donderdag, 25 april 2019

Koningsdag Make-up Tutorial

Geschreven door 
Koningsdag Make-up Look!! Koningsdag Make-up Look!!

Koningsdag!! Laat al die oranje make-up voor je Kingsday look maar weer tevoorschijn komen! Ook dit jaar heb ik weer een nieuwe Koningsdag make-up tutorial voor je gemaakt.

Dit keer heb je vooral oranje oogschaduw nodig en een aantal plaksteentjes voor die extra festival vibes!

Koningsdag Make-up Look

Ieder jaar probeer ik weer een nieuwe Koningsdag make-up look voor je te maken en heb er dit jaar een festival vibe aan gegeven door middel van de populaire plaksteentjes! Uiteraard is dit optioneel en kun je deze ook weglaten als je dat te heftig vindt.

Hieronder laat ik door middel van een foto tutorial zien hoe ik deze Koningsdag make-up look heb gecreëerd. Onder de foto's heb ik alle stappen nog eens voor je op een rij gezet en vind je het lijstje met de producten die ik heb gebruikt.

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Stap 6
Stap 7
Stap 8
Stap 9
Stap 10

 • Stap 1: In deze make-up tutorial laat ik vooral de ooglook zien, dus de eerste stap voor een complete make-up look is het aanbrengen van de basis zoals concealer, foundation, poeder, shapen én het bijtekenen van de wenkbrauwen.
 • Stap 2: Met een mat zwarte oogschaduw tint heb ik het oog aangezet, boven en onder, en heb ik in de buitenooghoek door laten lopen in een wing. De binnenooghoek laat ik hier vrij.
 • Stap 3: Onder de wenkbrauw heb ik een highlighter aangebracht.
 • Stap 4: Vanuit de buitenooghoek tot halverwege het bewegend ooglid heb ik een felle oranje oogschaduw tint aangebracht.
 • Stap 5: Vanaf de binnenooghoek tot de felle oranje tint heb ik een lichte oranje oogschaduw tint aangebracht. Deze twee tinten laat ik goed in elkaar overlopen.
 • Stap 6: In de binnenooghoek heb ik een feestelijke goud tint oogschaduw gebruikt. Deze loopt iets door onder de wimperrand (onder het oog) en laat ik op het bewegend ooglid overvloeien in de oranje tint.
 • Stap 7: Onder het oog heb ik nog een klein beetje van de felle oranje oogschaduw tint aangebracht. Een klein beetje halverwege zodat de gouden en de zwarte tint mooier met elkaar verbonden zijn.
 • Stap 8: Mascara!! Om het oog een intensere uitstraling te geven heb ik een paar lagen zwarte mascara aangebracht. Hier kun je eventueel ook nog nepwimpers aan toe voegen.
 • Stap 9: Voor die extra festival vibe heb ik oranje en een paar goudkleurige steentjes opgeplakt. Hier kun je natuurlijk een eigen creatie van maken of weglaten als je dit to much vindt.

Wil je graag deze make-up look in video vorm bekijken? Ik heb een soortgelijke ooglook gemaakt met blauwe oogschaduw.

koningsdag makeup 3

Deze make-up producten heb ik gebruikt:

koningsdag makeup 4

Bekijk voor meer Koningsdag make-up inspiratie mijn looks van voorgaande jaren:

koningsdag makeup 5

Happy Kingsday & Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
 • Aanmelden nieuwsbrief

 •