zaterdag, 28 oktober 2017

3x Makkelijke Halloween Hapjes Maken

Geschreven door 

Super makkelijke Halloween hapjes en snacks waarvoor je absoluut geen keukenprinses hoeft te zijn? Klinkt heel goed!

Voor dit artikel heb ik wat rondgestruind op Pinterest en ben op deze 3 super gemakkelijke (en creepy uitziende) hapjes en snacks gekomen die ik aan je ga laten zien.

Heb je wat hulp nodig voor je Halloween feestje? Met deze hapjes zit je altijd goed en ze zijn ook nog eens heel snel klaar!

Halloween

Wat doe jij met Halloween? Organiseer je een leuk feestje? Of houd je een griezelig filmavondje? Je Halloween outfit heb je misschien al binnen, misschien wil je hier en daar nog wat Halloween decoratie toepassen en heb je nog ideeën nodig voor makkelijke en snelle Halloween hapjes en snacks. Wat dacht je van creepy cupcakes, bloederige afgehakte vingers en schedels? Dan ben je hier op de juiste plek beland! Kijk snel mee naar deze 3 super simpele Halloween recepten.

halloween hapjes

Halloween Cupcakes

Als eerste maak je gewoon cupcakes die je op een Halloween achtige manier versierd. Hier kun je je in principe al helemaal mee uitleven en de cupcakes zo eng mogelijk lekker maken. Voor mijn Halloween cupcakes heb ik niet te moeilijk gedaan en gewoon een pak van Dr. Oetker gekocht. Er moesten nog wat ingrediënten aan de cupcake mix worden toegevoegd en voila de basis was al klaar.

In het filmpje onderaan dit artikel laat ik stap voor stap zien hoe ik verschillende kleuren aan de mix toevoeg. Tip: gebruik hier de vloeibare levensmiddelen kleurstoffen voor. Ik gebruikte hier de dikke decoratie kleuren voor, maar die hebben een iets minder goed effect.

Als de cupcakes klaar zijn, dan begint het leukste gedeelte! Versier er op los! Als topping gebruik ik op een paar cupcakes glazuur en op de andere cupcakes boter creme. Oef, wat is die boter creme heerlijk!! Niet te veel van snoepen van tevoren dus!

Verder kun je een geheel eigen draai aan de overige decoratie geven. Oh en zeker met Halloween hoeven ze juist niet perfect te zijn!

halloween cupcakes

Halloween Afgehakte Vinger Snack

Hmmmm, lekker een afgehakte vinger eten met Halloween ;-). Natuurlijk geen echte, maar een knakworst. Dit Halloween hapje heb je binnen een handomdraai gemaakt. Het enigste wat je nodig hebt is een blik knakworsten en wat bloederige ketchup.

In het filmpje onderaan dit artikel kun je bekijken hoe ik de knakworst transformeer in een afgehakte vinger.

halloween snacks

Halloween Komkommer Doodshoofd

Klinkt ook goed zo'n komkommer doodshoofd! Voor de healthy's kun je een schaal doodshoofd komkommer snacks op tafel zetten.

In het filmpje onderaan dit artikel zie je hoe ik van een plakje komkommer een doodshoofdje maak. Simpeler kan het haast niet!

halloween komkommer snacks

3 x Halloween Hapjes Maken


Als je de gastvrouw (of heer) van de avond bent is het misschien ook wel leuk om net te doen alsof je je flink gesneden hebt tijdens het bereiden van de hapjes. Check deze nep wond tutorial maar eens even. Of wil je liever je gasten ontvangen als Zombie of Old Lady?

Happy Halloween & Be Creepy Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •