donderdag, 05 maart 2020

Vlechten | Hoe doe je dat?

Geschreven door 
Hoe maak je een gewone vlecht? | Vlecht Cursus Dazzling Beauty Hoe maak je een gewone vlecht? | Vlecht Cursus Dazzling Beauty

Heb je altijd al willen leren vlechten? Het haar vlechten kan op verschillende manieren, maar voordat je de mooiste vlecht kapsels wilt gaan maken is het belangrijk dat je de basis goed beheerst.

Dus laten we beginnen bij het begin!

Hoe maak je een vlecht?

De basis van het vlechten begint bij de 3-vlecht, de gewone vlecht met 3 strengen.

Voordat je met het leren van deze vlecht van start gaat, is het handig om deze video over de basis vlechttechniek even te bekijken.

Het is belangrijk dat je deze vlecht goed beheerst, want als je deze vlecht goed onder de knie hebt kun je verder met het leren van de invlecht.

Let op: Er zijn 2 manieren om de 3-vlecht te maken, bovenlangs en onderlangs. In de eerste vlecht tutorial die je in deze vlecht cursus gaat bekijken leer je de 3-vlecht bovenlangs welke tevens de basis is voor de invlecht. De 3-vlecht onderlangs is de basis van de opvlecht welke je verderop in deze cursus zal tegenkomen.

Ben je klaar voor de eerste vlecht? Start de video!

Oefening baart kunst! Succes!!

Zodra de 3-strengen vlecht je goed afgaat kun je verder gaan met de invlecht.

Vlecht Cursus | Dazzling Beauty

De 3-strengen vlecht is de eerste vlecht die je gaat leren bij de online vlecht cursus van Dazzling Beauty. In deze cursus leer ik je 12 verschillende soorten vlechten. Hier heb ik een handig schema voor gemaakt die je kunt volgen.

Wil je meer weten over deze vlecht cursus? Op deze cursus-pagina vind je alle informatie die je nodig!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •