donderdag, 21 mei 2020

De elastiekjes vlecht | Hoe doe je dat?

Geschreven door 
De doorhaal vlecht maken met elastiekjes! De doorhaal vlecht maken met elastiekjes!

Een vlecht maken met elastiekjes, hoe doe je dat?

De elastiekjes vlecht, ook wel Pull Through Braid of doorhaal vlecht genoemd, is eigenlijk een vlecht waarbij je niet hoeft te kunnen vlechten. Zoals de benaming van deze vlecht het al verteld, de vlecht wordt gemaakt door middel van elastiekjes te gebruiken.

Hoe maak je een doorhaal vlecht met elastiekjes?

Om een doorhaal vlecht in het haar te kunnen maken is het belangrijk dat je hiervoor de juiste tools gebruikt. De belangrijkste tools die je nodig hebt zijn dunne, kleine elastiekjes.

Je kunt hier het beste een kleur uitkiezen die zo dicht mogelijk bij de kleur van het haar past. Bij blond haar gebruik je doorzichtige elastiekjes, bij bruin haar bruine elastiekjes en bij zwart haar zwarte elastiekjes. Uiteraard kun je alle kleuren van de regenboog gebruiken als je het juist leuk vindt om de elastiekjes te laten opvallen. De keuze is geheel aan jou!

De basis van de elastiekjes vlecht zijn staarten. Voor deze vlechttechniek kun je alle voorgaande technieken die je geleerd hebt in deze vlecht cursus even naast je neerleggen.

Ben je klaar voor om te leren vlechten met elastiekjes? Start de video!

Oefening baart kunst! Succes!!

Tip: Heb je alle vlechten onder de knie? Of heb je bij sommigen nog wat moeite? Blijf alle vlechten goed oefenen zodat je de feeling krijgt van de verschillende vlecht technieken. Op een gegeven moment gaat het vlechten vanzelf en verleer je het niet meer.

"Sure, my life isn't perfect but my braids are!"

elastiekjesvlecht

Vlecht Cursus | Dazzling Beauty

De elastiekjes vlecht is de twaalfde en daarmee de laatste vlecht die je gaat leren bij de online vlecht cursus van Dazzling Beauty. In deze cursus leer ik je 12 verschillende soorten vlechten. Hier heb ik een handig schema voor gemaakt die je kunt volgen. Wil je meer weten over deze vlecht cursus? Op deze cursus-pagina vind je alle informatie die je nodig!

En nu?

Ook na deze vlecht cursus van Dazzling Beauty zijn er nog veel meer haar tutorials die je kunt bekijken. Heb je de serie Makkelijke Kapsels al ontdekt?

Elke week staat er op het YouTube kanaal én hier op het blog weer een nieuwe tutorial voor je klaar. Wil je niets missen? Vergeet dan niet op je geheel gratis te abonneren op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •