zaterdag, 23 februari 2019

Mijn Eerste Gopro 7 Vlog

Geschreven door 
Ik ben jarig en dat leg ik vast met de Gopro hero 7 black! Ik ben jarig en dat leg ik vast met de Gopro hero 7 black!

It's my birthday vlog met de Gopro hero 7! Het lijkt me duidelijk dat deze vlog over mijn verjaardag gaat, maar wat is dat met die Gopro 7? Yasss! Ik heb sinds kerst een nieuw speeltje!

Vloggen met de Gopro Hero 7

Vanaf nu ga ik niet meer vloggen met mijn telefoon of spiegelreflexcamera (die laatste is een beetje onhandig), maar met mijn nieuwe speeltje namelijk de Gopro Hero 7 black!

Hoewel ik heb besloten om geen maandvlogs meer te maken, wat een leuk avontuur was in 2018, betekend het niet dat ik helemaal geen vlog meer zal maken. Ik vind het juist wel leuk, maar niet meer om het standaard te doen. Gewoon wanneer ik zin heb en als er iets speciaals is om te laten zien.

In mijn China vlog heb je al wat beelden met mijn Gopro kunnen zien. Niet alles heb ik hier mee gefilmd, maar wel een groot deel. Vlak voordat ik naar China ging had de kerstman een mooi cadeau onder de kerstboom gelegd. Eigenlijk 2 cadeaus, want naast de Gopro hero 7 kreeg ik ook de Rollei Gimbal erbij. Wowww! Ik wordt ineens een prof met al die toffe tools om mooi beeldmateriaal te kunnen creëren! Ongeoefend vertrok ik dus naar China en heb hier en daar wat geoefend met mijn gear ;-). Het liep uiteraard niet geheel vlekkeloos vanaf het begin, maar al snel kreeg ik het onder de knie!

Nu weer thuis heb ik een gehele dag genomen om alleen maar te vloggen met mijn Gopro 7. Uiteraard heb ik niet zomaar een dag uitgekozen, ik heb gevlogd op mijn verjaardag! Ook vond ik het tijd worden om weer eens wat nieuwe dingen uit te proberen qua manier van filmen. Ik ben benieuwd wat je er van vindt!

Wil je geen filmpje meer missen? Abonneer je dan geheel gratis op mijn YouTube kanaal!!

Heb je ook interesse in deze action cam tools? Deze gebruik ik:

China vlog gemist? Hier kun je hem bekijken!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •