dinsdag, 16 april 2019

Donuts met Pasen van Dunkin'

Geschreven door 
Dit zijn de lekkerste donuts voor de Paasdagen! Dit zijn de lekkerste donuts voor de Paasdagen!

Donuts met Pasen? Echt wel! Donuts zijn altijd een goed idee en al helemaal die van Dunkin'. Hoe leuk is het dat ze elk seizoen en met bijzondere feestdagen een limited edition aan donuts uitbrengen? Zo ook nu met Pasen en de Lente. Hoe lekker klinken de SpringDonut, UnicornRing en BunnyDonut? Er zijn naast het gewone assortiment maar liefst 10 speciale donuts voor een Happy Easter!

Dunkin' (Donuts)

Dunkin' of Dunkin Donuts? Yep, de naam is iets veranderd door donuts weg te laten, dus ik moet nog even wennen aan de vernieuwde naam ;-). Dit zijn wat mij betreft de beste donuts ever!!! Hier mag je mij absoluut in de nacht voor wakker maken. Een aantal jaar terug maakte ik tijdens onze eerste roadtrip door de VS voor het eerst kennis met deze overheerlijke donuts. Als ontbijt, lunch, tussendoortje, diner... I Donut Care!!

Wat een feest is het toch dat Dunkin' tegenwoordig ook in Nederland gevestigd is. Yesss!! Sinds december 2018 is er ook een filiaal in Den Haag geopend welke bij mij dicht in de buurt is! Merk je al aan al die !! dat ik enthousiast ben?

Happy Easter Donuts van Dunkin'

Ben je klaar voor een paar lekker makende donut plaatjes van de limited edition die momenteel bij Dunkin' verkrijgbaar is?

BunnyDonut

BunnyDonut

ChickyDonut

ChickyDonut

PartyDonut

PartyDonut

Cookie Co Groen

Cookie Co Groen

SpringDonut

SpringDonut

StrawberryAndCreme

StrawberryAndCreme

UnicornRing

UnicornRing

Banana Bee

Banana Bee

VanillaCake

VanillaCake

Spring Flowers

Spring Flowers

Zie je ze al liggen op een mooie schaal of etagère bij de paasbrunch?

Leuk donut weetje: De UnicornRing koos ik uit als topper van onze donuttoren tijdens onze weddingparty ;-). Deze was erg smakelijk!

dunkin donuts toren

Happy Easter & Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •