zaterdag, 27 april 2019

Hunebedden Roadtrip | Vlog

Geschreven door 
Hunebedden en Koningsdag Make-up! Hunebedden en Koningsdag Make-up!

Yes! Ik heb tijdens het paasweekend mijn GoPro Hero 7 Black er weer bij gepakt en neem jullie 2 dagen mee!

Wat gaan we doen? We gaan op Hunebed Roadtrip, vieren een beetje Pasen, ik werk aan mijn Koningsdag make-up look en chillen we tijdens het mooie zomerse weer. Enjoy!

Vlog | Met de GoPro op Roadtrip

Dit is mijn tweede volledige vlog gefilmd met mijn GoPro (hier vind je mijn eerste GoPro vlog). Ik vind het een fantastisch klein en handig cameraatje. Je neemt het gemakkelijk mee en het valt ook niet zo op dat je aan het filmen bent. Daarnaast maak ik graag ook mooie foto's met mijn spiegelreflex camera, dus loop ik tenminste niet met twee joekels van camera's in mijn handen.

Deze action cam heb ik dan ook vooral om te vloggen, een beetje voor mijn Dazzling Life vlogs, maar met name voor mijn Dazzling Travels video's. Super handig!

1e Paasdag hadden we uitgetrokken om een dagje quality time te hebben en besloten om een roadtrip langs de Hunebedden in Drenthe te maken. Dit was voor mij natuurlijk ook gelijk een Dazzling Travels tripje waar ik veel materiaal voor heb kunnen schieten. Dobby is uiteraard ook gezellig de hele dag met ons mee geweest. 2e Paasdag was meer een chill dagje, want we waren best gesloopt na 1e Paasdag ;-). Ik heb een beetje gewerkt en verder genoten van het heerlijke zomerse weer!

Kijk hieronder mee naar de avonturen van het Paasweekend!!

Wil je geen filmpje meer missen? Abonneer je dan geheel gratis op mijn YouTube kanaal!!

Heb je ook interesse in de action cam die ik zelf gebruik voor dit soort video's? Deze gebruik ik:

Bekijk ook mijn China vlog!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •