woensdag, 26 december 2018

My Dazzling Life | Vlogmas December 2018

Geschreven door 
Vlogmas 2018! Vlogmas 2018!

Elke maand vind je een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef ik je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

My Dazzling Life is veranderd! Sinds dit jaar kun je My Dazzling Life gaan bekijken in bewegend beeld! Geen foto diary meer, maar een maand vlog.

Ik neem je mee naar December 2018!

December 2018 Vlog(Mas) | Diary

December was de maand van vlogmas!! Ik heb (bijna) elke dag een stukje gefilmd en deze beelden samen in één vlog gepropt ;-). Er was van tevoren bij mij heel even een moment om iedere dag een vlog te uploaden, maar dat heb ik gelukkig snel uit mijn hoofd gezet. Gelukkig maar, want zoals je zult zien in deze vlog loop ik een ietsiepietsie achter de feiten aan...

Waardoor dat kwam? Misschien wil ik iets te veel? Tja, vooral de maand december is voor vele mensen de drukste tijd van het jaar. Dat geldt ook voor mij. Denk maar aan de kerstdrukte in het kappersvak, want iedereen wil er die twee dagen in het jaar op zijn of haar kerst best uitzien. Daarnaast heb je meestal in december ook nog van alles en nog wat aan de hand. Vooral leuke dingen zoals Sinterklaas bijvoorbeeld. Daarnaast ben ik nog naar een concert van Waylon geweest, moest ik het één en ander regelen voor mijn reis naar China en dan heb ik het nog niets eens gehad over de kerstboom optuigen, kerstinkopen doen en een bezoek aan de kerstmarkt. Oh ja, ik heb ook nog een pianolesje van mijn nichtje gehad, even tussendoor.

Een eigenschap van mij is doorgaan. Aan de ene kant is dit juist heel goed, geen gezeur, gewoon de dingen doen die je moet doen. Aan de andere kant kan dit je ook onderuit halen. Ja hoor, deze maand ben ik ook nog ziek geweest. Goh, hoe zou dat nou toch komen...

Ik kan hier nu wel alles gaan benoemen wat ik deze maand heb gedaan, maar ik denk dat je beter de vlog kan gaan bekijken!

P.s. dit keer zit er ook weer een stukje car karaoke vlog in ;-) Enjoy!!

Wil je geen filmpje meer missen van Dazzling Beauty? Abonneer je dan geheel gratis op mijn YouTube kanaal!!

Op naar 2019! Een nieuwe jaar met nieuwe kansen!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •