maandag, 25 november 2019

Foute Kerstballen | 2019

Geschreven door 
Dit zijn de leukste foute kerstballen van 2019! Dit zijn de leukste foute kerstballen van 2019!

Welke foute kerstballen hang jij er dit jaar in de kerstboom bij?

Heerlijk kitscherig en over de top, het lijkt wel of de kerstballen ieder nóg fouter worden! Heb jij al eens een bloemkool of poke bowl bij iemand in de kerstboom zien hangen? Ook dit jaar heb ik weer de leukste kerstballen in diverse thema's voor je op een rij gezet.

42 X Foute Kerstballen

Update 2020: Dit artikel heeft een kleine kerstballen update gehad. Diverse kerstballen die je in dit artikel vindt zijn gelukkig ook dit jaar weer verkrijgbaar! Een enkeling helaas niet. Sommige kerstballen zijn hetzelfde en andere zijn in een nieuw jasje gestoken. En voor sommige foute kerstballen die niet meer beschikbaar zijn heb ik een leuk alternatief geselecteerd!

kerstballen 2020

Een kerstboom vol met foute kerstballen, I Love It!! Ik vind het al een feestje om ieder jaar weer dit inspiratie artikel te mogen maken en op zoek te gaan naar de leukste items. Ook dit jaar is de keuze qua leuke (foute) kerstballen weer reuze en ik sta te popelen om ze met je te delen!

Kerstballen zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten, letterlijk en figuurlijk ;-). Ook qua kleuren kun je alle kanten op. En wacht dacht je van een thema kerstboom? Je kunt je kerstboom zo uniek maken als je maar wilt. Nu hoef je niet gelijk al je traditionele kerstballen weg te gooien, want deze kun je heel goed combineren met hier en daar een foute kerstbal. Of ga je dit jaar voor een compleet foute kerstboom?

Dit jaar heb ik maar liefst 10 verschillende kerstballen thema's voor je bedacht!

Ga je voor veggies of fastfood? Back to the 90's of tover je de kerstboom om in space sferen?

  • Tip: Deze kerstballen zijn ook super leuk om cadeau te geven!

Donut kerstballen

Ben jij net als ik ook zo gek op donuts? Deze donut kerstballen zijn toch om op te (vr)eten?

Donut Blauw
Donut Rood
Donut Roze
Donut Wit

Back to the 90's kerstballen

Terug naar de jaren 90 met deze kerstballen! Ik kan me niet voorstellen dat je nooit met zo'n kubus hebt gespeeld vroeger. Of wat dacht je van een good old stereo, zo één waar ook nog cassettebandjes in konden ;-).

Kubus
Rolschaats
Sneakers
Stereo

Poke bowl kerstbal

Trendy food zoals de poke bowl kun je gewoon in de kerstboom hangen dit jaar. Of ga je liever voor een ander smaakje?

Poke Bowl
Veggie Bowl
Guacamole
Acai Bowl

Kerstman kerstballen

What is Santa doing? Hoe leuk zijn deze kerstman kerstballen? Ook super leuk om iemand cadeau te doen die bijvoorbeeld gek is op Yoga of surfen.

Santa 5
Santa 1
Santa 2
Santa 4
Santa 3
Santa 6

Fastfood kerstballen

Fastfood fans opgelet! Dit jaar hang je natuurlijk een fastfood menu in je kerstboom! Of bestel je altijd een losse hamburger met een flesje cola erbij?

Fastfood
Hamburger
Hotdog
Cola

Space kerstballen

De kerstballen in het space thema zijn natuurlijk zeer geschikt voor degene die fan is van alles wat er met de ruimte te maken heeft. Toch leuk om zo'n astronaut in je kerstboom te hangen? Een paar sterren erbij (oké, deze zijn niet heel fout, maar passen bij het thema) en je hebt zo het melkwegstelsel in je boom ;-)!

Astronaut
Space
Sterren
Raket

Gezonde kerstballen

Doe eens gezond met de kerst en hang deze veggie kerstballen in je kerstboom! Deze bloemkool en broccoli zijn toch hilarisch? En wat dacht je van die banaan?! Uiteraard past de veggie bowl ook heel goed in dit thema!

Bloemkool
Avocado
Banaan
Broccoli

Girlpower kerstballen

Ladies!! Ga je dit jaar voor een girlpower kerstboom? Wat dacht je van de pump en lipstick kerstballen?

Girlpower
Lipstick
Pump
Lippen

Sushi kerstballen

Ben je ook zo gek op sushi? Waarom hang je ze niet in de kerstboom? Hang er ook gelijk een flesje soja saus bij en eet als toetje een fortune cookie!

Sushi
Soja Saus
Fortune Cookie
Sushi Box

Girly kerstballen

Zoete girly kerstballen blijven de unicorn en de regenboog. Perfect voor de jonge én oudere meisjes (geen leeftijdsgrens ;-)).

Unicorn
Regenboog
Confetti Lippen
Wolkje

Dit is eigenlijk een kleine selectie van de vele foute kerstballen die verkrijgbaar zijn dit jaar. Ben je toch op zoek naar een ander thema? Hier vind je vast de juiste kerstbal voor jou!

Wil je meer foute kerstballen inspiratie zien? Bekijk dan ook deze artikelen (de meeste kerstballen of soortgelijke zijn ook dit jaar weer verkrijgbaar):

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •