeuken om crea bea bezig te zijn met Kerst decoratie, dus dit jaar ben ik flink aan het fröbelen geslagen en heb wat dingetjes in elkaar geknutseld :-). Er zijn inmiddels al twee andere artikelen verschenen in de vorm van een DIY filmpje, deze zal ik hieronder ook nog even plaatsen. Hopelijk kun je uit mijn creaties ook wat inspiratie halen. Kijk je hieronder mee?

foute kerstballen

DIY Kerstboompjes van mos

Kerstboompjes met mos

Kerstboompje met mos

Kerstballetjes

Deze twee kleine kerstboompjes zijn heel gemakkelijk om zelf te maken. Wat je nodig hebt is: 2 stukken oase, 2 bakjes, mos, 2 stokjes of takken, ijzerdraad, tilandsiamos en kerstballetjes of andere decoratie dingetjes. De oase snijd je in de vorm van een driehoek, deze bewerk je met mos wat je vaststeekt met ijzerdraad. In het bakje doe je ook wat oase en daar steek je de stok in, vervolgens zet je de driehoek met mos op de bovenkant van de stok. Aan de onderkant van de driehoek en op de oase in het bakje heb ik wat tilandsiamos gestoken, ook dit zet je vast met ijzerdraad. Om het leuk af te maken versier je het bakje nog wat met kleine kerstballen of andere leuke dingetjes.

DIY Flessen kandelaar

kerstdecoratie kaarsen

Kerstdecoratie kaarsen in flessenKerstdecoratie brandende kaarsen in flessen

Kaarsen brengen altijd een hoop sfeer en gezelligheid in huis. Dit jaar wilde ik eens wat anders dan een bord met dikke kaarsen erop. Ik kwam op het idee om lange kaarsen in verschillende flessen of vaasjes te zetten. Dit geeft een leuk en speels effect en is weer eens wat anders dan de klassieke kaarsen kandelaar. Bij de Xenos heb ik de drie grote flessen gekocht, de andere drie had ik al. Je kan bijvoorbeeld ook lege drankflessen gebruiken!

Sterren met rozen decoratie

Sterren en rozen kerstdecoratie

Sinds kort heb ik deze druiventak boven mijn keukenbar hangen. Ik besloot om deze wat te versieren met verschillende sterren en kwam al snel op het idee om er ook vaasjes met rozen erin aan te hangen. Het geeft een leuk fleurig effect! Je kan natuurlijk ook andere bloemen hiervoor gebruiken.

DIY Kerstboom van dennenappels

In het filmpje hierboven kun je de DIY van het kerstboompje van dennenappels bekijken.

DIY Kerstboom van hout

In het filmpje hierboven kun je de DIY van de houten kerstboom bekijken.

Wil je geen filmpje meer missen? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty!

Naast een klein (echt) kerstboompje heb ik mijn woonkamer met bovenstaande decoratie versierd. Hopelijk heb ik je hiermee kunnen inspireren!

Be Dazzled!!

kerst feestwinkel

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •