donderdag, 26 maart 2020

Visgraat Vlecht | Hoe doe je dat?

Geschreven door 
Een visgraat vlecht maken | Hoe doe je dat? Een visgraat vlecht maken | Hoe doe je dat?

Hoe maak je een visgraat vlecht in het haar?

De visgraat vlecht, ook wel vissengraat vlecht genoemd, heeft een uniek patroon waarbij dunne plukjes haar mooi naar binnen lopen. Het lijkt misschien een ingewikkelde vlecht, maar als je deze een paar keer hebt geoefend wordt het vlechten in een vissengraat een peace of cake!

Hoe maak je een visgraat vlecht?

Van de vlechten met 3 strengen gaan we naar een 2-strengen vlecht, namelijk de visgraat vlecht. Je bent al goed op weg om te leren vlechten als een pro, want dit is alweer de vierde vlecht van deze cursus!

De vissengraat is zo'n trendy en populaire vlecht die in veel kapsels verwerkt kan worden. Maar voordat we aan de slag gaan met allerlei toffe fishtail braid hairstyles is het belangrijk om deze eerst goed te beheersen vanuit de basis.

Om de vissengraat vlecht te leren kun je deze het beste eerst vanuit een staart oefenen en vervolgens vanuit de losse hand. Hoe dit precies in zijn werk gaat laat ik in de volgende tutorial aan je zien.

Ben je klaar om de visgraat vlecht te leren? Start de video!

Oefening baart kunst! Succes!!

Zodra de vlechttechniek van de visgraat vlecht je goed afgaat gaan we een stap verder met deze vlecht. De volgende stap is namelijk het leren invlechten van de vissengraat.

Vlecht Cursus | Dazzling Beauty

De vissengraat is de vierde vlecht die je gaat leren bij de online vlecht cursus van Dazzling Beauty. In deze cursus leer ik je 12 verschillende soorten vlechten. Hier heb ik een handig schema voor gemaakt die je kunt volgen.

Wil je meer weten over deze vlecht cursus? Op deze cursus-pagina vind je alle informatie die je nodig!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •