zaterdag, 19 januari 2019

2019 begon voor mij in China

Geschreven door 
My Dazzling Life | China Vlog My Dazzling Life | China Vlog

Of ik nog in China ben? Nee hoor, ik ben al weer terug. Na een mooie China rondreis van 2 weken (op eigen houtje) ben ik weer back to business. Ik had even een week de tijd nodig om ook hier weer te landen en ben weer klaar voor Dazzling Beauty's blog!

Een kleine break doet een mens altijd goed. Bij mijn wel in ieder geval en doe dat dan graag in de vorm van reizen. Of ik daar in China heb stil gezeten? Nee hoor, ik ben op reis altijd nóg actiever! Niets moet, maar doen wat ik graag wil. Dat is de rest van de wereld ontdekken!

De afgelopen week ben ik weer aan de slag gegaan met mijn doelen voor 2019. Geen goede voornemens, daar doe ik niet meer aan, maar doelen stellen. In dit artikel vertel ik je daar iets meer over én neem ik je mee naar de eerste 2 weken van dit jaar die ik in China heb doorgebracht!

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Een nieuw jaar voelt voor mij altijd weer als een nieuwe start. Een nieuw fris begin. Alle troep van het voorgaande jaar laat ik achter me en focus me weer op de komende 365 dagen.

Vorig jaar, 1 januari 2018, maakte ik een behoorlijk grote stap. Ik besloot een carrière switch te maken, meer voor mezelf te gaan kiezen en vooral doen wat ik graag wil doen. Uiteraard komen zulke keuzes niet zomaar uit de lucht vallen. Daar gaat meestal eerst een heel proces aan vooraf. Nadat ik meerdere zelfhulpboeken had geraadpleegd én diverse cursussen en workshops had gevolgd was het tijd om de grote stap te nemen. DOEN!!

Via Pinterest kwam ik de volgende quote tegen die het gehele jaar van 2018 mijn favoriet was, maar waar ik me nu in 2019 ook nog heel erg goed in kan vinden.

"Change is hard at first, messy in the middle and gorgeous at the end"

Bovenstaande quote voelt voor mij kloppend. Veranderingen zijn in het begin altijd moeilijk. Waar velen het daardoor vaak snel weer opgeven en in hun oude (veilige) patroon terugvallen, is het juist belangrijk om door te gaan. Ook al is het rommelig, doorgaan en je doelen nastreven is the key!

china 2

Vorig jaar begon ik (zoals elk nieuw jaar) weer fris en fruitig mijn doelen op te schrijven in mijn Bullet Journal. Ik had er best veel kan ik je zeggen, want ik schreef eigenlijk alles op wat er maar in me opkwam. Niet alleen werkgerelateerde doelen, maar ook op privé gebied in allerlei vormen. Bij sommige doelen had ik niet het idee dat ik daar aan zou gaan werken, omdat ik eerlijk gezegd geen idee had wat ik moest doen. Uiteindelijk kwam ik onverwachts toch op het juiste pad terecht en zo startte ik met bijvoorbeeld o.a. met het FODMaP dieet.

Ik ging van fulltime werken in het kappersvak naar 2 dagen per week. Wat een verademing zowel lichamelijk als geestelijk. Mijn doel voor 2018 was om Dazzling Beauty een boost te geven en daarnaast een compleet nieuwe travel website (Dazzling Travels) te lanceren. Enthousiast dat ik was ging ik aan de slag. En toen... stortte ik in. Yep, ik werd weer eens op mijn plaats gezet. Ondanks dat ik voor mezelf had gekozen. Ik had grote veranderingen aangebracht, maar eigenlijk de "ouwe zooi" nog niet opgeruimd. Dat moest ik eerst nog even doen, want mijn lichaam was uitgeput. Noem het een burnout of niet. Bij iedere persoon is dit weer anders. Gelukkig herken ik de signalen en weet ik ook dat ik heel goed ben in doorgaan. Dus heb ik dit keer op tijd aan de bel getrokken.

Mijn enthousiasme voor Dazzling Travels moest ik halverwege 2018 even op een laag pitje zetten, maar ik kan je voor nu mededelen dat de lancering er aan zit te komen!!

Een nieuwe jaar met nieuwe kansen waarbij ik mijn doelen heb geoptimaliseerd en mijn energie weer bijna op de volle 100% is!

china 3

Met vallen en opstaan komen we er wel, als je maar blijft focussen op je uiteindelijke doelen!

"Escape and breathe the air of new places"

China Vlog

Reizen is één van mijn grootste hobby's en heb dan ook een aardige bucketlist van plekken over de hele wereld die ik graag wil ontdekken. Eigenlijk wil ik alles zien, maar China stond hoog bovenaan mijn lijst. Zo zie je maar weer hoe belangrijk het is om je wensen en doelen op te schrijven, want in september 2018 wist ik namelijk nog niet dat ik op 30-12-'18 de Chinese Muur zou beklimmen! In 2 weken tijd heb ik zo veel mogelijk uit deze China reis proberen te halen waarbij er een afstand van zo'n 3.000 kilometer is afgelegd. Vermoeiend? Nee hoor, ik krijg daar juist energie van!

Uiteraard heb ik heel veel beeldmateriaal en content verzameld voor mijn nieuwe website straks, maar voor nu wilde ik jullie mijn avonturen niet onthouden. Kijk hieronder mee naar mijn belevenissen in China!

Ben jij al geabonneerd op mijn YouTube kanaal? Het is geheel gratis en op deze manier blijf je continue op de hoogte van de nieuwste video's!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •