donderdag, 14 mei 2020

Infinity vlecht | Hoe doe je dat?

Geschreven door 
Infinity vlecht how-to! Infinity vlecht how-to!

De infinity braid vlechten, hoe doe je dat?

De infinity vlecht is een super leuke vlechttechniek waarbij je met 1 pluk in de vorm van het infinity teken om 2 andere plukken heen vlecht. Als je eenmaal doorhebt hoe deze vlecht werkt, kun je de infinity ook gaan opvlechten!

Hoe maak je een infinity vlecht?

De infinity vlecht is een stuk makkelijker dan de voorgaande 5-strengen vlecht in deze cursus. Als je het vlechtschema hebt aangehouden, dan heb je deze toffe vlecht zo onder de knie!

In deze tutorial zul je zien dat je voor het maken van de infinity vlecht 3 plukken nodig hebt, maar heel anders is dan de gewone 3-strengen vlecht. Als je deze vlechttechniek goed onder controle hebt, kun je zelf gaan variëren door er een infinity opvlecht van te maken of door deze vlecht op een andere manier in een kapsel te verwerken. Super leuk!

Ben je er klaar voor om de infinity vlecht te leren? Start de video!

Oefening baart kunst! Succes!!

En? Is het gelukt met de infinity vlecht? De volgende vlecht (en alweer de laatste vlecht van deze cursus) die ik je ga leren is de elastiekjesvlecht!

Vlecht Cursus | Dazzling Beauty

De infinity vlecht is de elfde vlecht die je gaat leren bij de online vlecht cursus van Dazzling Beauty. In deze cursus leer ik je 12 verschillende soorten vlechten. Hier heb ik een handig schema voor gemaakt die je kunt volgen.

Wil je meer weten over deze vlecht cursus? Op deze cursus-pagina vind je alle informatie die je nodig!

infinityvlecht maken

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •