donderdag, 12 maart 2020

Invlechten | Hoe doe je dat?

Geschreven door 
Invlechten | Hoe doe je dat? Invlechten | Hoe doe je dat?

Het haar mooi invlechten, hoe doe je dat?

De invlecht, ook wel franse vlecht of french braid genoemd, is een veelvoorkomende vlecht die je ook nog eens op diverse manieren in een kapsel kunt verwerken. Voordat het mogelijk is om de meest fantastische creaties te maken met vlechten is het handig als je de invlecht goed beheerst.

Hoe maak je een invlecht?

Om een invlecht in het haar te kunnen maken is het belangrijk dat je de basis vlechttechniek van de gewone 3-strengen vlecht goed beheerst.

De basis van de invlecht heb je in de 3-vlecht tutorial geleerd. De invlecht maak je op dezelfde manier alleen pak je iedere keer een plukje haar erbij waardoor de 3-vlecht in een invlecht wordt getransformeerd.

Ben je klaar om de invlecht te leren? Start de video!

Oefening baart kunst! Succes!!


Wellicht heb je iets meer tijd en oefening nodig om de invlecht te beheersen dan de gewone 3-vlecht. Dit is heel normaal. Je zal misschien merken dat je soms even de draad kwijt bent tijdens het vlechten of moeite hebt om de strengen vast te houden en je het idee hebt dat je een hand te kort komt.

Klinkt dit bekend?

Oefening baart kunst! Je bent deze vlecht cursus gestart omdat je graag wilt leren vlechten. Probeer iedere dag de invlecht te oefenen en je zult zien dat het steeds beter gaat. Het geeft niet als je voor deze vlecht iets langer de tijd nodig hebt. Het belangrijkste is dat je de invlecht goed leert beheersen. Als je dat is gelukt zul je zien dat je de volgende vlechten in deze vlecht cursus veel sneller oppakt.

Is het gelukt met de invlecht en beheers je deze goed? De volgende vlecht die ik aan je ga leren is de opvlecht.

Vlecht Cursus | Dazzling Beauty

De invlecht is de tweede vlecht die je gaat leren bij de online vlecht cursus van Dazzling Beauty. In deze cursus leer ik je 12 verschillende soorten vlechten. Hier heb ik een handig schema voor gemaakt die je kunt volgen.

Wil je meer weten over deze vlecht cursus? Op deze cursus-pagina vind je alle informatie die je nodig!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •