donderdag, 02 april 2020

Visgraat Vlecht Invlechten | Hoe doe je dat?

Geschreven door 
De visgraat vlecht invlechten! De visgraat vlecht invlechten!

Hoe maak je een visgraat invlecht in het haar?

De visgraat vlecht, ook wel vissengraat vlecht genoemd, heeft een uniek patroon waarbij dunne plukjes haar mooi naar binnen lopen. Het lijkt misschien een ingewikkelde vlecht, maar als je deze een paar keer hebt geoefend wordt het vlechten in een vissengraat een peace of cake! Als je deze goed beheerst kun je de visgraat ook invlechten!

Hoe maak je een visgraat invlecht?

Van de visgraat vlecht vanuit een staart gemaakt gaan we naar een ingevlochten vissengraatvlecht! Je bent al goed op weg om te leren vlechten als een pro, want dit is alweer de vijfde vlecht van deze cursus!

De vissengraat is zo'n trendy en populaire vlecht die in veel kapsels verwerkt kan worden. Zodra je deze goed beheerst kun je gaan leren hoe je de visgraat vlecht ook kan invlechten.

De moeilijkheidsgraad van de ingevlochten vissengraat is de stevigheid. Doordat je met 2 strengen invlecht gaat deze vlecht wat sneller losjes zitten, dus is het belangrijk dat je de plukken op de juiste manier vasthoudt zodat de vlecht niet te veel uit elkaar valt.

Eigenlijk worden hier de technieken van de invlecht en de visgraatvlecht met elkaar gecombineerd. Je leert in dit deel van de cursus geen nieuwe vlecht, maar een combi van 2 verschillende vlechttechnieken. Hoe dit precies in zijn werk gaat laat ik in de volgende tutorial aan je zien.

Ben je klaar om de visgraat vlecht te leren invlechten? Start de video!

Oefening baart kunst! Succes!!

Zodra deze variant van de visgraat vlecht je goed afgaat gaan we weer een stap verder. De volgende vlecht die je gaat leren is de watervalvlecht.

Vlecht Cursus | Dazzling Beauty

De ingevlochten visgraat is de vijfde vlecht die je gaat leren bij de online vlecht cursus van Dazzling Beauty. In deze cursus leer ik je 12 verschillende soorten vlechten. Hier heb ik een handig schema voor gemaakt die je kunt volgen.

Wil je meer weten over deze vlecht cursus? Op deze cursus-pagina vind je alle informatie die je nodig!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •